хотел Блек Сий ***, Обзор

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (22 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0 км
На море в Бяла
Варна    6.3 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.6 км
плаж Бяла
Бяла    6.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
krasipaskova (2)
отседнал Септември 2015 за 1 седмица семейно
2015.09.06
11:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел, съвсем близо до плажа! Обслужването е на отлично ниво, също така и хигиената - стаите се почистват основно всеки ден!
Храната е разнообразна - за всичките дни на престоя ни нито един път не се повтори нещо в обедното и вечерното меню.
Мениджмънтът е гъвкав - в смисъл, че още при резервацията ни дадоха много прилична цена и за включени вечери, не само закуски.
Мога да кажа, че цялото ни семейство остана очаровано и доволно от хотела и догодина пак ще отидем!!!
Горещо го препоръчвам!


Maq Necova (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.08
16:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди дни се върнах от въпросния хотел и останах неприятно очарована. Бяха ни настанили на 3- тия етаж, където не се дишаше от горещина, въобще не можехме да мигнем през нощта. След 18ч. няма шанс да се изкъпеш, защото топлата вода спира, заради "всички, които се връщат от плаж и се къпят", както се изрази собственика. А и до нас не достигаше налягане въобще и буквално водата се стичаше, вместо да си има силна струя. Цените на обедното меню са малко позавишени, а качеството на храната е под всякаква критика. Още на първия ден ни хвана разстройство. Стаите не се почистваха, само се сменяха кошчетата. Хавлии и кърпи не ни смениха нито веднъж, накаря ги оставихме напарво черни от ползавне. Наели са някакви момченца за сервитьори, които определено са си сбъркали професията. Винаги ни объркваха поръчката, ако не я забравят направо, а сметките редовно се надписваха. Не бих повторила престоя си във въпросния хотел, а и за тази цена, която предлагат може да се намери доста по- качествено обслужване .

mdim1 (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.04
19:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Хотелът е локализиран в новата част на Обзор, в непосредствена близост до х-л RIO Helios Bay и х-л Casablanca. Уютно, чисто и спокойно място, отдалечено 5 мин. от плажа.В същото време локацията е такава, че отдалечеността е същага и от парка на Обзор, и от всички главни улици. Уравителите са приветливи, интелигентни и сърдечни.
Персоналът е усмихнат и позитивно насторен.
Въобще не съм съгласна с твърденията, че ресторантът е малък. Масите и сепаретата са абсолютно достатъчни и е спазено необходимото пространство за отдалеченост едно от друго. Отвън е битова част и също е много приятно. Дворът е достатъчно голям, разчупен и приятно озеленен.
Стаите и балконите са просторни и отлично поддържани. Единстената ми забележка е относно сайта на хотела, тъй като в действителност интериорът и екстериорът е много по-добър, отколкото може да се добие като представа. Снимките са с много добро качество, но се отварят бавно и е необходимо да сърфирате в сайтове на туроператори, за да добиете по-добра пердстава от мястото.

didivili (1)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2011.04.25
16:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела а хубав.близко е до плажа.по миналата година бяхме там и сме доволни.храната беше добра,персонала учтив.за 3 звезден хотел може да се иска още,но като цяло е много хубав.

gost2010 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.28
11:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е близко до плажа и лесно се стига до центъра. Персоналът е вежлив и отзивчив, а храната в ресторанта е вкусна. Има басейн и това е чудесно забавление за децата. Но определено не може да се каже, че е от 3 звезден стандарт! Хигиената в стаята ни бе изключително ниска! Настанихме се в не добре почистена стая, а за 5 дни не ни я почистиха нито веднъж, въпреки че след 2я ден сложихме табелката на вратата! Смениха ни хавлиите едва след като изрично помолихме за това на рецепцията. Поддръжката на стаите също не отговаря на 3 звезди. Когато отворих вратата при настаняването, бравата остана в ръката ми. Касата на вратата от вътрешната страна също беше счупена - липсваше 1 греда. Намери я 4 годишният ни син - първото интересно нещо, което, естествено, привлече вниманието му - подпряна вътре на стената до телевизора с 5-6 пирона стърчащи от нея!
Хотелът има голям потенциала бъде чудесен семеен хотел, но определено трябват повече грижи, за да заслужи 3те си звезди!

djemidell (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.15
23:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът определено не е това, което очаквах, има още много да се иска от обслужващия персонал и най-вече от хигиента в стаите. Почистването на стаята един път за седем дни не е точно очакването, което имам за парите, които дадохме. Да не говорим за различните стандарти в заплащането на стаите - с една дума пазарете се и не очаквайте нито чисти хавлии, нито нормално обслужване на рецепцията, хората там по-скоро се чудят къде да се скатаят и как да отбягват въпросите
Насочете се към друг хотел

radka (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.07.29
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

приятен хотел,добро обслужване,близо е до плажа.Но за трите звзди,които имат мисля,4е трябва да се постараят още малко има какво да се желае по отношение на 4истота и хигиена

rumi_a_r (2)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.18
17:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен.Близо е до морето, до главния път, а в същото време е много тихо.Идеален е за почивка на семейсто с дете.Има си всичко нужно за приятно изкарване на почивката.Персонала е вежлив, чисто е (чисти се всеки ден),храната е много добра, басейна се поддържа в идеално състояние и още много други дребни неща който ти правят много добро впечатление.Снимките в сайта са истински, точно така изглежда в действителност хотела - и отвътре и отвън. Но най-добре отидете и го вижте, ще останете доволни от съотношението качество - цена.Приянто изкарване.

Лили Панова
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.10.19
15:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходихме миналия месец в този хотел. Видя ми се малко пародия за тези пари, които платихме. Първо, на снимката басейна се вижда, че е доста голям, а е съвсем малък. Стаята се почисти само първия ден и дотук. Кърпите ни така и повече не се смениха. За кухнята обаче всичко беше под всякаква критика. Застояла храна, а шведската маса...о, това не може да се нарече шведска маса. Ако една малка купичка прокиснато кисело мляко за цял хотел е представата им за шведска маса... Само кафето от машината беше супер. Иначе собственика е много вежлив и любезен, но какъв е смисъла. Не бих повторила там. И това не еантиреклама.

киро kondi
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.31
10:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много добър хотел за цената си бих отишъл пак.Само да несе възгордяват. Другите да последват примера им.

Tedi Marinova
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.27
12:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно съм изненадана от хотела и от Обзор. Това е едно прекрасно място, едно от малкото непрезастроени по нашето Черноморие. Хотелът предлага отлични условия за приятна истинска почивка и догодина пак бих отседнала там.

plamen paco
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.21
22:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Утре отижам там дано да ми хареса , за6тото в другите хотели вси4ко е заетооооооооо

Г.Христова
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.07
14:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ценете всеки един миг в живота си и помнете, че времето никога не чака. Вчерашният ден е история. Утрешният е мистерия. Днешният ден е подарък, насладете му се в хотел "Черно море" - Обзор! Там ще намерите спокойствието и тишината, която търсите и от която се нуждаете!

Ivanina Ivanova2009.08.09 15:33
Тази година реших да почивам на нашето черноморие.След дълго обмисляне прецених да отседна в курорта Обзор. Избрах този хотел, защото е в непосредствена близост до морето, а също така и до централната част на града.Доволна съм от кухнята, защото удовлетвориха всички мои желания.Другото, което ми хареса е че,намерих спокоиствието което търсих.БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!
Любов Станулова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.07
08:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година бяхме гости на хотела за 5 дни. Стаята в хотела беше чиста и просторна,банята също много ми хареса , има си всичко необходимо - хавлии , сапунчета, сешоар , голям плот и голяма огледало.
От мненията , които прочетох преди да резервирам стаята, реших, че ресторанта е с много добра кухня, но бяхме крайно разочаровни.Кухнята е много зле.Да не говорим сутрин за закуската, направо пародия.Все нещо е свършило или чакаш 15 мин. да го заредят отново на и без това слабо заредената шведска маса.Кафето което си взимаш от машината също е ужаснооо. Любителите на кафето по-добре да си поръчват от бара,е вярно там се плаща , но е много по-кафе.
Иначе в обзор има чудесни ресторантчета, така че има къде да хапнете, ако и Вие споделите мнението ни за ресторанта.
И друго нещо , което НЕ МИ ХАРЕСА.Сутрин към 8.30 камериерката минава по коридорите и чука на всяка врата.Събужда Ви и пита любезно "Искате ли да почистя стаята?".Един съвет от мен към съдържателите на хотела - Прекратете тази практика със сутрешното събуждане, защото на море хората отиват да си почиват. Стаите могат да се почистват , когато гостите оставят ключа си на рецепция, мисля че това е масовата практика в хотелите.Много е дразнещо това почукване по вратата. И другите хора около нашата стая имаха такива оплаквания.Аз лично не бих посетила втори път хотел "Черно море", но в Обзор е прекрасно.

Г. Красимирова
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.04
13:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Когато отидете да почивате на морето използвайте въображението си! Не се претеснявайте от стреса! Този хотел Ви предоставя възможност и да почивате, да спортувате,предлага Ви също така и вкусна и здравословна храна.Собсвениците са гостоприемни и ще Ви удовлетворят всички Ваши желания. Затова почивайте редовно в Хотел Черно море, Обзор!

Младен Младенов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.29
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоят си в хотела!
Вежлив персонал ,добра кухня , приятна изненада са цените на бара ,изключително удобно разположение спрямо плажа и центъра на града.
Желаем ви успех в бизнеса!

Dimitar Velinov
отседнал Август 2008 за 3 седмици семейно
2009.06.29
03:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чистота,уютрквалифициран персонал,много дружелюбни собственици и управител.Суперлативите са без край.Със семейството ми сме влюбени в този хотел.

YANKA PETROVA
отседнал Юли 2008
2009.05.19
15:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

STAXOTNO,CHISTO I SPETNATO XOTELCHE,S IZLIU4ITELNO PRIYATEN PERSONAL.MINALATA GODINA BYAXME V SASEDNIYAT XOTEL-SOFIYA,I OSTANAXME MNOGO RAZOCHAROVANI.V NEPOSREDSTVENA BLIZOST BE XOTEL-CHERNO MORE.POMOLIXME UPRAVITELYA DA POLZAME PONE BASEINA(PEFEKNO CHIST)ZA6TOTO ME BE6E GNUS DA PUSNA DECATA SI V BASEINA NA NASHIYAT XOTEL.PRIEXA NI S RADOST.BLAGODARENIE NA TYAX,IZKARAXME EDNA DOBRA POCHIVKA.OSHTE VEDNAJ BLAGODARIM.TAZI GODINA SME PRI VAS!SAJALYAVAM NYAMAM KIRILICA.

Simeon Velinov
отседнал Август 2008 за 2 седмици млада двойка
2008.08.15
00:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да жи уверя ,че хотела е идеален за отдих и почивка трудно е да се намери вече тишина и спокойствие по нашето черноморие,но жи уверявам ,че в този хотел ми ги предоставиха.А отначалото и аз попитах дали има нещо такова с резевациите и се оказа ,че вупросният човек дори не е оставил капаро за престоя си и пак е имал резевация ,но е пристигнал в по късен час и поради тази причина стаите са били дадени.Нямам забележки само така ...

Даниел Цонев
отседнал Юли 2008
2008.08.05
17:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С изключително лоши впечатления останах от този хотел това лято!!! Бях си направил резервация 2 седмици преди датата на пристигане и при "настаняването" ми в хотела бях посрещнат от рецепционист, който чоплеше семки и ми обясни, че преди 1 час е дал резервираните от мен 2 стаи и буквално остави мен и семейството ми на улицата! Никаква коректност и тотална липса на професионализъм. Въпреки че винаги съм се опитвал да бъда обективен и толерантен спрямо глупостите, които се случват из българските хотели, не мога да не отбележа тази случка, която коренно съсипва морското настроение. Според мен все повече българи предпочитат Турция и Гърция не заради водата и пясъка, а заради ОБСЛУЖВАНЕТО и нашите плажове ще стават все по-безлюдни, а хотелчета като този ще са първите, които ще затворят врати. Един голям минус от мен!

Joze Batena
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.29
22:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от едноседмичния ни престой в хотела. С тригодишна дъщеричка сме и има отлични условия за почивка на семейства с деца. Освен нас имаше и други такива семейства. Хотелът е на идеално място: близо до главния път, близо до плажа и близо до центъра. За съотношението цена-качество си е просто перфектен. А и като цяло градчето е много добре. Догодина пак сме там.

Елза Недкова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни сам турист
2008.06.27
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

перфектен.няма такъв.лукс отвсякаде.чудесен персонал.поздравления за шефа им.само така.удобствата са невероятно много.чистота навсякаде-неприсъща на повечето хотели по морето.

Андрей Арабаджиев2009.07.14 13:10
Много хубаво хотелче,бяхме там миналата година,всичко ни хареса.Неприятно е че около хотела е насипано с бял камък и всичко беше много прашно но се надявам че това вече не е така.

Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share