къща за гости Топузови, Добринище

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pilotaaa (1)
отседнал Януари 2009
2009.06.01
10:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в Топузова къща от 9 до 12 януари, 20 човека група.
Хазяите са прекрасни хора и много отзивчиви. Бай Славчо ни пръсна от ядене, много беше топло и уютно, стаите са обновени, има си всичко. Останахме много доволни и със сигурност ще ги посетим пак.

Катя Кожухарова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.01.05
17:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Два месеца преди Нова Година капарирахме цялата къща Топузови за сумата от 800 лв., които преведохме с пощенски запис на г-жа Мария Топузова, с обявена цена на 1 легло - 30 лв. и с уговорката, че новогодишния куверт не трябва да надвишава 50 лв. на човек. Къщата избрахме по Интернет, но това, което е написано във вашия сайт не отговаря на действителността за съжаление, единственото хубаво нещо беше отоплението. В повечето стаи няма гардероб, нощни лампи, застлани са с парчета от стар мокет или килим, няма хавлии за лице, нито за тяло, да не говорим за банята-няма закачалки, сапун, шампоан или нещо подобно, което би следвало да се осигури за тази цена на леглото, повечето душове бяха развалени и трудно можеше да се пусне вода от душа, като се включат няколко ел. уреда, като сушоар например-бушоните падат, къщата остава без ток. Оказа се, че хавлии се дават след поискване, защото да не си мислите, че това е хотел-това беше отговора на хазяйката.За интернет изобщо неможе да се говори, че има в къщата. Върха на наглостта на хазяите беше осигурената новогодишна вечеря за сумата от 66 лв. на възрастен човек и 38 лв. - за дете, която включваше-комбинирана салата-2 супени лъжици руска салата, 2 супени лъжици салата снежанка,домати и краставици,основно ястие-варена свинска пържола със чорба и гъби, парченце баница, парче баклава, в което се оказа, че са сложени новогодишните късмети, безалкохолно-така и не разбрахме по колко има на човек, плодове-мандарини и портокали и 3 бутилки шампанско за 26 човека с децата, от които едното-детско. Огромно беше разочарованието от пребиваването ни в тази къща и повече никога няма да я посетим отново и не бихме я препоръчали на никого.

станислав барков2009.06.20 17:03
и ние бяхме на "почивка" в къща Топузови.Мисля че е напълно достатъчно да кажа че няма да идем там отново!Няма нищо от това което е обявено в сайта!Мизерия и алчни хазяй!
ILIYA DIMITROV
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.11
16:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много приятно място с отзивчиви,добри хазяи.Перфектно отопление и обстановка за празнувне.Идеално място за забава или почивка на компания от 20 човека...оценка 6+



Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share