хотел Делта Синеморец **, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (34 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mstaykova (0)
отседнал Юли 2016 за 2 седмици семейно
2016.10.12
13:00
коментар
valiart2016.10.17 08:07
отговор
gab_100 (0)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2016.10.06
11:27
коментар
maximil (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица млада двойка
2016.10.03
06:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е изключително чист и спокоен,определено най-хубавата гледка в Синеморец.
Стаите са много чисти,обслужват се всеки ден, а персонала е приятен и приветлив. Закуската е напълно нормална,а най- хубавото е че всяка стая има гледка към морето и тераса, на която можеш да се насладиш на спокойствие.
Пожелаваме много успех и нямаме търпение да го посетим отново!

realna (1)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.09.11
08:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може би най-красивата локация за хотел в Синеморец,но за съжаление,не толкова позитивно е мнението ми за самия хотел.Споделям напълно негативните коментари на повечето от гостите.Като човек от бранша,няма как да не забележа: неприятната миризма в стаите /не на канала от банята,а 100% мухъл/,изключително пестеливо обзавеждане/гардероб с неприятна миризма,3 закачалки в него и никаква друга закачалка в стаята/,избелели чаршафи,душ монтиран твърде високо,липсва и помощна етажерка в банята до душа/,еднообразна закуска,платени топли напитки,абсолютно неудобни възглавници...Но ще кажа и нещо позитивно-домакините бяха приемливо любезни,има комарници на вратите към терасата / нещо което много хотелиери си спестяват/,хавлиените кърпи бяха задоволително чисти,терасите са чудесни.Въпреки това,бих се колебала за следващо посещение,защото видях,че негативните отзиви се публикуват от няколко години,а нищо не е променено към по-добро!

valiart (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.18
03:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Делта се намира на уникално красиво място в Синеморец, но само толкова! Първо искам да изразя своето негативно мнение за собствениците на хотела. Толкова несъобразителни, негостоприемни, въобще негативни хора! Развалят престоя със своето държание. Притиснаха ни да наемем стая за по-дълъг период от време, въпреки, че времето не беше хубаво, за да сме сигурни, че ще останем повече дни, а бяхме с малко дете на една година. Абсолютно никаква загриженост от тяхна страна, Никаква!!! След като им казах , че просто трябва да си тръгнем и не мога да държа детето в стаята при това лошо време и страхотен вятър, собственичката с ехидна физиономия ми каза: " ами аз какво да направя" изисках да ми върнат парите, понеже напускам стаята и няма да ползвам услугите им, а тя: аааа, ми не знам сега как да ви върна парите, ще ви задържа ДДС- то и тем подобни. Стаята ни излезе златна. А тя независимо, че е голяма е най-семпло обзаведенета, нуждаеща се от освежаване, с мирис на мухъл. Супер некомфортна. Закуската има пет неща на кръст , топлите напитки се заплащат!? Не бих посетила този хотел вече никога повече!!!

MiDe (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.08.14
23:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз като много от оставилите коментар за този хотел бързах да се прибера, за да изкажа разочарованието си. Стаите са доста семпло оборудвани, чисти са, но миришат на мухъл и канализация, интернетът е много слаб, почти е невъзможно да се ползва. Закуската е еднообразна и се предлагат абсолютно най-евтините продукти на пазара - шунка, кашкавал и серене са най-нискокачествените възможни. В допълнение закуската е на самообслужване, т.е. гостите си отсервират сами. Персоналът е изключително нелюбезен и груб. За пример ще дам, че собственикът на хотела дойде до масата ни и с ръце на кръста ни "помоли" да си разчистим масата, и добави "не можете ли да четете, че ресторантът е на самобслужване?". След като освободихме стаята бяхме изрично попитани дали стаята е в прилично състояние или е "омазана". Касов бон или фактура не се издават. Дори доброто местоположения и красивата гледка към морето не могат да компенсират разочарованието ни.

Nevena52 (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2016.07.29
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Повече няма да отида в този хотел. Нито интернет, нито свястна храна, твърде високи цени за храната, напитките и качеството на услугите. На всичко отгоре т.н. ресторант, в който няма никакво разнообразие е на самообслужване.

ally (1)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.07.06
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се завърнахме от Синеморец.Бяхме отседнали в хотел Делта.Много хубаво хотелче, с изключителна гледка!!!Персонала -любезен.Стаята се почистваше и подреждаше през деня.Самата стая е хубава- с климатик,тв,хладилник.Лошо мирише канализацията обаче!Собствениците е добре да помислят и за закуската-доста оскъдна и бедна е.Кафето се заплаща.Интернет почти няма,а се рекламира като хотел с Wi-Fi!

BORBI (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.09.07
21:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е добър за почивка : хигената лоша ,храната лоша,интернета слаб,персонала намръщен,за цената която плащаш не получаваш нужното.НИКОГА ВЕЧЕ НА ПОЧИВКА В ТОЗИ ХОТЕЛ.Издържах три дена и си заминах.

miao (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.07.26
16:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Ще споделя моето и на приятеля ми обективно впечатление от хотел Делта: хотелът е прекрасен, на разкошно място, с уникална гледка, просторни стаи. басейнът и градината също са като на снимките от сайта. има хладилник, климатик също, въпреки че не е нужен - стаите са прохладни. чистеха всеки дени като цяло беше чисто. има обаче и няколко недостатъка, заради които бихме се замислили да го посетим отново или да го препоръчаме: собствениците са навъсени, доста нелюбезни, а управителката - истерична. вместо добър ден - начумерена забележка да полеем краката с някакъв градински душ (който няма как да предположим че е за тази цел). закуската - по-добре да я няма, ужасяващ салам, всеки ден препържени мазни филии, и апотеозът - кафето и водата са платени. никъде другаде не сме си носили пари слизайки на закуска. хавлиите ни смениха веднъж на петия ден, втори път - на седмия. банята мирише ужасно, но май в целия синеморец имат този проблем заради канализацията. касова бележка получихме след настоятелно поискване. интернетът беше доста слаб. в доста сайтове хотелът е посочен като с три звезди,а всъщност са две.

NadejdaVassileva (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.09.09
09:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да споделя моите впечатления от хотел Делта в Синеморец. Локацията на хотела е на прекрасно място - от всяка една стая се вижда целия залив, докъдето погледа стига. Всички стаи са достатъчно големи, леглата са удобни и широки, за да могат хората да се чувстват комфортно. Стаите се почистват всеки ден, чаршафите се сменят през няколко дни. Нивото на чистота е високо - нямаше прах по мебелите и пясък на балкона, което е най-дразнещото в хотелите по Черноморието.

Собствениците бяха много любезни хора и служителите на хотела също. Собственика на хотела, в един от дните когато нямаше вода в Синеморец, а в хотела имаше, разреши на мое приятелско семейство с две малки деца да се изкъпе в нашата баня, което беше мил жест от негова страна.

Хотелът има прекрасна градина, с добре поддържани цветя и окосена трева. В нея ако имате деца могат да тичат на воля без да се притеснявате, че ще ги изпуснете от поглед, защото оградата е достатъчно висока.

В хотела има безжичен интернет във всяка стая, които е дастатъчно бърз, за да можете да си свършите работата.

Препоръчвам този хотел на всички хора, които са романтични, търсят спокойствието и обичат прекрасните гледки.


R. Dimitrova (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.31
18:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е прекрасен хотел на прекрасно място!!! Храната е вкусна, рибата е прясна. Стаите се почистват редовно, а отношението на собствениците е чудесно. Това е тихо място за отдих и релакс, а за хората, които са минали през двора на хотела - той си има вход с рецепция и за евентуален оглед се пита там... Всичко останало е нарушаване на частна собственост! Който търси тихо и красиво местенце на първа линия с прекрасна гледка към море, гора, река и скали - това е хотел "Делта".

Катерина Димитрова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.17
14:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни се върнахме от почивка в Синеморец.Една вечер, разхождайки се в посока към плажа на Велека, попаднахме на хотел Делта.Един мъж поливаше тревата около хотела. Влезнахме в двора на хотела и се отправихме към басейна, за да разгледаме обстановката и евентуално да почиваме там следващто лято.Мъжът, който поливаше тревата явно беше и собственика на хотела. Вместо да ни покани любезно да разгледаме, той се развика, че това не било място за разходки и буквално ни изгони с ругатни. Едва ли някога ще се върна там. Няма място за такива антихотелиери, които гонят потенциалните си клиенти. По-добре да фалират и читави хора да купят хотела им и да работят в полза на клиентите си.

ивелина и дияна
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.07.29
12:48
коментар
Биляна и Тони
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2009.07.28
13:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не сме доволни от хотела. Посетихме го миналата година. Бяхме група от няколко семейства с деца. Обслужването и закуската са под всякаква критика. Преди 8часа сутринта не работи бара и ресторанта и не можеш да пиеш кафе. Затова отиваш някъде навън. Храната на закуска е в малко количество и с ниско качество. Трябваше да казвам на персонала, че хляба е мухлясъл,за да го сменят. Сиренето и салама не стават за ядене. Вечер след 23часа входната врата се заключва и трябва да звъниш на управителя по телефона да ти отключи. Касова бележка за престоя не получих, защото апарата се е повредил.

Албена Букева
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.07.16
15:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно сме изненадани от условията, предложени ни в хотел "Делта" - Синеморец. Признавам, че го открихме в интернет и имахме едно наум дали публикуваното ще е съответно на действителността. Напразно се притеснявахме - всичко беше много хубаво, гледката е великолепна, в близост има 2 плажа, басейна е идеално поддържан, стаите са просторни, чисти и удобни. Дори и с 3-тото легло което поискахме, пак не ни беше тясно, напротив! Всички бяха много любезни с нас, кухнята на хотела е добра, рибата се приготвя много вкусно.
Не разбирам злобата на някои "посетители" на хотела, лично аз смятам, че те не са били точно в нашия - ДЕЛТА. Очаквайте ни пак наесен или догодина! Искрени пожелания за успешен бизнес, добър сезон, бъдете все така усмихнати, лъчезарни и приветливи! Благодаря Ви искрено за отношението!

Красимир Вълев
отседнал Май 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.05.27
12:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела в началото на сезона и съм очарован
от спокойствието тишината и радушния прием.Тихо и
красиво място с невероятна гледка.Пожелавам успех
на собстениците през предстоящия сезон.Сигурен съм
че ще имате успех.Красимир

красимира и илиян
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.04.30
15:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме удоволствието да посетим хотел Делта миналото лято и вече с нетърпение очакваме топлите дни за да се насладим на приятната обстановка и тишината,която ни предлагат именно там.В хотелът е малък,но много приятен,с просторни и чисти стаи,прекрасна гледка и предразполага за идеалната почивка.

митко и ели
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.02.28
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лятото наближава изапочна да ни мирише на море.Мминалото пято бяхме гости на х-л Делта.Престоя от 7 дни ни се беше едно чудесно изживяване.Това лято отново ще се върнем там.
Поздрави на собсвениците.Очаквайте ни

Ленко Киров
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.02
18:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи за най- миризливото хотелче на брега на морето, ако искате да си развалите почивката там е вашето място.
Искам да почертая, че добрите коментари за хотела са измислени,или явно хората които са ги писали не са посещавали други тризвездни хотели.
Невярвам някой нормален човек да е доволен от подобно отношение и мухлясала, и вмерисана закуска. За тази закуска може да се изпише МНОГО.А и попринцип за мизериата в този хотел няма какво да се говори за развалиане на почивката е идеално място.

соня мойсеева2009.01.16 11:27
уважеми господине,
явно никога не сте били гост на х-л делта.това хотелче на брега на морето не е тризвездно,а двузвездно.
поздрави от собствениците
Elena Dimitrova
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.28
19:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа своето възхищение от чудесният хотел Делта в Синеморец, където имах удоволствието да прекарам една незабравима почивка това лято. С моето семейство дълго се чудехме дали да се отпражим там или да не рискуваме и да отидем някаде на познато място..Е, другото лято вече няма да има подобни съмнения.
Много се радвам , че по нашето черноморие още има такива места с райски гледки на красивата ни природа и където наистина можеш да си починеш. За съжаление напоследък през прозорците и терасите на добре познатите ни курорти можем да се "насладим" само на развитието на отсрещния строеж..
Тук обаче наистина можеш да се почувстваш като в рая.
През целият ни престой забелязохме , че в хотела се поддържа безупречна чистота,а и останахме много доволни от кухнята в хотела.
Всички от персонала бяха много внимателни и мили и винаги усмихнати, да не говорим за чудесната Мария , с която се разделиха много трудно.
Ние сме възхитени и искаме да изразим благодарността си за незабравимата почивка , която ни подарихте!
До нови срещи догодина.
Семейство Димитрови.

Камелия и Манфред
отседнал Август 2008 за 1 седмица възрастна двойка
2008.08.28
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи и последен път посещавам този хотел.Такива "хотелиери" карат българите все повече да се насочват за почивка към южните ни съседки. В хотел Делта се чустваш като натрапник, за което плащаш неоправдано скъпо, а на всичко отгоре при консумация на бара и за нощувките не ти издават касов бон. Питам се - къде са данъчните власти? Как се отчита посещаемостта на хотела след като не бяхме регистрирани?

brazilka (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.22
22:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, днес се прибрахме от Синеморец и нямах търпение да изразя възмущението си от този хотел. Искам да ви кажа, че толкова съжалявам, че не съм прочела коментарите за хотела, преди да замина. Единствените хубави коментари тук, са най - вероятно от семейството, както много сполучливо сте го нарекли "Адамс". Просто не мога да повярвам, че може някой да е доволен от този хотел. Да, гледката е невероятна, но до тук приключва всичко. А и мисля, че цените са прекалено високи само за едната гледка.Хотелът е от тази година, но вече се разпада. Вратата на банята не се затваряше, нито тази на балкона. Комарникът на балконската врата падаше при всеки вятър, а канализацията в банята беше непрекъснато запушена и докато се къпеш се образува „море”. Да не споменавам, че всяка вечер от канала в банята цялата стая миришеше на акита. „Закуската” беше под всякаква критика, ще кажа само, че хлябът беше изсънал, а на втория ден – мухлясъл. Хавлиите се сменят на 4 дни!!! Към това идеално се допълваше картинката на вечно киселият и раздразнен управител, собственик и какво ли не още в този хотел. Всяка вечер хотелът се заключваше като соц станциите от едно време и трябваше да звъним на някакъв gsm номер залепен на вратата, за да ни отключат. Мога да продължа още много, защото няма край моето разочарование от въпросния хотел – Делта Синеморец. За капак на всичко загубихме ключа от стаята ни на плажа и въпросният кисел човечец буквално откачи. Поиска ни 40 лв за него и за да няма разправии му платихме, но продължаваше да се държи троснато и да ни гледа на кръв. Въобще развалиха ни почивката изцяло. Направо си отдъхнах като напуснахме хотела.

Моника Тодорова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.12
12:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма да си простим грешката да отседнем в хотел заради панорамата!!!!!
Още ходим с мокрите кърпи от ужасното прекарване в хотел "Делта".От къде по-напред да почна не знам:
Имахме усещането, че не сме добре дошли там, все едно бяхме някакви натрапници-собственикът ни гледаше под вежди през цялото време,сякаш ще му откраднем или счупим нещо.Бяхме на тръни през цялото време.Егати разпускането.....от наша страна-повече се тварихме от киселите им начумерени лица.
А така наречената "закуска" по-добре да не я предлагат-това си е направо обида към гостите-ходили сме по толкова места и за нас е обидно като на животни да ни предлагат пресъхнали и втвърдени вмирисани продукти,при това едно и също всяко сутрин!Дали собствениците ядат от тях??????
Какво да ви кажа-за тези пари не си струва да отсядате в хотел "Делта"-има много други по-приятни хотелчета в Синеморец-уютни,пълни с хора с настроение.

Илхан Хюсеинов
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.06
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела си е супер зависи кой какво търси.Вярно е че няма сушилка за дрехи но това е капка в морето.Човек ако си е крив винаги може да намери за какво да се заеде.В Синеморец няма друг хотел с такъв изглед.Стаите наистина са много прохладни, климатика е болест!Този хотел е проектиран много внимателно и всичките стаи са с изглед към морето, не искам да пиша повече суперлативи..ако някой се интересува повече може да ми драсне един е-маил cartelll@abv.bg ако не имах още отпуск щях да остана поне 7 дена

Константин
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.02
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Определено не останах доволен от цялостното обслужване, както и от от блок масата на включената в нощувката закуска; Също така не направи добро впечатление и фактът, че персонала не прояви отзивчовостта да добави количество от закуската; Освен това в закуската включнва салам с изтесъл срок на годност, малко кашкавал и малко сирене плюс шунка кучешка радост. Канализацията в стаите вони.В банята са поставени най - евтините китайски батерии. Липсват елементарни принадлежности за хотел на морето - сушилка за дрехи и хладилник. Управителят отказва издаване на фискален бон, както за консумацията от бара, така и за цялостното пребиваване Общото впечатление от хотел "Делта" е изключително неприятно.

Анелия Иванова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.28
18:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След дълго избиране на хотел за 10 дневната ни отпуска се спряхме на хотел Делта. Да наистина в интернет е представен като 4 звезден хотел! Но само толкава!
В един прекрасен слънчев ден пристигнахме в хотел Делта , посрещна ни едно намръщено семейство/Адамс/, което не мога да приема за собственици на хотела. Държаха се с нас адски негостопремно, с влизането в хотела почнаха с забележките. А все пак ние не сме малки деца, а в крайна сметка ние сме зрели хора. Да това беше първата причина, която ни накара на втория ден да напуснем хотела.
Втората причина е естествно закуската, която сутрин имаше на блок масата, не то всъщност нямаше нищо !!! Когато поискахме да ни дадат хляб се обърнаха към нас "за последен път вадя хляб", а ние бяхме слезнали туко що на закуска и за първи път поискахме, кажете това отношение ли е към клиенти,които плащат една добра цена струва ми се за такъв хотел?! Не мога да подмина и същноста на закуската : едно плато сиране, и кашкавал , и една чиния с ВМЕРИСАН салам, това се предлагаше на хотел със заети стаи на 90%.
Да не говорим че нямаш къде да си простреш банските и бельото,а ако искате да гледате телевизия трябва да си носите в багажа и ЛУПА за да можете да четете субтитрите!
Така изкарахме два дни в хотела на семейстово "Адамс" и на третия ден си тръгнахме !!!
Единственото нещо хубаво на този хотел е невероятната гледка, но не си заслужава да плащаш само за гледката, а в същото време да не получаваш никакво топло отношение и в банята да ти мерише на "развалени яйца".

Ася и Мариан
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.07.25
19:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно се присъединяваме към негативните мнения за този хотел.Наистина не го отричаме хотела е нов и има хубава гледка ,но всичко свършва до тук. Собсвениците направо ни шокираха с тяхното държание ,а на закуска наистина имаше развалени продукти.Останахме много разочаровани и със сигурност няма да отседнем отново там - НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ И НА ВАС

Съвет към собсветиците - купете така необходимите сушилки за дрехи и хладилници - уреди без които хотел на морето не бива да отваря врати!!!Помислете и за канализацията

Красимир Кръстев
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.24
12:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Открихме хотела по интернет.След дълго разглеждане на всияко от Синеморец се спряхме на този, и все пак с малко резерви.Едно е да го видиш по Интернет, а друго на живо. Когато пристигнахме, останахме очаровани от гледката която се откриваше пред нас.Стаята в която ни настаниаха се оказа без климатик, но усетихме ,че е доста прохладна и наситина няма нужда от доп. охлаждане.Приятно изненадани бяхме , когато след втората нощувка ни смениха спалните чаршафи и калъфки.Чистота и обслужването са на много високо ниво.Каквото и да пожелаеш, се осигурява.За четирите дни прекарани в хотела , се почувствахме страхотно.Най- вероятно ще го посетим отново.На собствениците и персонала пожеламе да бъде непрекъснато пълен хотела и естествено здраве и постоянност.Красимир и Боряна

разочарован гост2009.07.01 11:20
Ако обичате да се чувствате като неканен гост ще ви хареса може би? Не вярвам да са ви сменили чаршафите, вероятно сте се объркали незнам. Нашите мръсни и мокри кърпи на 3 дена които биха хварлени на земята за да се сетят да ги сменят, те ни ги бяха сгънали още мокри и мръсни,като ги попитахме какво е това -отговора беше че ги сменяват на 4 дена. Тези хора не стават за тази работа язък за хубавото място и готиния хотел - много жалко. Мога да пиша и още но е излишно да си губя времето.
Соня Мойсеева2009.07.29 13:00
отговор
Снежана Узунова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.23
23:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Открихме хотела в интернет и с малко резерви направихме резревация. Оказа се, че всичко което бяха описали е истина и малко повече. Бих искала да благодаря на персонала за доброто отношение и за търпението към малкият ни син. Чисто, приятно в стаите и в басейна - направено с вкус и желание. Можем да изпратим снимки на всеки изказвайки различно мнение . Не разбирам човека направил лошите коментари (може да си остави името,за мен това е "клиент" от съседен хотел). Ходим на Синеморец няколко години, но според мен няма по-добър. И ние нямахме търпение да се приберем за да се насладим на гледката от стаята ни. Кухнята не е богата (за сега може би), но рибата и салатите са им страхотни, закуската е нормална, (е ако не искате да се натъпчете и да си вземете за плажа). Нямахме климатик и това малко ни притесни, но се оказа, че не ни е необходим, стаите са прохладни. А колкото до плажовете - има за всеки вкус, само да попиташ. Бяхме влюбени в комплекс Албена, но сме единодушни цялото семейство, че това е нашето местенце за почивка. Идеално за релаксация и "бягство" от столицата. Но имаме един проблем - сина ни на 5г. Криси постоянно ни пита откакто се прибрахме за кака Мими, кака Соня и чичо Радо и жената от кухнята - хората които видяхме да се грижат за нас и които не си пестят силите.
Благодарим Ви и сме сигурни в успеха Ви!
Крис, Папи и Снеж


Част от гледката от стаята ни Басейн и море Поздрав за персонала
гост на хотела
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.07.23
13:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-новият хотел в Синеморец.Стаите са повече от големи и просторни.Сградата е с такова разположение,че климатик не е нужен.Басейнът носи допълнителна прохлада ,а градината е обгрижвана с внимание и компетентност.Бяхме настанени на първия етаж,но дори и там гледката е невероятна.Поддържа се ежедневно чистота,а бельото и хавлиите се сменят на 3-4 дни.
Хората са гостоприемни и внимателни и направиха престоя ни много забавен.По-често предпочитахме да оставаме в комплексчето отколкото да търсим други места за храна.Поздравяваме това трудолюбиво семейство,което не пести усилия и внимание за клиентите си.Сигурни сме,че ще имате успех в бъдеще.Благодарим!

гост на хотела
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.23
01:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела наистина е ужасен.Бяхме направили резервация за 10 нощувки ,но едвам изкарахме 2 и се принудихме да се преместим в друг хотел.Собствениците са изключително негостоприемни и неадекватни.В стаите нямаше хладилник и сушилка-няма къде да си простреш мокрите бански и кърпи.Канализацията наистина мирише и няма климатици.Закуската е много оскъдна и със съмнително качество.Препоръчвам Ви да не ходите в този хотел,за да не си развалите почивката.В Синеморец има много по-добри хотели с много по-добри условия и по-добри цени.УСПЕХ

Radmila (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.22
16:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарах едноседмичната си семейна почивка в този хотел. Намерих го в интернет и реших да направя резервация малко на риск, без никой да ми го е препоръчал. Реалността обаче надхвърли очакванията ми. Освен прекрасната гледка, която първо прави впечатление, ни посрещнаха едни усмихнати и гостоприемни хора, които останаха такива до края на пребиваването ни. От рано сутрин до късно вечер, това семейство винаги беше готово да помогне и съдейства с каквото може на гостите си.
Освен че местоположението на хотела е незаменимо, качеството на предлаганите услуги беше на професионално ниво. Стаите бяха големи и просторни, всички с тераси със страхотна гледка. Чистотата се поддръжаше непрекъснато. За скептиците - имаше непрекъснато топла вода и нямаше никаква миризма на канал по стаите. Навсякъде имаше климатици, но изложението на стаите е такова, че през целия ден е прохладно и много няма нужда да се пускат.
Закуската напълно отговаряше на стандарта на 3-звезден хотел, всичко беше вкусно, прясно и в достатъчно количество.
Когато си тръгвахме благодарихме сърдечно на домакините, но по-важното са чудесните впечатления и задоволство от почивката ни. Със сигурност ще отидем пак.
Препоръчвам хотела на всичките ни приятели и на вас, които четете този коментар. Приятно изкарване! И не се страхувайте, няма да е "прекарване".

сем. манолови
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.07.21
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел -отврът. Изключително сме недоволни от престоя си в хотела. Апартамент за който заплатихме по 135 лв. на вечер нямаше хладилник, канализацията смърдеше, душът бе от най-евтините китайски боклуци, транспортният найлон с който се продава плафониерата си седеше на тавана. Персоналът действа изключително непрофесионално. Собсвеникът изобщо няма никава представа от хотелиерство, вечно намръщен, като че ли са му откраднали бащиното наследство. При въпрос от наша страна защо няма хладилник в апартемета той ни отговори, че има проблем с ХЕИ, а и хладилник не е задължително да има и че нашите желания може да бъдът до безкрай.
Не е нормално в хотел намиращ се на морето да няма хладилник и сушилка, където човек няма къде да си простре мокрите хавлии и бански.
Така наречената блок маса е изключително бедна от към асортимент и качество на предлаганите продукти.
Съвет - забравете този адрес.

Bobi & Eli
отседнал Юли 2008 за 2 седмици млада двойка
2008.07.20
16:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Делта Синеморец според нас е най-красивият и добър в хотел в целият курорт Синеморец.Прекарахме 12 дни и със сигурност бихме могли да прекараме поне още 120 дни.Собствениците и персонала на хотела са просто страхотни и със сигурност за в бъдеще ще имат големи успехи в този бизнес. Хотела е построен на страхотно място и няма по-прекрасно нещо от това да се събудиш сутрин и когато отвориш очите си да видиш морето и да слушаш вълните.Стаите са огромни, чисти и много просторни в ресторанта се приготвят различни видове риби по един наистина професионален начин.Изобщо попаднахме на точното място по точното време при точните хора.В Синеморец са най-красивите плажове които може да се видят в България, морето е кристално чисто, като доказателство за това е и че привечер и рано сутрин могат да се видят делфини в морето...наистина е невероятно.
Прекланям се пред хората, които с голяма любов са направили този хотел и въпреки че вчера се завърнахме от това място всичко много, много ни липсва...със сигурност ще се върнем отново.

Боби и Ели

Оферта за август
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.07.17
18:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Продавам резервация за август в хотел Делта - Синеморец на цена 70% от преведения от мен депозит.

тел. 0878 192044

гост на хотела
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.12
01:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ.........ХОТЕЛА НА СЕМЕЙСТВО АДАМС-НАЙ НЕГОСТОПРИЕМНИТЕ И НЕДРУЖЕЛЮБНИ ХОРА В ТОЗИ БИЗНЕС С КОИТО САМ СЕ СБЛЪСКВАЛА,А ПОВЯРВАЙТЕ НЕ СЪМ ПАТУВАЛА МАЛКО.СОБСТВЕНИЦИТЕ И ПЕРСОНАЛА ПОСТОЯННО СА НАМРЪЩЕНИ И ТИ ДАВАТ РАЗЛИЧНИ НАРЕЖДАНИЯ ОТ СОРТА НА КАДЕ ДА СЕ ХРАНИШ ,КОГА ДА СЕ ПРИБИРАШ И НА КОЙ ПЛАЖ ДА ХОДИШ КОЕТО Е МНОГО ДОСАДНО.КАНАЛИЗАЦИЯТА В ЦЕЛИЯ ХОТЕЛ МИРИШЕ.НЯМА ХЛАДИЛНИК ,КЛИМАТИК НЯМА КАДЕ ДА СИ ПРОСТРЕШ ДРЕХИТЕ КОЕТО Е НЕДУПОСТИМО ЗА МОРЕТО.НО НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАКУСКАТА АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТАКА Е ОСТАНАЛИЯ ХЛЯБ ОТ ВЕЧЕРТА И РАЗВАЛЕН САЛАМ.ЦЕНИТЕ НА БАРА СА МНОГО ВИСОКИ.ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО В ТОЗИ ХОТЕЛ Е ГЛЕДКАТА КЪМ МОРЕТО,НО САМО ЗАРАДИ ГЛЕДКАТА СПОРЕД МЕН НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА,ВАЖНО Е ОТНОШЕНИЕТО.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share