вила Виктория ***, Синеморец

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
KIR1711 (1)
отседнал Юли 2014 за 4 седмици семейно
2014.08.06
05:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В этом году я планировал отдых с семьей в Болгарии на июль-август. В мае месяце, находясь в Болгарии по делам, я договорился с Николаем Димовым о том, что сниму у него две комнаты в Виктория Синеморец Къща за гости с 25 июля по 25 августа за 1200 евро. Бронировать гостиницу через booking.com не требовалось. Николай также обещал прислать все необходимые документы для получения болгарской визы. Такова была договоренность. По моему запросу Николай прислал мне подтверждение о том, что есть бронь в его отеле для получения виз. Также он еще раз подтвердил, что аванса и предоплаты не требуется. За два дня до вылета из Москвы Николай сообщил мне, что он сдал комнаты другим туристам. Моя поездка и потраченные на визы и билеты средства оказались под угрозой. В результате мне удалось организовать отдых для моей семьи в Болгарии. При этом я переплатил за аренду гостиницы сумму на 960 евро больше, чем рассчитывал.
Мою просьбу компенсировать мне потерянные деньги Николай Димов оставил без ответа. Вот так.
Не надо к нему ездить! Таких как он надо наказывать!

galabov (2)
отседнал Юни 2011 за 2 седмици семейно
2011.06.28
16:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

на 5 06 се обадих да уточня цената бешеми заявено че цената на стая за дваме е от 10 до 15 06 12 лева от 16 до 19 06 15 лева офертата беше искусителна и добра че се обадих отново на 08 06. Беше ми заявено че цената е 25 лева и тази цена е сигурно дадена от брт му. Внимавайте да не ви кажат една цена а после да я смтат по трънския курс . Убеден съм че в този хотел вождовете са много ,а ...за същите пари 25 лв бях на Царево в апартамент ипрекарах супер

Велика Стаматова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.03
13:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След задълбочено проучване в интернет за почивка на море в с.Синеморец,направих едно добро попадение. Това е вила Виктория. Обявеното в сайта им,като цени,местонахождение и услуги отговаря на действителното. Това е една много приятна,сравнително нова,добре потдържана вила с хубав изглед към гората на резерват Силистар и добре подреден двор. На изток между клоните на дърветата може да се види малко късче от морето. Собствениците са мили и любезни хора,винаги в услуга на почиващите,деликатни,ненатрапващи присъствието си. Стаята в която ни настаниха беше светла и чиста,с хладилник,телевизор и собствен санитарен възел. Спалното бельо и хавлиите светеха от белота и чистота. На терасата,освен маса и столчета не бяха забравени въженцето и щипките. Като препоръка към собствениците е,да помислят за климатик или поне вентилатор в стаята,защото в горещите вечери и нощи става толкова топло,че ти се иска да останеш под душа. Вилата наистина е на 20-30 минути пеша от двата най-близки плажа Бутамята и северния плаж,което за хора без кола е малко уморително. Въпреки това изкарахме една чудесна почивка на красиво,тихо и спокойно място във вила Виктория в съчетание с хубаво време,чисто море и песен на щурци.

amato amatore2008.09.13 12:00
Много добре обзаведена и подържана вила.Градината е подредена с вкус има люлки за децата. Изглед към морето - само от две стай в които са настанени собствениците.Плажа е много далеч ,ако нямате кола - лошо.Има ресторант само за гостите,но затваря в 22.30 часа.Цените са нормални, но ако решите да си сготвите сами храната пригответе се да платите за сервиз(1лв. на човек).
Марина Владева
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.23
15:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В стаите няма нито климатик, нито телефон, както е отбелязано, няма дори и мрежи против комари. Но за това пък има дървояди и по цели нощи не се спи. И всичко това за 30 лв. на човек!

Антон Христов
отседнал Септември 2007 за 3-5 дни сам турист
2008.06.20
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собствениците са много учтиви, само да не хванете края на сезона... Тогава почти всичко е на привършване-ако кравата на съседа не е издоена- не се надявайте да пиете мляко, кафе ще пиете ако и то не е свършило от "голямата кутия", в салата ще има магданоз ако и той нее свършил иначе..чубрицата е чудесен заместител.

Hristo Hristov
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2008.04.28
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер домакини, страхотни веселяци и откликващи на всяко желание по отношение бита, храната и удобствата!


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share