хотел Одисей ***, Русе

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Басарбовския скален манастир
Русе    9.3 км
Ивановските скални църкви UNESCO
Русе    17 км
Средновековна крепост Червен
Русе    27.7 км
Пещера Орлова чука
Русе    28.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Desislava_ (1)
отседнал Май 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.08.17
17:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Често отсядам в този хотел случвало се е и зареди ангажименти свързани с работа и цел отдих. Искам да кажа, че обслужването е на много добро ниво. Персоналът е любезен и внимателен. Най - съм впечатлена от стаите!И двата типа са изключително просторни с огромна спалня. Препоръчвам Ви луксозните. Закуската, която е включена към цената се прави на място, а при редовните клиенти допускат и вариант да се избере нещо по вкус на клиента!

jesika (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни по бизнес
2011.01.06
20:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ми хареса хотела.Стаите са просторни и удобни, персонала е на ниво.Относно закуската,малко хотели я приготвят на място и това е един от тях.Има достатъчно варианти,които да удовлетворят всеки вкус на гостите.

stsoftware (15)
отседнал Октомври 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.10.12
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам това място за отсядане ако имате път към гр. Русе. Аз лично отседнах тук за първи път през м. юни 2008 г. и от тогава често отсядам в този хотел, когато съм по работа в Русе. Хотелът се намира на изключително добро място в центъра, на пешеходно разстояние от централния площад на града. Стаите са просторни и чисти, персоналът е учтив, услугите на хотела са добри.

Имам забележка само към закуската им - предлаганите в момента варианти са скучни и ако отсядате често в този хотел на практика е трудно да си изберете интересна закуска.

Биха могли да помислят и за безжичен интернет в стаите, тъй като сегашната ситуация с кабелите доста затруднява ползването на интернет.


Други хотели в РусеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share