семеен хотел Тракия **, Черноморец

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (13 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0.3 км
Созопол - стария град
Бургас    4.8 км
Плажове в близост
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
An4aloti (0)
отседнал Август 2023 за 3-5 дни с приятели
2023.08.26
05:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте искам да разкажа за моето пребиваване в семеен хотел тракия -черноморец това не е хотел а пълна мизерия по скоро общежитие.Хигиената е нула,стаите и баните пълен бърдак.Бяхме настанени за собственика апартамент за мен стаи немога да кажа и за гости мръсотия счупени матраци ,чаршафи нито един с един еднакви ,климатик като трактор от едно време настанен кабел и влезна ли да почистят една от живите на кабела махнат да не га пускаме.Поправихме го и го ввключихме след час няма ток .Когато отидохме да се разправяме бутона изключен явно да не го набутаме с ток.Всичко е лъжа в този хотел.

An4aloti (0)
отседнал Август 2023 за 3-5 дни с приятели
2023.08.26
00:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е в окаяно състояние нищо общо с показаното на снимките.Хигиената е на ниво нула пълна мизерия.Собственика те омайва с пристигането и иска веднага да платиш (ако видиш какво е може да се върнеш)с една дума пълен бардак.Бягайте далече не се лъжете.При влизане за уж почистване махнат един кабел от кабела на климатика да не работи ,ние забелязах ме и го свързахте и след един час беше изключен гл бутон т.е да няма ток а климатика буччи като трактор.

Racing08 (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.21
07:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете за този хотел.Нищо в него не е както изглежда.Не знам но повече не искам и да си помисля за този хотел.Резервирах едно а получихме съвсем друго.Това не е хотел а БАРДАК.

sstamov77 (1)
отседнал Юли 2015 за 1-3 дни семейно
2015.07.25
03:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Некоректен, взе парите след 10 дена ги преведе обратно с тъпото извинение за голяма група. Затова туристите намалят всяка година заради умници като този

nepukis (1)
отседнал Юли 2015 за 3-5 дни семейно
2015.07.13
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте хора, търсещи почивка. Здравей и на тебе Ванка(собственика), със сигурност ще прочетеш отзива и дано си извадиш някаква поука.
Ще разкажа за пребиваването ни в хотел Тракия без да спестя нищо - хубаво и лошо. Искам да уточня, че не съм капризен човек. Бивш военен съм. Спал съм на палатка в калта. Случвало ми се е да се мия и бръсна с вода хванала ледена кора. Да ям храна от общия казан в канче, разреждана от дъжда. Да споделям една лъжица с други. И т.н. несгоди на военната служба
Четох коментарите за хотела преди да отидем и си казах „Що за злъчни хора има. Невъзможно е да е толкова лошо. Явно конкуренцията пуска тролчета.”
Да ама не. Явно тролчетата са тези с прекалено позитивните оценки.
Резервацията ни бе за двама с предплащане, с включени спане, закуска и вечеря. Още при резервирането ни уведомиха, че е останала само една стая, която е без тераса.
Пристигнахме в хотела по обяд. Няма надпис, че това е хотел и ако не бях гледал сайтовете трудно бих го намерил. Собственикът ни чакаше на „рецепцията” т.е. на бара. Посрещна ни топло и любезно. Разказа ни къде и как може да се отиде в градчето и в Созопол. Къде са плажовете - платени и неплатени, кога са закуските и вечерите и т.н. Не ни поиска документ за регистрация. Само отбеляза нещо в лаптопа си. Заведе ни лично до стаята и ни настани. Каза, че ако имаме нужда от нещо да не се двоумим и да го потърсим. Какво беше учудването ми, когато влязохме в стаята – 5 легла. Явно физиономията ни е била красноречива, защото собственика веднага ни разясни, че няма да има други хора и да се настаняваме където желаем. Тераса на стаята нямаше, но на етажа имаше и то огромна. С масичка с два стола и със сушилник. На масата се мъдреше ликьосана покривка. В стаята очаквах мокет(както бях чел отзивите), нищо подобно – теракот. Вярно, може би трето качество, най-много второ, аматьорски налепен, но чист. Леглата оправени, чаршафите изглеждаха чисти. Стаята, разделена от санитарния възел на 2 сепарета, подредена, чиста, доста уютна, но тясна. За да се разминем с жената единия трябваше да седне на леглото(не че имаше на какво друго да седне).
Имаше паяжина с 1 огромен паяк над едно от леглата, но това не може да е забележка защото паяка я спретва за минути.
Мебелировка и инвентар:
- 5 единични легла (не бяха твърди, както четох и ми беше доста удобно) ;
- 2 нощни шкафчета;
- гардероб на който едната вратичка е огледало (Изцяло ненужен без закачалки в него. Дрехите ни стояха през цялата почивка на едно от свободните легла.);
- минихладилник(добре работещ);
- климатик в едното сепаре, обзаведено само с две от леглата (добре работещ, но ако трябва да спят 5 човека, за да охлади и другото сепаре двамата при него ще умрат от студ);
- стенна закачалка;
- 2 чаши;
- 2 одяла;
- 2 малки кърпи;
- 2 големи хавлиени кърпи (разкошни- меки, плътни, да ти е кеф да се загърнеш с тях);
- телевизор малък (С дистанционно, което не е от него. С работещи копчета от 1 до 9 и нищо друго. Не можеш да го пуснеш или спреш или пък да регулираш звукът от разстояние. Картина ужасна. Антенният кабел къс, стига до телевизора едва ли не с опън. В следствие на това антенната букса изтръгната от коаксиалния кабел и лангърка. След 10 минутна играчка успях да извадя цветна картина, но снеговалежа си остана и то на парцали, защото от оплетката на кабела не бе останало нищо за замасяване)
Санитарен възел:
- под и стени - теракот (също така зле налепен и фугиран. Долния ред на сената леко захабен, но не чак мизерен както бях чел в отзивите)
- тоалетна чиния с моноблок (чиста, с ароматизиращо блокче)
- мивка малка (също чиста отгоре, но с толкова ниско разположена излъскана смесителна батерия, че на мивката освен сапун и то без сапунерка, не можеш да поставиш нищо друго, също така под чучура стандартна водна чаша не можеш да вкараш. Сифона под мивката мизерен с висящи космалаци от него, но това се вижда чак когато седнеш на тоалетната чиния.)
- Поставки за шампоан, четки за зъби и други тоалетни принадлежности НЯМА. От двете страни на мивката са останали само металните рингове без стъклените чашки за четките за зъби или самобръсначки. За градчето си купихме 2 пластмасови чашки за да станат използваеми.
- Огледало (мн. добре почистено и излъскано в началото, но до душа, на нивото на главата и можете да си представите на какво замяза от шампоана след няколко къпания.
- Закачалки за кърпи (2 бр. голяма и малка. Метални и добре излъскани)
- Лампа - 9w луминисцентна без стъкло. с видими кабели, дросел и стартер подложена на влага и пръски. На 75 см от душа. ОПАСНА за живота. При това „светеща” в бледо лилаво толкова ярко, че само да я видиш в тъмното къде се намира. През нощта ходиш до тоалетната по памет.
- Тоалетна хартия четвърт топче еднопластова с плътност на лигнин за 5 дни за 2-ма човека. На другия ден си купихме „Милде”. Така я оставихме накрая за следващите наематели, ако не си я прибере чистачката де.
- Кошчето за боклук – с големина на детска кофичка за игра, никой не го изхвърли за 5 дена . На третия ден в коридора срещнахме чистачката( тя и е готвачка). И с цялото си нахалство ни вика. „ Ако ви е пълно кошчето ето тука има кесийки” . Демек изхвърляйте си боклука, ако мислите, че някой ще го стори вместо вас –лъжете се..
До тука със стаята.
Двора той е и ресторант :
Някога направен с много вкус. С навес за хранене. Градинка Пещ с чеверме въртящо се с водно колело, водата от което пада в езерцето с рибките.
Занемарен. Градинката буренясала с неоформени храсти. Килнати дворни лампи с откачени глобуси. Колелото на чевермето захвърлено на една страна. Така нареченото езерце заблатено. Зад пещта боклуци от всякакъв вид, от битови до строителни.По масите на места засъхнала мазнина, не си мислете че има покривки както на снимките.
Персонал: Управител, сервитьорка сутрин и вечер, готвачка – тя и чистачка.
Кухня: порции по големина до умерени(не е здравословно да се преяжда). Ще изброя само вечерите и то без салатите и десертите
1- ва вечер 2 кюфтета с кашкавал(навярно полуфабрикат) – превъзходни, по-вкусни не бях ял
2- ра вечер половин задушена скумрия във фолио вътре с целина- странно на вкус. до сега не бях ял подобна комбинация, но аз обичам риба във всякакви варианти и не съм критерии
3- та вечер шницел от кайма. Вкусен, но с много мазнина
4- та вечер пържола задушена под фолио с някакви сухи подправки, предполагам за барбекю, без грам сол. ( е хора, по отвратителна пържола не съм ял през живота си. Само са развалили месото с тая изгъзица)
5- та вечер не знам какво беше това. Може би трябваше да бъде кавърма в омлет. Но вместо омлет беше голяма палачинка (без сол). В която имаше не кавардисано месо и зеленчуци, а задушени късове месо в някакъв сос пак със странни подправки и парчета кремвирш. Общо взето яхния в палачинка. Ядеше се ако не си гнуслив.
Да прокоментирам и предлаганите условия(„екстри”):
- самостоятелен санитарен възел- да, достатъчно голям и проветрив с постоянна гореща вода
- сат TV - Много силно казано. Половината канали черно-бели и/или с отвратително качество.
- Климатик – перфектен, не е шумен за нула време охлади и не мирише.
- Минибар/хладилник -Мн.добър. Изстудява супер.
- Интернет – не разчитайте на него. Можете да играете не само на тука има, тука нема, а и на сега има, сега нема.
- Тераса – нея я коментирах, с не лоша панорамна гледка
- Ресторант – не бих си поръчал храна. Цени народни.
- Паркинг – наистина е поляна, неоградена, всеки минава от там, но места бол.
- Барбекю – няма такова нещо (поне не видях, ако имаше щяха да ни приготвят нещо там)
- Плажове изчислени по GPS на 430м, 980м(централен) и 1,6км(Градина). По въздух разстоянията може да са други, ама не бях с хеликоптера.

Общо взето си изкарахме добре ,като за хора без големи претенции, ама не бих се настанил отново там. За по-малко пари може да си намерите къде къде по добро. Може да се намери двойна стая за 24лв. на ден с по-добри условия. Без изхранване. Заведенията не са скъпи(е трябва първо да се проучат, а и магазини има, и заведение за бързо хранене, и закуски се продават .)

Ванка, извинявай, но не препоръчвам хотела ти. Ще кажеш „ Защо не споменахте какво не Ви харесва?”. Ама кой съм аз, че да те уча на хотелиерство и бизнес? Ако искаш съвет давам. Наеми персонал... Още двама човека са напълно достатъчни ,даже са много, ако и ти се включиш.Най-вече Добър готвач – с тая безвкусица не се учудвай, че освен гостите си нямаш други клиенти. Чистачката да е само чистачка и да се грижи за стаите през цялото време не само след гостите, да поддържа коридора и чистотата в двора.(на стълбите имаше петна от кафе и 5 дни никой не ги почисти), а не да я разкъсваш между кухнята и стаите. Сервитьорката да изчиства масите, а не само да ги забърсва със салфетка. Сложи една хубава табела. Окоси си градинката, подреди си двора, оформи храстите, загради си паркинга(ако е твоя де), оправи си интернета и телевизията. И се приведи малко във вид. Ти като собственик си лицето на хотела, щом нямаш управител. С една и съща фланелка беше 4 дена. Инспектирай стаите детайлно,като се поставиш на мястото на клиента.
Съвсем малко трябва да се направи за да му се иска човек отново да се върне. Тишина, спокойствие, релакс - ОК, ама малките неща дразнят.

Rider2015.07.27 06:26
Привет на всички търсещи мнения за хотел Тракия.Нямам навика да пиша коментари, но потребителя с никнейм
nepukis ме провокира. Съобразно неговите впечатления реших и аз да изложа своите. Вече три лета почиваме в хотела на Ванката, от самото начало на запознанството ни от гости се превърнахме на негови приятели. Относно кухнята и менюто нямаме никакви забележки, моите деца забравиха какво е стомашно-чревен вирус,съпровождащ всяко лятно пребиваване на морето.Рибата във фолио беше най-вкусното нещо, което сме яли по време на почивката си. Смокиновата ракия, която ни предлагаше домакина беше уникална. Обслужването беше на ниво, а цените символични. До момента сме довели три приятелски семейства, догодина ще сме в увеличен състав.На Вас Sstamov77 ще цитирам абзац от Евангелие на Матея ; "С каквато мярка мерите с такава ще ви се отмери", така че свалете малко летвата.Недоволни хора има откакто свят светува. На Ванката пожелаваме крепко здраве и успешен бизнес, следващото лято пак сме при него!
Matilda777 (0)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с група
2015.01.12
10:52
коментар
Matilda777 (0)
отседнал Август 2014 за 2 седмици семейно
2014.09.09
13:53
коментар
Fegari (0)
отседнал Юли 2014 за 2 седмици с приятели
2014.09.08
14:02
коментар
miroslava Ivanova (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.09.02
11:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това не е хотел, а къща със стаи под наем, няма рецепция, няма и ежедневно почистване на стаите. Леглата са с адски твърди матраци от които се получават силни болки в тялото. Телевизорите са допотопни и нищо не се вижда на тях. Климатиците дрънкат като дъскорезници. Интернет тука има- тука няма. Препоръчвам матраците да се заменят с нови и меки, телевизорите с нови, мокета на пода в стаите да се подмени с нещо което може лесно да се почиства, а градината да се зацвети. Плажовете са на около километър и половина разстояние. Хареса ни само храната!

kreuk (0)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.07.22
11:15
коментар
miroslava Ivanova2014.09.02 11:17
отговор
stilko (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.07
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Тракия" синоним на мръсотия и мизерия. Къща с двор и поляна служеща за паркинг. Посрещна ни собственика в двора на къщата, така наречения ресторант. Още с външния оглед започна да ни става ясно, че ни очаква разочарование, както и се уверихме след даването на ключа. Настани ни в една тясна стая, където след внасянето на саковете вече място нямаше. Ние сме семейство с едно дете и резервация беше 2+1, но след два дни идва собственика при нас по време на вечеря и ни заявява, че ще се наложи да ни измести понеже дошли други хора, пък ние така или иначе не сме били резервирали 2+1, а той бил ни отстъпил тази стая, което естествено беше нагла лъжа. Измести ни в така наречения апартамент, който се различаваше от предишната стая само с начупения теракот. Банята в тоя апартамент беше в шокиращ вид. Нямаше къде да си сложим тоалетните принадлежности, защото аксесоари за баня просто липсваха. Мръсната и захабена мивка и тоалетна чиния направо ни отчаяха. И не на последно място за простори служеха върви и кабели от сателитната чиния, щипки нямаше. Храната е под всякаква критика и я пропускахме. Хора не се подлъгвайте, за тези пари, които ще дадете има далеч по чисти и приятни места.

morsko_konche (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.08
15:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога повече в "хотел" Тракия - Черноморец (ако тази къща със стаи под наем изобщо има статут на хотел). Пълна мизерия! Неподдържано и мръсно. Храната - посредствена, порциите - смешни.

За базата. В рекламите на хотела пише, че има детски кът. Въпросният детски кът е всъщност градинката към ресторанта - малко зеленина и един мръсен гьол с рибки, до който има гнездо на оси. Поляната, която служи за паркинг, е осеяна с боклуци - бутилки, джапанки, хартии. Освен тях, с "добре дошли" ви посрещат счупените саксии с изсъхнали цветя пред входа. Влизайки, се озовавате в мрачно антре, където рецепция няма. За какво ви е рецепция, нали има бар в ресторанта? Там собственикът ви дава ключа от стаята и ви обяснява, че той е всичко - и рецепционист, и готвач, и сервитьор... От което вече ви светва червена лампичка...

По-нататък. Влизате си в стаята и замалко да се ударите в леглото. Теснотия; накъдето и да се завъртиш, се удряш я в легло, я в шкафче. Мокетът е просмукан от влага и мръсотия. (Не разбирам логиката да сложиш мокет в крайморски хотел, но както и да е). По нашия, освен пясък, имаше и люспи от семки. Первази покрай стените няма и никога не е имало. По самите стени - мръсни петна. Стърчащи контакти, от които свободен за ползване - само един. От 4 осветителни тела работи също само едно.

В банята - счупени закачалки. Посивели кърпи, всичките различни по десен, дебелина и размер. Естествено, няма рафтче, на което да си сложиш тоалетни принадлежности. На стената - нещо, което да те е гнус да ползваш и за пепелник, камо ли да си държиш в него четката за зъби. Кошчето за боклук си го изхвърляш сам, защото няма кой друг. Чистачката по принцип минава веднъж - след края на престоя ти! Едва след неколкократно настойчиво подканване от наша страна мина веднъж, като почистването се състоеше в замитане на мокета и изхвърляне на кошчето.

Прозорците като че ли не са мити от години. Горе-долу от толкова време май не са почиствани и оливерниците в ресторанта. Масите и пейките там лепнат. Сутрин са покрити с трохи от вечерята и едва след като седнеш, може да дойдат да позабършат малко. По-вероятно е обаче да те приканят за по-лесно да седнеш на друга маса.

За храната. Миниатюрни порции, приготвени предимно от евтини и нискокачествени продукти. Нашият пакет включваше закуска и вечеря. Примерна закуска: кашкавалка и кафе/чай/айрян. Или: запечен кренвирш с кашкавал - 1 брой! Вечерята се състои от малка салата, основно (например, шницел с гарнитура) и десерт (праскова или порядъчно отлежал купешки сладкиш); не включва никаква напитка.

Обслужването е под всякаква критика. Вялата физиономия и походка на сервитьорката и фактът, че за всяко нещо трябва да й се напомня по два пъти, убиват всякакво желание да седиш в ресторанта повече от абсолютния минимум. По-отблъскващи са само лепкавите маси и оливерници и шляпането на джапанките на собственика. Съдейки по хигиената в стаите и ресторанта, не искам и да си помислям каква ли е хигиената в кухнята.
Аз лично се подведох по някои от по-ранните коментари за този "хотел", писани вероятно от приятели на собственика, и си изпатих. Затова споделям опит. Виждам, че собственикът активно ползва сайтовете за колективно пазаруване, и може доста хора да се излъжат по невярната информация за хотела и по-ниските цени. Повярвайте, колкото и малко да платите за престоя си в хотел Тракия - Черноморец, ще е прекалено много!
А, между другото, на най-близкия плаж (този, дето бил на 350 м), се плаща 30 лв. за шезлон и чадър. 40, ако искате и матрак...

miroslava Ivanova2014.09.02 11:21
За всичко сте прави, вероятно трябва да си смени камериерката. Храната е много вкусна, имам забележка само по отношение на десертите.
miroslava Ivanova2014.09.02 11:22
За всичко сте прави, но храната беше много добра с изключение на десертите.
joanina (1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.20
19:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте любители на Черноморец!
След дълго търсене и лутане избрахме за семейната ни лятна почивка Черноморец!Изчетох много мнения и се спрях на няколко места.Изпратих запитвания и не след дълго направих резервация. Това се оказа най - голямата ми грешка, но разбира се след като пристигнахме на място.Въпросния хотел, който по сайтовете е с 3 или 2 звезди се оказа просто вила без никакви звезди и дори място обособено като рецепция. Посрещате Господин собственикът на двора на дървена маса с лаптоп в ръка, иска ти лична карта за регистрация, а дали го прави няма как да разбереш, защото нищо не виждаш, не ти дава да попълниш карта за регистрация. След сверка за капарото което съм изпратила още април месец, ме се заявява дължите още .........лв. Сумата завършваше на 5 лева, аз давам 10 лева, защото нямам точната, на което съпруга ми заявява че в колата в неговата чанта има. Но най-нагло Господин собственикът ми заявява " няма проблем" и аз останах с мисълта че той ще ми върне ресто, но уви за десет дни това не стана. Всичко това се случва преди да си видиш стаята. Следващия шок, който изживях беше като я видях. Влизаме в нея и какво виждам - сакове и багаж на други хора. На въпроса ми какво става тук, се отговаря " а те дойдоха преди вас, ама вие първи сте направили резервацията и ви давам най-хубавата стая". Следва изнасяне на чужд багаж в коридора и чакане да се почисти с прахосмукачка. ЕДИНСТВЕНОТО ЗА 10 ДНИ.Следващо разочарование - стаята " най-хубавата" не е това което съм видяла на снимките. Банята вони на смрад и нечистотия.Стигнах до там сама да си купя ароматизатор за тоалетна за 1 лев за да се спасим поне малко от вонята. Бяхме оферта с изхранване - закуска и вечеря. Никога повече. Дървените маси в двора лепнеха от мазнотия.Чиниите отдолу не бяха измити и се хлъзгаха по дървената маса. Да нарежа на детето порцията, съпругът ми държеше чинията за да не изпадне от масата. Менюто еднообразно и не много вкусно. Салатите изсъхнали, краставиците и доматите презрели и меки. Често пъти яденето не достатъчно сготвено - картофите сурови.
За почистването какво да кажа - такова няма. За 10 дни чаршафи и кърпи не се смениха нито веднъж. Стаята не се почисти нито един път, терасата веднъж - след като се изказах колко много пясък се събрало, но само терасата, не стаята и банята. Боклук се изхвърли - веднъж. И всичко това за 10 дни. Преглътнах всичко, защото бях решила да се наслаждавам изцяло на почивката и да не се занимавам с неприятни хора и емоции, но за себе си намерих поуката. Никога повече предварителна резервация по интернет. Само на място с предварителен оглед.
За града Черноморец - да хареса ни. Спокойно, идеално за семейства с деца. Ходихме на плаж на Градина. Страхотен плаж, море идеално. Бих ли се върнала пак да почивам тук - да, но не в същия хотел. При тази цена която платихме съжалявам, че не си променихме датите на отпуските за тогава когато имаше свободни в Камелия.
Написах всичко това да не се лъжат хората като мен и да знаят какво ще намерят. Ако поне малко уважавате семейството си не ходете в "Семеен хотел Тракия". Всичко в сайта е една лъжа. За тези пари се намират далеч по-добри условия.

kreuk2014.07.22 11:05
отговор
miroslava Ivanova2014.09.02 11:25
Е пресилвате, не е нито мръсно, нито мирише, нито собственикът е лош! Просто трябва да подмени някои неща.
ki ki ri ki (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.30
11:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло не е лош хотела, но това , че е близо до плажа е голяма лъжа! Централния градски плаж е поне на 1,5км.,който е единствения достъпен за ползване.

terzieva31 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.03
13:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела от 26/08/2011 до 29/08/2011 г.
Останахме много доволни от любезния собственик. Чисто, приятно и спокойно място за почивка .
Догодина пак сме там.Да ни пазите стаята.

stoqn1232012.07.24 14:03
Отседнахме в семеен хотел Тракия. Останахме много доволни както от удобствата така и от добрата храна.
lidiadx (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.03
23:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятни условия за почивка съчетани от спокойствие и домашен уют.Невероятно топло отношение на Ванката /собственика на хотела/-този толкова земен ЧОВЕК към почиващите.Невероятни морски гледки от просторната тераса на студиото.С невероятни и неувяхващи спомени ще си останем,но догодина / живот и здраве/отново ще сме в хотел "Тракия" при Ванката.
Митко и Лидия


idochev (5)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици семейно
2010.07.06
10:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора година отсядаме в хотел Тракия със семейството ми и отново останахме много доволни. Условията си оставят много добри и собственикът на хотела е все така отзивчив и коректен.

Анна-Катерина Вълчева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.21
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Перфектно! Изкарахме си просто страхотно! Хотела е чудесен. Условията са много добри. Собствениците са страхотни хора - отзивчиви и много приятни. Спечелиха ни не само като клиенти, но и като приятели!


idochev (5)
отседнал Юни 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.03
17:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми изкарахме чудесна почивка в хотел Тракия. Условията са много добри. Цените са достъпни. Собственикът на хотела е отзивчив и коректен.

поля филева
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.10.02
23:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е чудесен за семеен туризъм.ние сме с три деца,а заплатихме за апартамент,с две стаи и всичко ,каквото ти доиде на ума -65 ЛЕВА.УСЛОВИЯТА СА СУПЕР, ПОВЯРВАЙТЕ.

Катя Иванова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.29
15:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми посетихме хотел Тракия. Останахме много доволни от условията, които ни бяха предложени. Собственикът на хотела е отзивчив и приятен, винаги на разположение. Доволни сме от почивката и бихме посетили отново този хотел.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share