комплекс Фантазия, Хасково

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (5 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
sylvia8 (0)
отседнал Юни 2014 за 3-5 дни семейно
2015.07.24
02:24
коментар
Victoria Trunska2015.07.24 03:23
отговор
tinkako (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.09.23
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Abe hora kva e taia zloba i zavist, az sam postoianen klient tam i to ot dalgi godini, liatoto po4ti vseki den biah na baseina i decata mi sashto, mislite li 4e shte si pusna decata ako tam e gadno ili vodata e mrasna, zamislete se kakvo pishete. Ako neznaete ima instacii koito gi proveriavat i ako ne ste vidiali ima informacionno tablo kadeto sa izneseni danni za temp na vodata i t.n.Balgarskata zloba e bezkraina i ne iska da poviarva, 4e moje da ima RAISKI kat4eta kato kompleks "Fantazia". Tam personala vinagi e bil i e na nivo, obliakani s uniformi servitiori, vejlivi i tarpelivo 4akvashti stoiat i te gledat v o4ite dokato nai setne nie pretencioznite klienti izberem ot raznoobraznoto im meniu. Az vi prepora4vam prosto da sprete da pishete gluposti i da se uverite li4no , kato otidete tam i ako togava ne ste dovolni pak moje da pishete tuk. Opitaite kuhniata i ako ne ste hvanali niakoi virus, sam sigurna 4e niama da povrashtate.
Haide sas Zdrave

sirion (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.22
07:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, имам едно предложение за тема персонала по хасковските заведения. Вчера за пореден път имах случай с много неприветлива и непрофесионална сервитьорка. Този път на детския кът на фантазия. Момичето първо шокира с външния си вид-с обица на бузата, което прави доста противоречиво впечатление на децата и в първия момент стряска. Второто нещо е доста грубото и надменно отношение към клиентите. Тона в общуването с тази сервитьорка не подхожда на изградения имидж на това заведение. На отправените забележки се реагира с думи от рода на "гледай си работата ВЕ". Или "ако имаш претенций може и да не си тръгнеш здрав от тук" не знам какво има предвид с тези заплахи, но при опит да се свържа с управителя ми заявява "намери си го сам, на мен не ми трябва управител". Момичето ми обясни че е с висше образование-счетоводителка и такива "недоволни" ги яде за закуска. С хиляди трудности намерих и едно момче, което се представи за управител и неговата реакция беше - момичето е 6, ако не ти харесва махай се! Не знам как мислят да работят тези хора, но по този начин губят клиенти, защото май не съм първия нагрубен клиент и сигурно няма да бъда последен... Все пак клиентите си плащат да бъдат обслужени подобаващо и с усмивка! Ако от Фантазия претендират за някакъв имидж и добро име трябва да се постараят със персонала! За сега НЕ ХОДЕТЕ НА ФАНТАЗИЯ, ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ЧУДОВИЩЕТО–СЕРВИТЪОРКА!!!!

Remi (2)
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.10
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Оставала съм няколко пъти в този хотел. Първият път беше на свети Валентин. Храната в ресторанта е пълна отврат. Бяхме 4 души. Приятелят ми и останалите двама до сутринта повръщаха от пилешкото, което ядоха за вечеря. Добре, че аз тогава бях само на салата.Вторият път като бяхме там, апартамент с джакузи. Какво ти джакузи, то направо все едно беше че си в лодка. Най-обикновена вана, която даже не за монтирали както трябва. Добре, че този път хапнахме навън. За третия път направо ужас. Големи хлебарки по стаите, никаква хигиена в банята и стаите. И този хотел е постоянно пълен, не мога да разбера на какво отгоре. Но все пак е добре всеки да се увери сам. Аз няма да отсядам повече там.

Николай Илиев
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.07.10
07:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хигиената е лоша - тоалетната чиния беше черна и миришеше, обслужването е кръгла нула - в 7.30 бях в ресторанта за закуска, до 7.50 никой от персонала не ме попита защо съм там, а бях единствения клиент. Втори път не бих нощувал в тоя хотел.

Петър ПЕТРОВ
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.04.26
18:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях вчера на 25.04.2009год. на сватба там. ОТВРАТИТЕЛНА ХРАНА !!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ -ЩЕ ОСТАНЕТЕ ГЛАДНИ !!!

espera (3)
отседнал Юли 2007 за 1-3 дни семейно
2008.11.14
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хигиената не е на ниво. А обслужването е под всякаква критика.Басейнът, през лятото, се пълни с хора, водата е студена, мръсна.

СТЕФАН АНГЕЛОВ2009.01.03 19:46
ТОВА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА.МОЛЯ,ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ СЕГА?КРАТКО НО ЯСНО.ХОТЕЛЪТ Е СЪС НОВА ЧАСТ И НОВА РЕЦЕПЦИЯ.СЪЩО ИМА И АСАНСыР.

Други хотели в ХасковоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share