семеен хотел Биле ***, с.Бели Осъм

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    7.6 км
Троянски манастир
Ловеч    9.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    21.3 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    24.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
lechugitka (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.25
00:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът не е лош, но храната е отвратителна, всичко е замразено, много ниско качество на храната, отвратителни закуски с евтини салами и сирене, вечерите и те супер зле един ден на обед си поръчах шкембе - е няма такава отврат. Много ниско каяество, не препоръчвам на никого.

azelito (1)
отседнал Август 2015 за 3-5 дни възрастна двойка
2015.09.07
03:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Просторни и уютни стаи, тишина, ресторантчето удобно. Но така и не се разбира кога се сменя бельото, защо се дава едничко сапунче в двойна стая, защо те обслужват с неохота и отегчение, защо след като всеки ден им казваш, че хладилникът не работи, отговорът е: Е, копчето се е развалило, като го ремонтират, следващите гости ще имат хладилник?! Международна кухня не видяхме, а така бе обявено. Сервитьорите не знаят коя храна какво точно представлява. С други думи: чудесно място, лош мениджмънт.

Mihail_M (1)
отседнал Октомври 2013 за 3-5 дни семейно
2013.10.16
18:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Впечатленията ми от хотел "Биле" не са никак добри.
Най-голямото неудобство беше топлата вода, която идва от четери различни бойлера и когато те са различно нагрети водата е променлива от хладка към гореща,вряла и после студена. Докато се къпеш трябва постоянно да настройваш водата, за да не се попариш или изстудиш.А друг въпрос е,че първата вечер, когато влязохме с детето да се къпем имаше само хладка и след оплакване след час спряха единия бойлер и дойде онази променливата, с която се задоволявахме и трите вечери.
Други проблеми са, че токът там постоянно е слаб и има смущения, които се усещат по лампите.
Олекотените завивки са къси и краката ти излизат отвън. Климатикът е от евтините и много шуми и бучи. Едва се спи като е включен ,а като е изключен е много студено.
Картината над леглото почти беше паднала. Видях я последната вечер, за късмет не ни падна на главите, докато спим. Теливизорът е 14 инча с много лош сигнал и страшно бучене.
Закуската е от 8 до 10 и ако закъснееш 10, 15 минути вече всичко е прибрано и ти се отказва да се вади от това, което ти се полага. А съвсем отделно е ,че храната на закуска е един евтин салам и някаква много евтина шунка, сирене от 2.50 тип
Дунавия ,меко и мазно. Чай първия ден имаше за късмет едно пакетче билков и се предлага в малка чаша и е много трудно по този начин да се насладиш на напитката.
Сладката са купешки ,разбира се от най-евтините,не се предлага никакъв плод на закуска.
Във ваучера, който купихме от VIP OFЕRTA, беше отбелязано изрично, че можем да избираме ястията за вечерята от менюто със специалитети от местната и международна кухня и домашни десерти. Изборът обаче не беше от менюто на ресторанта, а от отделна разпечатана страничка с меню от 5-6 ястия.
Десертът е задоволителен, но киселото мляко със сладко нито е цедено ,нито е гъсто, а извадено от кофичката непосредствено преди сервирането.
Велосипедите са в окаяно състояние, защото стоят навън, а там е много влажно.
Споменатият детски кът въобще не съществува.
Персоналът, с изключение на управителакта и явно собственичка е любезен .
За жалост на това място по никакъв начин няма да усетите уюта на планината и нещо от местната кухня и традиции.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!

dovolen (2)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.27
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел,собствениците и персонала са невероятно мили,усмихнати и приветливи хора.Чистотата е на много високо ниво ,също така храната и обслужването.Рай за хора търсещи спокойствие и уют.Спечелиха ни и ще посетим хотела отново.

benkova (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.04.27
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела за Великден с ваучер от сайт за колективно пазаруване и опасенията ми, че няма да получим качествено обслужване не се оправдаха.Празничната вечеря беше богата и много вкусна,закуските-също.В стаите е чисто и топло.Може би единствената ми забележка е,че телевизорът е много малък за тази голяма стая.С удоволствие бихме почивали там и за по-дълго време.

dian trifonov (2)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.11
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел,чист отлично обслужване и много вкусна храна в ресторанта.Бяхме в хотела за три дни с моето семейство от 07.01- 09.01.2011г.Благодарности на персонала!

А. Иванова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2010.02.22
19:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И на мен много ми хареса мястото, беше тихо и спокойно, персонала любезен, стопаните гостроприемни. Нямаше блъсканициу викове и настъпване около басейна. От мен отличен.

weasle (1)
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2009.08.21
19:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме преди 2 години с майка ми за петък / събота / неделя-може би м.август.Хотела ми беше препоръчан от моя позната ,която беше тогава рецепционист там.:
Плюсове: бяха повече от минусите , затова ще започна с тях:
стая, коридори, басейн, ресторант :
1. Настаняване-добро/ вежливо.Трябва да кажа , че бяхме настанени в стая, която ми беше препоръчала моята позната
2.Интериор - по вкуса ни
3.Чистота - ОК
4.Ресторант- ОК - като кухня и обслужване беше мн.добро-може би леко забавяне с храната, но като цяло...бива..- това за вечерите.Иначе вкусно и мн.добре сервирано
Закуската впечатли майка ми, която не е българка , с баничките и някои др. домашни специалитети.Останалото от закуската беше нормалната шв.маса - мюслита, плодове , саламчета , филийки и пр. и пр.
5.Екстериор- ОК
6.Басейн - чисто и мааалко студеничко за мен.. но все пак..- не е минерален.Така че , бива..

Минуси:
1.Принципа да не ти влиза майстор в къщата, респ. в хотела важи и там..Тъй като по време на нашето посещение беше сравнително нов, е недопустимо да има проблем с вратите - бай дъ уей - нашето венге в къщи също се издува , въпреки , че не е мокро помещение.
Оттокът на водата от душ кабината е кофти- което означава , че крачката ти мокреят доста повече от колкото трябва
Останалото - ОК
2.Има лек мирис - който аз винаги наричам хотелски - не мога да кажа , че е бил в повече от нормалното.
3.Паркинг - може би по - малък отколкото трябва , тъй като след понапълване на хотела изкарването на колите стана малко скованичко..Но пък казвам- добре е , че има и такъв....
Та така.. не се сещам за друго в момента...Може би след като прочета поста си , ще се пресетя..Но както написах по горе- плюсовете са повече от минусите, които на фона на днешната ми обстойна обиколка на Шипково - Чифлик / хотели и вили/ - / искам да се скрия за 3 дена някъде../, определено стигнах до решение - запазвам си стаичка в БИле и се отдавам на релакс..Поне така си мисля, всъщност..А за таз годишната забежка ..ще пиша естествено.

Iuliqn Dimitrov
отседнал Февруари 2008 за > 4 седмици сам турист
2008.08.18
21:40
коментар
руми найденова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.12
18:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място поддържано и уютно.Наложи ни се да си тръгнем един ден по-рано и стана голям проблем. Искаха да си платим последната резервирана нощувка, която нямаше да ползваме. Естествено не я платихме, но беше доста неприятно и некоректно.

Жан Чалкиян
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.06.09
18:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно прекрасно, място, съчетано с красива природа,превъзходна кухня, уют, и добро обслужване. Спе4елихте ме, като фен.

Надя Цачева2009.04.20 23:07
Това едно страхотно място за почивка. Собствениците са гостоприемни, приятни хора, а обслужването е перфектно. Горещо го препоръчвам.
мария петрова2009.08.24 15:43
Ей, Жанчо като те видя как работиш в боро лошо ми става

Други хотели в с.Бели ОсъмЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share