хотел Делфин-Марина ****, Св. Константин и Елена

Рейтинг:  2 star rating  1.6 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Аладжа манастир
Варна    5.7 км
На море в Златни пясъци
Варна    7.1 км
Плажове в близост
плаж на Гранд Хотел Варна
Варна    0.1 км
плаж Летовище - Евксиноград
Варна    0.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
peshoni (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с група
2010.08.20
22:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Семейно почивахме, ако така може да се нарече в 4*хотел Още от самото начало те :добре дошли но елате след 2часа.Връчват ти карта която трябва поне 20-тина пъти да я мине през устройството за да влезеш в стаята от която те лъха миризма на мухъл и застоял въздух,от климатизацията излизат комари и бръмчи през цялото време докато работи.С нанасянето на багажа и влязоха камериерките да чистят и майстор да поправя вратата на терасата,плаж 30 метра ивица за 400-500 човека голяма мръсотия и навсякъде пчели и оси.Басейна най-мръсният в целия комплекс,аниматори няма.Храната най-некачествената която се предлага и все една и съща,думата "разнообразие" явно не е позната на готвача с нетолкова бяла престилка,докато чакаш за чинии свършват лъжиците.следобедните сладки ти ги слагат в половин салфетка имало недостиг на салфетки,на вратата на хотела излизаща към плажа дори няма дръжка подпряна е с камък и ако това го наричат 4*хотел това е просто недопустимо,да не говорим за измачканите и на петна чаршафи иначе камериерките всеки ден влизат да почистват .Приятно изкарване на тези, които искат да посетят 4*-я хотел.

Darina-77 (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.16
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

УЖАСНО Е!!!Имахме резервация/от Бутик Травел/ за почивка през м.август 2010 за 1 сед.Още с пристигането се ужасихме.Бяхме тотално дезинформирани за условията,които предлага хотела.Първо хотелът въобще не е на плаж-такъв просто няма.На негово място има останки от кей-бетонни плочи и ръждясали стари железа.От кея се слиза в морето по стълбичка като в басейн, но дълбочината е мин.2,5м.Няма обезопасителен парапет и за възрастните е опасно, а да не говорим за деца/нямаше нито един човек във водата/.Водата в басейна беше мътна-ясно колко е чиста.Хотелът въобще не отговаря за 4звезди,а за 2.Асолютна мръсотия е.Стаята вонеше на мухъл и цигари/нищо ,че уж беше за непушачи/.Имаше косми и пясък в банята.Едната нощна лампа не работеше.Картата за отваряне на врата блокира и 1ч не можехме да влезем в стаята.Управителката вдигна скандал-"Какво не ни харесвало?".Нямаше нещо ,което да е за харесване.Стояхме 3 часа и си тръгнахме.Искахме море с плаж , а не мръсна стая срещу разбит кей.Добре че още на следващия ден ни върнаха парите по банков път от туристическата агенция.След това имахме късмета да изкараме супер почивка в Албена,но стресът,мотането до 8ч вечерта-докато намерим друг хотел,плачът на детето в колата след 10ч. пътуване-този кошмар няма да го забравя.

elina_76 (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.08
22:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах с мъжа ми една седмица в този невероятен комплекс.Лошото е,че трябваше да сме настанени в хотел Делфин-Марина, което беше абсурдно.Мръсни стаи,ужасно обслужване,като започнем от управителката,която ни се скара,че искаме да се настаним в 15 часа,тъй като стаята не била заредена.Нямала достатъчно персонал.Така започна цялата трагедия.Искахме да се преместим от мръсната и мухлясала стая.Казвахме,че има проблем на рецепцията и само ни срещаха с крещящата управителка.Лошо отношение,искаха ни допълнително пари за горен етаж,ужас.Най-накрая се изместихме в съседен хотел.Не издържахме на кошмара и това ужасно отношение.

vaniabayreva (2)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.07
23:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако има как ще даМ МИНУС 10 на хотела. Нишо не отговаряше на рекламата, на всичкото отгоре нямахме и три дена вода в стаята, а бях с малко бебе. С една дума- УЖАС

Теодора Филипова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.24
14:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях семейно в хотела от 04.07.09 до 11.07.2009 год. и съм очарована от почивката, която изкарахме.Може би всичко е до настройка,но персонала беше услужлив и усмихнат, а за еднообразие в менюто изобщо не може да става и дума. Храната беше фантастична, разнообразна и винаги в изобилие.Барманите не правеха икономии, когато ни приготвяха коктейли.Единствено почистването може да е решено по друг начин,малко по-навреме,защото до нашата стая стигаха около обяд,а ние ходим рано на плаж и не стоим там по жегите.Камериерките се съобразяваха с нашето присъствие и не смятам, че това е развалило почивката ни.Все пак хотела не е малък и не могат да дебнат кой кога си е в стаята.Ние бяхме на втори етаж и нямахме проблем с климатизацията.Със сигурност ще почивам отново там.

Николай Николов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.19
09:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах,семейно от 09.07.2009год до 16.07.2009год в хател"Делфин". Останах много ,разочарован от хотела,който е категоризиран с 4* в действителност отговаря на изискванията за хотел 2*.Кухнята е меко казано ,отвратителна за тази категория хотели,освен еднообразието на менюто, там не знаят,какво е шунка,барбекю и въобще пълно разачорование.Не само на четвъртия етаж но и на третия етаж се чува бученето от вентилаторите на климатизацията,но въпреки че се чува работатат на вентилаторите конфорта от климата в стая №327 е нулев.За плажа чадърите са на такова растояние един от друг,че не може да се мине между шезлонгите на двата чадъра.
Може да се поразходят,до Слънчев ден, и Албена да видят какви са там условията в хотелите и кухните с категория 4*.
Жалко,за хубавата природа в ,която се намира хотела, но аз няма да почивам повече там до ,като не се подобрят нещата.

Петър Георгиев
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.16
17:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"ПОЧИВАХ" в периода 20.06.2009г. - 27.06.2009г. в хотел Делфин (единия от двата Делфина към Гранд Хотела). Останах много разочарован (спазвам добрия тон в момента). Първо - хотела е много далече от понятието 4-ри звезди. Според мен и 2 са му много. Представлява посткомунистически "блок", който наскоро май че е ремонтиран. Ол - инклузива е доста зле една и съща храна,която на третия ден вече ти е омръзнала. Истинска бира или безалкохолно (от бутилка) е Мираж. Та дори едно нормално кафе еспресо не може да пиеш..Навъсен персонал, който дори веднъж не се усмихна....Пълно е с руснаци (90%), към които аз не бях предубеден, но действителността се оказа различна уви. Спрямо тях явно се настройва и обслужването, което е под всякаква критика. Пример: Късмет ли беше или не знам какво, но ни се падна стая до единия от основните вентилатори на климатизацията на хотела (на 4 - тия етаж). Това чудо не спря да бучи и през 7 - те дена през които бяхме там. Направо имах чувството че до мен бръмчи хеликоптер - за спане и дума не можеше да става....Та проведохме три разговора с различни рецепционисти, които само вдигаха рамене и прехвърляха топката на Управителя, който пък така и не се появи за да се разреши проблема. Едната дори ми каза в кои часове да го чакам за да говоря с него, представяте ли си каква наглост! Отказаха да му предадат да ми се обади по мобилния.....!? И така и не ми смениха стаята. :-( Отношението беше направо обидно! Иначе курортчето не зле - има зеленина и е спокойно. Няма почти никакви плажове или там където ги има е претъпкано. Аз лично ходих на плаж на Албена! ЖАЛКО за туризма у нас - ако се продължава по същия начин ......

INA12 (0)
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.07.09
13:06
коментар
Петър Георгиев2009.07.16 17:24
отговор
Людмила Любомирова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.12.05
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми прекарахме там лятната почивка. Незнам откъде да започна:1.хотелът в никакъв случай не отговаря на 4 звезден (басейна е малък и мръсен;стайте са пълни с пясък, който се чисти с моп, защото нямат прахосмукачки!!).
Ние бяхме на ол инклузив и за разлика от други места тук междинните закуски свършваха за половин час и си на принципа кой предвари.Завивките и кърпите се сменят на 3 дена, това е недопустимо за море!!Общо взето не ходете там, иначе курорта е много хубав, но да си в друг хотел.

Петър Караджов2009.07.26 08:21
отговор
Ивайло Арнаудов2009.07.26 08:26
отговор

Други хотели в Св. Константин и ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share