къща за гости Панорама, Златоград

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (6 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    37 км
пещера Ухловица
Смолян    39.1 км
Храмът-утроба до с. Ненково
Кърджали    41.5 км
Тракийска гробница край Татул
Кърджали    41.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mohente (2)
отседнал Септември 2011 за 1 седмица с приятели
2011.09.12
10:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Редовно отсядаме тук и условията и чистотата са превъзходни. А гледката е невероятна. Има паркинг и страхотна беседка която за лятото е идеална за ползване.

slche (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.09.11
02:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително няма път,собствени баня и тоалетна,мръсно е и какво ли още не. Людмила няма никакво отношение към гостите много е груба,кара ни да чакаме като освобождавахме стаята за да я повери, и най-отвратителното накара ме да обуя пантофи които са носени от много хора и сигурно имат гъбички. НИКОГА НЕ ОТСЯДАЙТЕ ТАМ.

belgyn (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.19
12:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нашето отсядане беше меко казано ужасно. Аз ходих с автомобил и пътят до къщата направо ми потроши колата! Някакъв черен и много стръмен. Настаниха ни в стая без санитарен възел и жената ми обясни, че е само за мен. оказа се обаче, че не сме сами на етажа,а има още две семейства, които се оказаха доста нечистоплътни. Не искам да споделям в какво състояние беше тоалетната. Като за капак на всичко ни проверяваха стаята преди да я напуснем. Мисля че тази къща за гости трябва доста да се подобри за да стане чудесно място.

mohente (2)
отседнал Май 2011 за 1 седмица с група
2011.06.13
08:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е идеална за почивка, както и за нощувки с пътуване до гръцкия плаж.Много е тихо. Всичко е новичко и много чисто. Има чудесна лятна беседка и чудесен изглед от терасите, наистина панорамна гледка.


Изглед от терасата Беседката Изглед от терасата Спалнята
brazen facet
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.03.09
19:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно подкрепям, коментара на Ива. Почивахме в Златоград преди 1 години и по същият начин бяхме изненадани с пантофки, за да не се цапа. Тоалетна и баня в коридора, обща за 3 от четирите стаи. Виещ климатик, който собственичката Людмила намаляваше веднага след нашето излизане. На тези които нямаха късмет стаите да са обурудвани с климатик им се раздадоха печки духалки, които също се изключваха след излизането им.
Когато решихме да ползваме кухненското оборудване се оказа че уредите само са поставени по местата им без да са свързани с инсталациите. Пълен кошмар, добре че бяхме с весела компания и приехме всичко от веселата му страна.
А това с пантофките беше върха на всичко.


Ива Георгиева
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.07
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може би ,няма да повторя ваканциятя си в Златоград,поради разочарование от обслужването в къща за гости "Панорама"!Собственичката е измамничка,която си придава мазно-любезен вид и няколко часа преди да си легнете настанявя трима възрастни да спят в кухнята й на сглобяем диван,който не става и за един и на пода срещу скромната сума от 60лв.Това е при условие на предхождаща събитието три седмична резервация с уговорени две двойки стаи с нормални легла!На входа се предлагат и нехигиенични пантофки на вхоа,които са задължително условие!Тези хора са срам за развитието на българския туризъм!


Бесънна нощ за 60лв Нехигиенично
ekaterina milysheva
отседнал Май 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.05.05
17:38
коментар

Други хотели в ЗлатоградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share