Tokolina (1)
отседнал Август 2007 за 1 седмица млада двойка
2008.07.15
16:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През 2007 година бяхме на почивка към края на сезона с приятеля ми в това хотелче. Да си призная останах разочарована, пишеше, че стаите включват и климатик - вярно имахме климатик в стаята, но като пристигнахме преди да се настаним ни заявиха, че за ползването му трябва да заплатим допълнителна сума. Това ни беше най-малкия проблем и без това времето не беше така горещо Останахме разочаровани от хигиената, още с влизането в стаята /предполага се, че трябва да е била почистена от предните посетители/ точно срещу вратата на земята имаше боклук от тиквена семка ... За банята да не говорим, душа беше с варовика по него - пожълтял от кристално чистата вода която тече там, фугите бяха под всякаква критика - непочистени /поне да ги бяха минали леко с препарат, да не са така наслоени от мръсотия/ При поставянето на климатика не беше отстранена поне пяната, да не говорим в случая за шпакловка. На рецепцията нямаше човек, дори да ти потрябва за консултация няма към кого да се обърнеш. Да не говорим че като напускахме хотела, 20 мин. чакахме някой да дойде да му оставим ключа ... дори и след това време никой не се появи и просто го оставихме и си тръгнахме крайно разочаровани.


пяната на климатика душа фугите
Саша Петрова2009.05.15 08:46
Защо изпадате в глупави подробности!
Хотела си е много добър! На толкова тихо и спокойно място ,уютен,слънчев и чист!Били сте в края на сезона ,ами защо не отидете в средата или тогава когато хората са състояние да Ви посрещнат така както трябва!
Ние сме много доволни,това е мястото което посещаваме от години и ще продължим да го посещаваме !Препоръчваме го на всички!Цените са супер ,за толкова пари просто няма какво повече да се желае,който е големи претенции ими хотели от 40.00 лв нагоре на човек там може да Ви е по чисто!!!
Наташа Иванова2009.08.24 19:29
Под всякаква критика са хигиената и персонала в хотела! Да не говорим, че рекламираната цена се оказва твърде коментирана, ако клиента поиска елементарни удобства (не лукс!!!!).
Всичко би било твърде различно ако се обслужва от подходящия персонал - камериерките да имат лична хигиена, за да поддържат тази на хотела, администраторите поне да поздравяват, да не говорим за приветливост..
Положението засега е плачевно...пълно разочарование!!

Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share