avalon_2000 (2)
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.29
23:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е нов, луксозен и със супер дизайн - нямам възражения относно него. Но персонала не е любезен - само едната администраторка поздравяваше и се държеше възпитано. Другите, който бяха тийнейджъри се държаха студено и безразлично. Закуската не си струваше парите - закусахме само първия ден, след това дори не си правихме труда да слизаме да ядем. Кафето супер слабо, обсолютна вода...
А за камериерките да не говорим, че не бяха изчистили добре стаята от предните хора, които са били в нея. По чаршафите и хавлиите имаше мръсни петна, което ме навежда на мисълта, че или не са сменени от предните гости или не ги перат както трябва.

Иначе хотела е хубав, но с лошата организация - всичко се проваля...

гери Илиева
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.05.16
08:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хареса ми и мисля това лято да бъдем с приятели пак там, на Даляна има прясна риба, на Емине има бъги, конна езда, стрелба с лък, страхотна механа, супер място-най изпъкналата част в морето по българското черноморие,отвсякъде заобиколен с море, има два аквапарка, няма как да не си там цял ден, и си вземаш тена за цялата почивка, супер яко, ходиш се на дискотека на Какаобийч.


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share