частни квартири Милев **, Китен

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    0.5 км
На море в Приморско
Бургас    3.8 км
Плажове в близост
Китен - Северен плаж
Приморско    0.6 км
Китен - Южен плаж
Приморско    0.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Мариана Савова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.06.10
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен, почивах там миналото лято. На малка и тиха уличка е, еднакво близо и до двата плажа. Сградата е съвсем нова, стаите са чисти и поддържани, в някои има и климатик, а банята е по-хубава от моята в София. Собствениците са мили, отзивчиви, дискретни и точни, което си е рядкост за региона. Препоръчвам хотела на всички,които се колебаят, трудно е да се ориентираш по малкото снимки и хилядите предложения, при близки цени винаги малко рискуваш отивайки на непроверено и непрепоръчано място.

Мариана Савова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.06.10
12:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен,почивах там миналото лято. Намира се в центъра на Китен на малка и тиха уличка, еднакво близо и до двата плажа. Сградата е съвсем нова, стаите чисти и поддържани,в някои има и климатик, а банята е по-хубава от моята в София. Собствениците са мили, отзивчиви, дискретни и точни, което си е рядкост за региона. Препоръчвам хотела горещо на всички, които се колебаят, трудно е да се ориентираш по малкото снимки и хилядите предложения,при малки разлики в цената винаги рискуваш отивайки на непроверено и непрепоръчано място.


Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share