къща за гости Жотина **, Албена

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (3 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
luba (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.29
03:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къща за гости „Жотина” НЕ Е ПОДХОДЯЩА за вас ако:
1. Не искате хазаи при вас – на практика хазаите живеят в приземния етаж на къщата, ползват баня/тоалетна на първият етаж, където е всекидневната/кухнята, както и пералнята, фризера и ежедневно се виждате/говорите.
2. Искате ясни условия – условията и претенциите на домакинята са динамични, ежедневни и винаги еднопосочни.
Пример: Предварителен въпрос на гостите по телефон : кърпи има ли? Отговор на домакинята: Да, има разбира се? Отговор на домакинята на мястото, първи ден: да има кърпи ама за ръце, за баня има ама срещу 3 лв. на кърпа Отговор на домакинята на мястото, последен ден: За къприте за баня ми дължите по 3 лв. на ден
3. Имате деца които не са на режим от 15:00-17:00ч. да пазят тишина
4. Не обичате или сте алегрични към котки – домакините имат котка, която също като тях ползва общата стая, двора, терасата
5. Искате да ходите на плаж без кола- къщата е далеч от плажа, има пътека която води до плажа и която не е подходяща според мен за никого.
6. Имате нужда от постоянна интернет връзка
7. Искате да ползвате паркинг и да разполагате с колата си когато решите – парко-места има 2 броя, но едното е за колата на домакините, т.е. остава 1, и ако го ползвате това означава да не ползвате колата си.
8. Искате да се къпе с достатъчно топла вода – един бойлер се ползва от две стаи -1 тройка и 1 двойка. На горният етаж, налягането е слабо почти постоянно

rudi (1)
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2011.02.19
20:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

absoliutno neviarno.vilata e hubava,snimkite sa aktualni,a plajat e na 1,5km.nai mnogo(20 min.pesh nai-mnogo)na koito mu e problem da varvi da otsiada v kurorta.vse pak vilata e v pochivnata zona,a ne v samia kompleks.li4no sam pochival 2 poredni godini i sam dovolen.

ramon (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.21
13:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата за гости е на светлинни години от плажа...до плажа ПЕШ въобще не може да се стигне ако не си алпинист да катериш скали!!!ИЗОБЩО НЕ СЕ НАМИРА НА 10 МИНУТИ ОТ ПЛАЖА...ПЛАЖ НЯМА НА 2 КМ ОТ ВИЛАТА
къщата е с много тесни извити стълби, трудно се върви по тях, цените са за хотел три звезди , а отговаря на бунгало с климатик.не издават документ ПРЕСТОЯ СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ, а хазайката е грубиянка, нелюбезна единствено интересчиика иска капаро, т.к знае, че не струва нищо къщата и за гости и ако се намери някой глупак дя се върже да си съсипе почивката.... НЯМА МЯСТО ЗА ГАРИРАНЕ НА КОЛИ ЗАЩОТО РАЗСТОЯНИЕТО МЕЖДУ ПЛЕТОВЕТЕ ОТДЕЛЯЩИ ВИЛИТЕ Е 2 МЕТРА, АКО СЕ ОТИДЕ С КОЛА ТРЯБВА ДА СЕ МИНАВАТ ВСЕКИ ДЕН 10 КМ, ЗА ДА СЕ ОТИДЕ ПА ПЛАЖА В АЛБЕНА, а там отделно се плаща за паркинг.
не се хващайте, освен ако те сте търсач на силни усещанея или мазохист!!!!!


Други хотели в АлбенаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share