къща за гости Стоянови **, Поморие

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Поморие – балеолечение и спа, лечебна кал
Бургас    0.5 км
На море в Поморие
Бургас    3.3 км
Плажове в близост
Градски плаж на Поморие
Поморие    0.3 км
Равда - Южен плаж
Равда    9.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gsimova (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.12
09:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате са си провалите почивката,отидете там!Тези са изпечени лъжци!И нас ни настаниха при някаква бабка,която ни накара да се чувстваме не като хора,които са си платили,а като натрапници,които са дошли да и надуят месечната фактура за тока...Многократно разговарях с въпросната Лили,която ме уверяваше,че ще бъдем натанени в удобно студио с телевизор и климатик,на нас ни беше важно да има място за колата..това също ни беше обещано!!!Обещанията обаче отпаднаха още с паркирането!!!Бабата дала мястото на съседски наемател (той си е платил).Едва си свалихме багажа,направихме задръстване (тъй като в гр.Поморие е престъпление да спреш пред нечия къща...било то само да си свалиш багажа..)Може би затова въпросната Лили ни посъветва да си пренесем багажа пеша от нейния дом до този,в който ни натика...това беше най-наглия съвет...разтоянито е 300м.Настанихме се в нещото наречено студио...малка гореща стаичка ...сауна..но поне се успокоих,имаше климатик...Докато не решихме да го пуснем..няма дистанционно!!!Звъним отново на Лили,а тя ни отговагя:"Аааа,тъй ли е станалоооо,ми тя майка го е взела,туй е разхооод"Каза ми да кажа на бабката,че Лили е наредила да ми даде дистанционното.Да ама не!Тя не дава!Успяхме да го вземем чак на втория ден вечерта.Също така на втория ден след толкова нерви когато детето ме попита "защо тук няма телевизор?"ние се стъписахме..наистина нямаше и наистина не бяхме забелязали...Хайде пак разговор с Лили "Ааааа тъй ли е станалоооо,ми той е развален...ама за какво ви е телевизор,ще гледате морето..отново ме заби....Това е общата картина при Стоянови...А впичатленията ми от Поморие:Страшно негостоприемни хора!Съвет от мен-отсядайте в хотели,разликата в цената е минимална,но ще си спестите много нерви!

niki1111 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2012.06.16
19:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И нас ни излъгаха. Миналата година - 2011, се уговорих с жената, която се представи като Лили Стоянова за резервация, и всичко беше уж ОК, но като пристигнахме, ни отведе на съвсем друг адрес - където живееше майка и. Условията бяха по-лоши от уговорените. Не изтъкна никакви причини за промяната, и ни каза, че ако не ни харесва, можем да си търсим дуга квартира.
И в същност съжалявах за напразните очаквания, но все пак останах там, защото не ми се мъкнеше багажа по улиците. А може би трябваше да си потърся друга квартира - август месец имаше добро предлагане на квартири.
Така че внимавайте с тези!

apolon77 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.21
16:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютни лъжци обещават едно а в действителност е съвсем друго. провалих си почивката заради тях. от начало ме убеждаваха че стаите са перфектни имат климатици телевизор хладилнок даже и wi fi акаво се оказа телевизор с 1 и бтв естествена климатизация т.е. течение ако има вятар и един стар вмирисан хладилник който го ползваха и самите хазаи а интернета е от близки хотел. Абсолютни измекяри

владо девин
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.24
20:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър престой при добри хора.Близко е до морето и в старата, но по-красива част на града.Няма да съжалявате ако го посетите.Условията са добри и отношението е прекрасно.


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share