хотел Модева ***, Черноморец

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (23 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bobi- (1)
отседнал Август 2019 за 1 седмица семейно
2019.08.08
23:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в този хотел беше отвратителен. Абсолютна мизерия от всякъде. Басейнът-изкъртени плочки, боклуци по земята( шишета, салфетки, не отсервирани маси . Персоналът беше от трима човека. Жена на рецепцията и в кухнята, съответно рецепцията беше постоянно без човек. Един барман и сервитьор уж, но ние си сервирахме и отсервираме и за такъв голям хотел забележете една камериерка.
Стаята-отвратителна. Мръсен мокет, вмирисани чаршафи, мръсна тераса с огромен парапет, от който нищо не виждаш, все едно си в затвор. Закуската една и същща 7 дена. Домати, краставици,сирене,пастет,хляб,кашкавал и филе. Асансьора работеше на магия. Климатиците в стаята не работиха. Ужасно място, никога няма да отида там, провалих си цялата почивка.

niki_withlove (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2013.05.20
15:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гарантирам Ви, че всички положителни коментари за хотела за написани от персонала и собственика. Просто нивото на обслужване е под нулева. Системата за сервиране е със звънци, като в момента в който имахме нужда от нещо ни беше неудобно да звъним, или просто ни изключваха звънеца. Повече от час чакахме едни картофи, и сервитьорката Нели миришеше на пот. Просто нещо отвратително! Чаршафите се сменяли само на 3 дни! наложи ни се да си купим нови чаршафи, защото колкото и да молихме не ни ги смениха. Нямам думи! Господинът постоянно хокаше две момичета от персонала, които бяха единствените разбрани и с европейско ниво на обслужване. Прибрахме се вместо отпочинали, натоварени...

hrisahrisa (0)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.27
13:51
коментар
sigizmund (0)
отседнал Юли 2012 за 2 седмици семейно
2012.07.05
22:22
коментар
maiaxxx (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.06.30
19:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Толкова хубав хотел за тази цена със сигурност няма по цялото Черноморие. Чистота,тишина и любезен персонал. Солариум,джакузи,финландска сауна и фитнес- БЕЗПЛАТНО. Има и още...

luxary33 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.06.19
17:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отсядали сме в доста хотели, а това несъмнено е най - добрия! Хотелът се намира на много хубаво и спокойно място. Кухнята беше страхотна, сервитьорите също. Чистеха стаята ми ВСЕКИ ДЕН. Момичето на рецепция обръщаше нужното внимание на всички, беше винаги усмихната и лъчезарна. Надяваме се да успеем и тази година да Ви посетим.
Успешен сезон !

rouslan (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.15
22:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

МОДЕВА Е НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ, ЗАЩОТО СЪЧЕТАВА ПО НЕПОВТОРИМ НАЧИН ОЮТА И МОДЕРНОТО, ДОБРИТЕ ГРИЖИ С ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ. НАЛИЧИЕТО НА ГАРАЖ Е ОРГОМЕН ПЛЮС.

bauer001 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.08.10
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За съжаление отново се убедих, че в сферата на услугите сме на кота нула и манталитета на българина в това отношение трудно ще се промени.
За хотела първо да кажа, че за цена от 60лв за двойна стая не съм очаквал лукс, а просто едно приятно и чисто място за спане. Отседнахме в подобен хотел единствено, защото имах приятели на къмпинг градина и ме устройваше факта, че е разположен близо.
Стая - малка, евтино обзавеждане, но достатъчно удобно. Хладилник, телевизор, просторна баня. Счупена дъска на тоалетната чиния.
Проблема обаче беше в пълното нежелание стаята да бъде почиствана нормално, като избирателно се извършваха някакви дейности в стаята, а леглото беше оправяно в не повече от половината дни, чаши и пепелници бяха подминавани като несъществуващи. Но короната беше, когато празни чаши от кафе и бутилки бяха изнесени явно от камериерката пред прага на вратата ни, където престояха над 24 часа преди някой да се сети за тях.
Неадекватно беше и поведението на рецепцията, където в 2 часа през ноща бях накаран да си предплатя нощувките, защото си прюключвали месеца...без коментар. По доста хотели съм бил по света, такова унижение не съм преживявал. Жалка история.
Закуска - пълен провал. Очакваш поне някакъв минимален бюфет. Получаваш някакво подобие на континентална закуска с разкашкан пастет и едно варено яйце или палачинки със шоколад /който не беше шоколад/ или пържени филийки с едно микроскопично конфитюрче. Шварц кафе или чай. Сок - не. Стойност максимум 1.50лв. Ама максимум. По скоро 1лв.
Ресторант - храна ок, цени ниски. Обслужване - пълен хаос. 30 мин чакаш меню. Поръчката идва безразборно, гарнитура са появява 20-30 минути преди месото, съответно изстива докато чакаш. Рекорд за време необходимо за плащане на сметка - 40 минути, а имахме среща за която бързахме.

Като цяло не бих препоръчал хотела и не бих повторил. Бях позабравил реалността по нашето черноморие и следващата година отново ще се доверя на изпитани дестинация извън страната. Не случайно у нас вече идват само най-безпаричните и съответно непретенциозни чужденци.

Desislava Angelova (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.11
14:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За всички, които от сега започват да плануват своята почивка и за тези, които го правят в последния момент - ТОВА Е ВАШИЯТ ХОТЕЛ! Най-прекрасното място на което сме били с моето семейство. Хотел "Модева" е съчетание от качество, удобство, вежливост от страна на персонал, и не на последно място перфектна кухня. Ще го посетим отново задължително! Поздрави на всички готини хора, които работят там!!!

teditoni1 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.14
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tazi godina biah s moeto semeistvo za parvi pat v tozi hotel.Cialoto semeistvo sme o4arovani.Vsi4ko be6e mnogo hubavo nikoi ot nas niama6e nikakvi oplakvania i zabelegki.Decata haresaha baseina,a nie s saprugat mi, ot veselbata koiato se organizira6e vsiaka ve4er.Personalat be6e mnogo veseli i lubezni.S dve dumi be6e strahotno.

ilian82 (1)
отседнал Май 2008 за > 4 седмици семейно
2010.07.11
22:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ГАРАНТИРАМ,ЧЕ ВСЕКИ ГОСТ НА ХОТЕЛА БИ СЕ ЧУВСТВАЛ СТРАХОТНО.АЗ САМ БИЛ ЧАСТ ОТ ПЕРСОНАЛА ТРИ СЕЗОНА И МОГА ДА УВЕРЯ ВСИЧКИ,ЧЕ ТРУДНО БИХА МОГЛИ ДА НАМЕРЯТ СОБСТВЕНИК,КОИТО ТОЛКОВА МНОГО ДА СЕ ОПИТВА ДА УГОДИ НА ЖЕЛАНИЯТА НА ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА.ГАРАНТИРАНА Е ПРИЯТНА И СПОКОИНА ПОЧИВКА.

atanas7706 (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2010.06.13
16:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един от най - добрите хотели в Черноморец! Управителят и персоналът бяха изключително любезни. Ресторантът предлагаше разнообразна и страшно вкусна храна на приемливи цени. Към цената бяха включени за ползване много допълнителни екстри. С една дума целият персонал се постара да направи почивката ни незабравима!

яна и жоро
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.30
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние сме семейство любители на живота и много обичаме да гостуваме на любезния домакин на тоя райски кът - х-л "МОдева" в ЧЕрноморец. бай Иван Пешин винаги ни е посрещал така, че после тръгнването ни е мн трудно. Ако искате наистина да релаксирате на максимум - това е мястото! Няма да съжалявате!

Екатерина
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.07
12:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам искренно да благодаря на собственика и на персонала на това райско място. Това беше най- хубавата почивка. Въпреки че съм много капризна това е единственото място на което ще се връщам пак и пак. Стаите са безупречни - подредени, чисти , ресторанта на хотела е перфектен - обслужване ,храна ,чистота , басейна също.Изключително мили и сърдечни са всички. Ако искате качествена почивка отидете там.

Искра Берова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.19
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз искам да се включа, за да похваля хотела. Преди две седмици се върнахме от там. Мога да кажа, че бяхме приятно изненадани. Хотелът е добре поддържан и чист (басенът включително). Персоналът е само млади хора - много възпитани и любезни. Цените - почти като по комунистическо време. Храната - доста добра. Е, някой по-назад се беше оплакал от музиката вечер - но аз не смятам, че имаше някакво натрпване на чалга - по-скоро от всичко по малко. Общо взето обслужването беше на ниво, което би трябвало да постигнат доста от така наречените петзвездни хотели в България. С една дума - вижда се, че собственикът и персоналът имат искреното желание и полагат усилия, за да видят доволни гостите си.

Петрови
отседнал Август 2009
2009.08.08
22:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Това лято имахме удоволствието да се храним в ресторанта на хотела и искаме да изкажем възхищението си от кухнята,обслужването и персонала! Всичко беше прекрасно! Продължавайте в същия дух! Догодина живот и здраве бихме отседнали и в самия хотел !

Петър Прасков
отседнал Юни 2009 за 1 седмица възрастна двойка
2009.07.01
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много-готино хотелче...!!!! Колектива е добър,шефа е точен.
При първа възможност ще отида на почивка,ама няма да е това лято.Хареса ми басейна на хотела,кухнята,обслужването,въпреки,че бях част от персонала...С две думи-без думи!!!

dilqna (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.03
23:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

разкошно място за почивка! препоръчвам го на всички!много чисто и светло място! собственика и персонала бяха изключителни!мили,отзивчиви и много приятни!винаги с усмивки!храната беше разкошна,стайте безупречни!
децата се забавляваха максимално! почивката ни беше изпълнена само с хубави моменти за което благодаря от името на цялото ми семейство!догодина пак сме там!

Александър Тодоров
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.24
23:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 2 дена се върнахме от там, мога да кажа, че хотела е много добър. Персонала е много готин, за собственика немога да кажа нищо, защото на нас дори и "Добър ден не ни е казал". За храната ще кажа, че беше прилична с изключение на закуската, която беше супер оскъдна и същевременно една и съща-всеки божи ден, а като съм почнал с храната да добавя-не си поръчвайте сандвичи, защото те бяха най-скапаната им храна, която предлагахга(някъкъв вид изключение от всичко останало). Спирането на водата към 6 часа следобяда не беше най-приличното удобство, което хотела предлага. Да добавя и за хигената и чистотата, незнам за останалите клиенти на хотела, но нашите чершави бяха с черни петна. Така че като заключение бих казал - хотела не е лош, но се иска и малко повече усилия освен дебненето на персонала от страна на собственика. Дано другата година да е по-добре.

жоро и яна 2009.09.30 15:43
ние сме редовни клиенти на хотела и никога не е имало проблеми с хигиената, какво остава за черни неща по чаршафите. Няма такова нещо - това са пълни глупости
петя стоянова2010.03.16 20:42
Със сигурност не сте почивали в този хотел,защото нито едно от всичките изброени от вас неща не са верни.Никога не е спирала водата камоли всеки ден към 6ч.затова си мисля,че нещо послъгвате.Аз съм почивала със семейството си там и сме много доволни.
Павлин Петров
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.24
15:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел,отлично обслужване страхотна кухня,и много приятен персонал.Просто пожелавам вскичко най-хъбаво на хотела и персонала му и да продължават да бъдат така гостоприемни.

МАРИЯ АТАНАСОВА
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.17
21:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора поредна година с моето семейство прекарахме отпуската си в рая.Перфектен семеен хотел, невероятна програма, един прекрасен собственик Иван Пешин, който се раздава с душа и сърце за една незабравима почивка на всеки един от гостите на хотела си. Прекрасна кухня, невероятна чистота и още по-хубав басейн, предразполагат за релаксация от динамичното ежедневие.
Догодина отново ще бъдем там.
Успех и ползотворен бизнес желае моето семейство на Г-н Пешин.
Наско , Мария и Ралица Атанасови от Пловдив.

мария илиева
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.11
10:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За тези, които не са фенове на чалгата, това ще бъде направо смъртоносно място, защото всяка вечер се носи дивна чалга от ресторанта. Певицата със съмнителни певчески умения пее един и същи репертоар всяка вечер, супер шумно и неприятно. Чалгата продължава и пред деня пред басейна, за тези хора друга музика не съществува

Соня Костова
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2008.05.25
10:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично обслужване, мил персонал, като цяло хотелът е на европейско ниво! Моето семейство ще почива за четвърти път тази година, което е достатъчно показателно.Заповядайте и Вие!

Зорница Петрова
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.05.22
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Две години поред почиваме в този хотел. Много сме доволни и смятаме тази година отново да сме там. Изключително чисто, добра храна и отличен персонал. Басейна се подържа в отлично състояние. Давам оценка 6+.

Ивайло Александров
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.05.20
15:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка, особено с малки деца.
Спокойствие, чистота, отлично поддържан басейн - рядко стигахме дори до морето.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share