вила Борика **, Троян

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Троянски манастир
Ловеч    9.2 км
Екопътека Видимско Пръскало
Ловеч    16.7 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    16.7 км
Къкринско ханче
Ловеч    22.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Илана Раева
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.03
11:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много малки стаи. Къщата изобщо не е това, за което се вижда на снимките. Там са снимани само 2 от стаите, които стават за нещо. 2 етаж е доста мизерен и изобщо няма снимки от него!!! Няма сапуни в банята и дори не знам как и кой е дал 2* на тая къщичка, която никак не е и масивна! Не лъжете хората! Не им прибирайте парите срещу такова кошмарно преспиване там! Природата е хубава, двора също, но дотам! Вътре е мизерно, има мухъл в банята, супер тясни са стаите, може да те хване клаустрофобия, няма водна риза и мръзнеш от студ!, дори тока е доста слаб и трябва да се съобразяваш да не включваш много неща! Когато са пуснати бойлерирте и една печка духалка не работи телевизора. Правете си сами сметка, но да се вкарвате в такова приключение според нас не си заслужава!

Ilian Zagorov
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.02
15:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълна скръб! Бяхме там на Нова Година, тока спира през 5 минути, толкова е слаб, че от боилерите не може да тръгне телевизора!!! Водата тече едвам едвам, с 300 зора се подмиваш, подмиване понеже да къпане не може да става и дума! Баните барабар с тоалетните са квадрат и половина, няма къде да се обърнеш! Боилера на първия етаж загрява за около 2-3 4аса, и при 10 човека в къщата всички се къпят горе-долу цял ден.. та ако искате такова преживяване по-добре отидете на палатка! А в случай, че посетите къщата, си носете, хартия за разпалка, по-силни крушки (в къщата са не повече от 40W-тови), свещи за светлинка, сапуни (в баните липсват), тоалетна хартия (и такава липсва)! А финалното почистване на къщата, което правят се изразява в това да измият пода, иначе искат всичко излъскано! Та лично аз другия път ще избера палатката! Радвам се че има и доволни, или мненията са фалшиви или хората са търсили нещо първобитно!


Други хотели в ТроянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share