семеен хотел Дриймс Хотел, Свети Влас

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Eni Galabova
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.25
15:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От всичко в хотела само терасата е хубава. Стаите са със стари мебели, неудобни легла, пълно е със дървеници, които не ти дават да мигнеш. Ако случайно се оплачете, веднага се набивате в очите на собственичката, която няма елементарно отношение към клиентите си. Ако сте с дете се молете да не боледувате, защото детето ми повърна на чаршафите, три часа не намерих кой да ми ги смени, при което си взех чаршафи от съседната стая и ни изгониха с дете, което има 39 градуса температура. Не бих го препоръчала на никого този "хотел".

didka.z2009.07.09 13:58
Миналото лято почивахме там със семейството ми. Неприятните изненади започнаха на влизане във Влас, въпреки обещанията на собственичката, че ще ни посрещне и заведе до хотела, това не се случи, след разговор с нея по телефона ми се накара, тъй като не можах да се ориентирам и намеря хотела сама. Общо взето влязох ядосана и ако не бях си платила предварително 2 нощувки нямаше и да се настаня. Посрещна ни камериерката, много мила и приятна жена, всъщност тя единствена ми направи добро впечатление като човек, който го е грижа за почиващите. На собственичката й видях очите на 3-я ден, дори не благоволи да ме види когато се разплащах. Но това, което ме изуми беше, че нямаше елементарно отношение и уважение към нас, чувствах се през цялото време все едно съм се натрапила в къщата й без предупреждение. Удобства има, но те в съчетание с незаинтересованост и неуважение са нищо. Поддъжка никаква - външната щора се отваряше и затваряше с чалъм, добре че мъжа ми е дограмаджия та я пооправи. За хигиената претенции нямам - камериерката чистеше всеки ден. Градината е пълна с оси, налагаше се да си местим храната вътре за да можем на спокойствие да се нахраним. "Удобствата за гладене" си стояха някъде заключени или дадени за постоянно ползване на техни приятели, почиващи по същото време, и когато изразих недоволство, че трябва да изляза с неизгладени дрехи ми отговориха - нищо де, тук нали никой не ви познава...Аз лично не бих се върнала отново там, както и където и да е в Свети Влас. Добре, че Несебър и Слънчев бряг са наблизо иначе си умираш от скука просто.

Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share