хотел Лагуна ***, Черноморец

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (13 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
MainataHB (1)
отседнал Юли 2018 за 1-3 дни семейно
2018.07.16
09:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Коментарът ми е за хотел Лагуна, на първа линия в комплекс Свети Никола на къмпинг Градина до Черноморец. Персоналът и особено сервитьорите в бистро Лагуна са безупречни. Работодателят им за жалост има поведение на див балкански селянин. Облякън като клошар раздава наставления и правосъдие по улиците. Хотелът е обграден от трапове и пътят до там е най-удобен за проход с трактор. Освен че липсва пътна настилка, няма и минимално знаково обозначение, кой баир към кой хотел принадлежи. Господинът който отговорно заяви че е собственик и не си каза името бе шокиран, че липсата на знаци е объркваща. Преследва ме продължително и заплаши по-добре да не съм се връщал. Исках да му пратя личен имейл, но няма нито сайт нито информация за обратен контакт.

no4a (3)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2012.01.05
11:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е хубав,точно на плажа.Много е удобно с деца-излизаш от хотела и си на плажа.Храната беше вкусна.Наистина има място за паркиране,но е стръмно и не асвалтирано.Като минус бих отбелязала само това.А и се налагаше всеки ден да излизаме с колата,защото наблизо няма забавления,самият Черноморец е на 1-2 км.

sladur4eto (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.11.03
17:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да кажа само,че въобще НЕ съм съгласна с по доло написаните коментари!!!Вярно е ,че няма паркинг,но хотела е много хубав!Персонала е много мил,храната е превъзходна,освен това хотела е обзаведен с много вкус!Аз лично бях там за седмица тази година и прекарах най-страхотната си почивка от години!

Милена Атанасова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2010.01.14
10:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Незнам как е било преди , като чета коментарите по надолу , но бихме там юли 2009 г. и си прекарахме много добре. Обслужването беше добро, а истината е че закуската никога не успявахме да я изядем, беше много и вкусна. Хотела е на плажа , а за нас с малко дете ,беше супер. Относно паркинга съм съгласна напълно – пристигнах ме точно беше валяло и беше една кал, но на следващия ден вече на беше толкова страшно .Бих отишла пак там!

Ани Симеонова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.08
10:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме чудесна почивка от 15 до 23 юли, мястото е много красиво - на самия бряг на морето е. Хотелът е чист и подреден с вкус. Персоналът са изключително приятни хора. Благодарим ви! Пожелавам Ви успех!

Яна Грънчарова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2009.07.19
22:44
коментар
тодор петров
отседнал Юли 2008 за 4 седмици семейно
2009.03.10
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете хора по написаното в сайта на хотел Лагуна и хотел Литорал!!!Няма паркинг на хотела!Барбекю има но е под блалкона Ви и ще ви мирише в стаите от него!А за закуска не им се връзвайте защото е оскъдна като на пионерски лагер и само каквото Ви предложат!Единственото хубаво е ,че е на сами плажа,но тази година/2009/като пуснат новият комлекс до него няма къде да седнеш на плажа!

holidays_bay2009.07.16 19:31
Здравейте, господин Петров

Благодарим Ви за коментара,критиката както във Вашият, така и в останалите коментари е много полезна и градивна за подобряването и разработването на обекта.Всички забележки са взети под внимание и грешките корегирани.Считаме също така, че някои от коментарите са предубедени.Надяваме се тази година отзивите да са по-добри, както и за в бъдеще тъй като това е изцяло в наш интерес.
С уважение Т.Попов/собственик на хотел Лагуна/
Тодор Цветанов
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2009.02.03
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да напълно съм съгласен с предишните коментари като добавя,че някои са по сдържани!Аз ако бях собственик щях или да махна този сайт ,или сам щях да се скрия някъде.Защо един не написа нещо хубаво за този некомпетентно ръководен хотел?

sladur4eto2010.12.23 15:49
Абе що не си гледаш работата?! Хотела е невероятен!!!Ако преди нещо не е било наред сега всичко е супер!
Стойка Гешева
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.11.06
15:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето отговаря за звездите си само като строителство , т.е.има външен вид и до някъде по обзавеждане съобразявайки се, че е в България.Но всичко останало е под критика за тази категория!Аз съм от провинцията , но съм ходила в не малко страни , но такова обслужване и готвене не съм срещала освен по селата в България!Отвратително!Вярно са отразили предишните дали мнението си!За това аз на който видя и срещна разказвам да не се лъже по снимките да ходи там.Освен това до това хотелче следващият сезон сигурно ще заработи цял голям комплекс с което на плажа няма да има повече от 1/2 квадратни метра за почиващ!Също се отнася и за х-л Литорал

Иван Петров
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.12
14:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Желаещите да отсяднат или да почиват е добре да се пазарят със собственика за половин цена ,защото не заслужава повече този хотел.Обслужването е като в някакво село.Кухнята е отвратителна ,но за сметка на това скъпа.Пушека от барбекято влиза в стаята Ви.Паркинг за коли няма.А закуска да не сте посмяли да си платите- ужасна е.Колегата е прав за Страндженка без кайма,за оскъдицата която ти предлагат - става за злоядо дете.А пък ако решите да отидете в Роял биич няма да сгрешите!

Добри Минавков
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.19
12:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето като сградни функции може да му се даде дължимото.Като обзавеждане също с малки изключения /тоалетната не е дообзаведена с поставки за принадлежности ,няма чаши за вода,една дъска и една ютия за гладене на целият хотел ,вратите всички скърцат че дори от съседа ги чуваш и др.подобни/Като чистота също може да се кажат добри думи.Но всичко това не е достатъчно за почиващите!!!Като погледнеш от същността за обслужване могат да се направят много забележки а именно:
1.под балконите на половината на хотела се намира барбекю от което целодневно влиза миризма от съответното готвене в стаите!Вечер е невъзможно да седиш на балкона!
2.Сервитьорите са без абсолютно никакъв опит в бранша!Нямат дори елементарни познания за хигиена!Сервират първо храната след 10-15 мин.приборите,а за салфетки ,ако ги подсетиш!Контрол от страна на управетеля няма!
3.Храната не отговаря на хигиените и вкусови качества за предлаганата цена!А чакането да се приготвият едни пържени картофи е около 30 мин.Закуската е отвратителна!!!
4.Сутрин в 8.00ч.зарочва да работи вентилацията на х-л Литорал а шумът и миризмата на закуска те събуждат без ти да си си поръчал такова събуждане!
5.Басейна не се ползваше от повече от 3-4 ма посетителя и в него можеш да намериш както буболечки, така и дълги косми от коса!Представям си ако се ползва от повече посетители!?
6.Снимките са измамни,т.е. не са снимки от и във х-л Лагуна.
7.Всеки ден особено в почиващите часове / 14-16ч./персоналът си пуска по силно музика в ресторанта за да ни напомни сигурно ,че ни чакат!А ние с децата смятаме да поспим?
Е това са моите кратки отзиви както за управата така и за бядещи посетители .

Kiril Gospodinov
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.07
22:29
коментар
Георги Недялков
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.22
10:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен, намира се на самия бряг на къмпинга! За втора поредна година идвам при вас. Поздравления

Радостин Цветанов
отседнал Април 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.15
10:49
коментар
почиващ вече там
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.02
00:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

деян е сигурно някой от собствениците на обекта защото аз се върнах преди два дни от там и мога да ви уверя, че всичко е под всякаква критика! мизерията е пълна мога да ви пратя актуални снимки ако желаете! ресторанта е най обикновена квартална кръчма която е посещавана само и единствено от работници строители! в р-нта няма най елементарните неща и обноски, напр. как може кръчма на плажа да няма лед или готвача да не знае що е то чеснов сос! персонала е неквалифициран и ужасни обноски, а паркинга за когото се споменава изобщо не съществува! целият къмпинг е треволяци, магарешки бодил и някакви строежчета от които денонощно се вдига шум и пушилка във вече и без това мизерен плевясал къмпинг, който всъщност дори не се казва градина а червенка! къмпинг градина е доста по надолу от горепосоченият обек! с две думи не пожелавам и на най-големият си враг да почива на това изоставено местенце!


holidays_bay2009.07.19 22:19
Забележките Ви са поучителни за нас и за в бъдеще няма да се допускат такива грешки.Надяваме ,че ще има и доволни хора- това е изцяло в наш интерес.Стараем се непрестанно да подобряваме условията,да корегираме всички пропуски.
Съжаляваме,че не сте останали доволен от обслужването,управителят на хотела/и ресторанта/ е специалист с дългогодишен опит и гарантираме, че такива случаи са рядкост.
Пред хотела няма платен или охраняем паркинг и никога не е било споменавано за такъв,факт е обаче че паркинг има и той е точно пред хотела и всеки от посетителите на хотел Лагуна може да паркира колата си там, ако желае.
Относно строежите - има голям интерес от страна на чуждестранни и български инвеститори,в момента целият регион се развива с изклчително бързи темпове,най-вече поради голямата перспектива за туристически бизнес.За стоежите не носим никаква отговорност,хотел Лагуна беше един от пъвите построени обекти на самия бряг на морето(2007),както знаете сега закон забранява стоенето в такава непосредствена близост.
Искаме да Ви поясним, че плажът на които се намира хотела се нарича къмпинг Градина(наричан още "Царски плаж",а специално частта пред Лагуна се нарича още "Тополите"/заради високите тополови дървета/.До къмпинг "Градина" се намира къмпинг "Златна рибка"/от страната на гр.Созопол/ ).Червенка се нарича вилната зона, която се намира над хотела в посока Черноморец.
Относно плажа,искаме да Ви уверим, че това е най-добро място за почитателите на уинд-сърфинг,кайт.Ивицата има популярност и сред много чужденци,които я посешават от години и продължават да идват на това място.Все пак всеки турист има свои собствени предпочитания.
Актуална информация на официалният уеб сайт на хотела:
holidaysbay.hit.bg
Поздрави,х-л Лагуна
deian vasilev
отседнал Юни 2008
2008.06.20
08:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много готин хотел чист,удобен и на наи добри цени!


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share