ваканционно селище Санта Марина ****, Созопол

Рейтинг:  3 star rating  3.1 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    1.5 км
Созопол - стария град
Бургас    1.9 км
Плажове в близост
къмпинг Златна рибка
Черноморец    0.6 км
Созопол - Северен плаж
Созопол    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
LoSh (1)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни сам турист
2016.06.20
00:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълна трагедия работиш в кухня на 40 градуда белиш зеленчуци по 10 часа и накрая ти режат от заплатата шефката която разпределя персонала по целия хотел е супер неучтива и не коректна!

zelin (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.27
01:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Август 2009г. с приятели бяхме една седмица на почивка в комплекса и останахме много доволни с изключение на пицарията.Тази година с настаняването започнаха изненадите-имахме резервация за първа линия,настанихани на 3,във входа на къщата не работеше осветлението,в ресторанта храната не беше нещо особено за тези цени,сервитьорите незнаеха къде се намират,поръчките се бавеха.Разочаровани сме и следващата почивка сигурно няма да бъде в този комплекс.

mjordanova (8)
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.09.01
11:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплекса е страхотен!Влюбена съм в него!Там е толкова красиво и спокойно - няма нищо общо с навалицата в Созопол.Наистина всичко е на ниво!Камериерката дори ми сгъваше нощницата във формата на сърце!Наистина съм безкрайно доволна от обстановката и обслужването!Пиано бара също е доста добър и маргаритата му е страхотна!
Сега за минусите - телевизорът ни се повреди на 3-тия ден от престоя ни и до края така и не го поправихарвъпреки че от рецепцията ми отговориха,че"при първа възможност"това ще стане; храната в пицарията беше малко безвкусна, единствено ми допадна лазанята;и естествено цените са доста соленички,добре че един приятел ни предложи по-нормални цени!
Бих ходила отново и отново, но сигурно ще обявя фалит!

Ани Антонова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.19
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Смешна цена за България. За тази цена може да се почива на Малдивите! : ) : ) Мисля, че трябва сериозно да се позамислите.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share