вилно селище Регина *, Шабла

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Яйлата - археологически резерват (Каварна)
Добрич    11.4 км
нос Калиакра
Добрич    19.7 км
Плажове в близост
къмпинг Добруджа / Шабленския плаж
Крапец    5.8 км
къмпинг Карвуна
Крапец    12.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dani_beach (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с група
2011.08.10
08:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Крайно съм разочарована от управителя на хотела. Много некоректен човек. Бяхме резервирали 2 бунгала за една група. Даже ходихме специално до Шабла да им оставим капаро, за да са сигурни, че ще отидем. Отказаха да ни вземат капарото и казаха, че вече са ни приели резервацията. Снощи се обадихме да проверим всичко дали е наред и ни казват, че нямало направена такава резервация. Искам да се обърна към бъдещите туристи: "Не се подлъгвайте и не се доверявайте на управителя, когато Ви казва, че всичко е наред с резервацията Ви! Може да се Ви се наложи да спите под открито небе!!!"

Р.Георгиева
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.05.15
15:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мизерно, неподдържано.Топла вода има сутри рано и вечер късно.Мивките в банятаедвам се крепят. Байер касите половината не работят. Иначе е близо до плажа и въобще, който обича да му е диво и не е претенциозен може да опита, но едва ли ще повтори.


Бунгала Регина
active2010.07.20 16:50
За Бога, мили хора, не ходете в този ад! Освен мръсотията в неподдържаните бунгала, стотиците семейства паяци, вонящите на мухъл завивки и възглавници, рояка от освирепели до смърт комари и конски мухи, дебнещи и жужащи НАВСЯКЪДЕ, в бунгала "Регина" ви очакват с отворени обятия безброй микроби, които жадно се впиват в организма ви! Чаршафите не се подменят, дебеличката Красимира Загорска цял ден дори и пръста си не мърда, за да си заработи хонорара от 12 лв на легло за вечер. Крайно недоволни сме от престоя си там и пиша този коментар с приятелски съвет към всички: Не правете тази грешка, ако не искате след Регина да лежите в болница "БЛАГОДАРЕНИЕ' на изключително ниската хигиена, резултирала в НЕВРИТ!

Други хотели в ШаблаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share