хотел Гранд ***, Самоков

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Боровец
София    8.5 км
Говедарци
София    10.3 км
връх Мусала
София    17.4 км
Национален парк Рила
София    17.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
doralexiva (1)
отседнал Април 2019 за 1-3 дни сам турист
2019.04.27
21:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Mnogo priatno iznenadana i s otlichno vseobshto vpechatlenie - posreshtane, obslujvane, udobstva, otnoshenie kum klienta!Preporuchvam!

PStoychev (1)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни семейно
2010.05.24
22:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав край, хубави хора. Никога не съм писал коментари за хотелите, които съм посещавал, но в този случай се почувствах задължен да кажа няколко добри думи и за хотела, и за персонала. Синът ми се класира за финалите на държавното първенство по баскетбол, които бяха определени да се състоят в Арена Самоков. Докато разглеждах офертите в инет, се сетих за една наша позната, на мен и на жена ми, която работи в туроператорска фирма. Нейният съвет се ограничи до само един хотел - Гранд, хотелът, който се намира най-близо до залата и в който бе настанен и отборът на нашето дето. Седмица по-късно отговорно мога да заява, че за 45 лева на ден получихме много повече отколкото сме очаквали и отколкото сме получавали на други места. Стаите в хотела са просторни и уютни като съдържат всичко необходимо - телевизор, хладилник, безжична интернет връзка и удобни легла. Топла вода имаше през цялото време, а след като на 17 май температурите паднаха под 10 градуса пуснаха и парното. За трите дни, които прекарахме в хотела, не бяхме обезпокоени нито веднъж през нощта. Фитнес залата е безплатна за гостите на хотела, а кафето от пакета - нощувка + закуска, истинско, еспресо, което персоналът правеше според нашето желание. За съжаление температурите не позволяваха ползването на басейна, както и не успяхме да се разкършим на затревеното футболно игрище, което на всичко отгоре разполага и с осветление. Храната в ресторанта бе вкусна, порциите големи и сравнение с това, което имаме в София, на сериозно по-ниски цени. Това от една страна, от друга с жена ми останахме възхитени от поведението на персонала. Незабележим и в същото време изключително отзивчив, когато имахме нужда от нещо. Спокойни и сърдечни хора, с които бе приятно да се общува. В Гранд бе настанен не само отборът на нашето дето. Имаше още няколко отбора, деца на 10 и под 10 години, на които не видях някой от персонала да прави забележка. Накратко, в крайна сметка се оказа, че нашата позната от туроператорската фирма знае къде ни праща. Удоволствието от тези дни, прекарани в Гранд, бе пълно, защото и синът ми с Буба Баскет стана републикански шампион. Дай, Боже, всикиму това, което преживяхме в този и покрай този хотел.


Милка Георгиева
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.12.01
20:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Както виждам няма много коментари и може би има защо?
Смятам да ви кажа как видях нещата аз: студена стая, лоша хигиена, посинял нелюбезен персонал( и как да е любезен при 10 градуса по Целзий във фоаето).
Закусваш в снек-бара до хотела, сред цигарен дим и плащаш за чашата кафе, с която искаш да се събудиш.
На резервиралите за празниците - "приянто" изкарване, аз не бих потворила това "невероятно" преживяване!

Анонимен - Обслужен2009.06.07 23:36
Незнам за хотела им, но ето какво ще разкажа за "ресторанта". Посетихме го през юни 2009г. Ето какво се случи като отидохме да вечеряме там с приятелката ми: приближавайки входа на кафето забелязахме сервитьорката - младо, русо момиче което попитахме от къде точно се минава за ресторанта мислейки че последния е отделен от кафе-клуба. При въпроса ни тя ни погледна ту учудено, ту с насмешка и пренебрежение като ни попита какво точно имаме в предвид. Казахме - това тук е кафето нали? Тя отговори - "предлагаме и храна" - казах си ок явно представите им за ресторант-механа се разминават с традиционно възприетите. Влязохме вътре, седнахме, в цялото заведение (а то си беше заведение - луксозно, наполовина бар-дискотека, наполовина кафе) имаше точно един човек. Отворихме менюто, цените бяха прилични, поръчахме с молбата ако е възможно да бъдат светнати част от лампите над масата ни (а те бяха поне 15). Момичето отиде до кухнята, от него се показа жена на около 40 години то ни посочи при което тя ни изгледа, намръщи се и се прибра обратно вътре. След няколко минути ни осведомиха че осветлението "не може повече от това" да се подобри. Само две от множеството малки лампи светеха. Попитах защо не могат да се пуснат поне лампите над масата - отговора беше че "шефката не дава". При това изчакахме храната си и вечеряхме с абсолютно нежелание, обидени и обсъждайки вечния български проблем. Смешно беше че хотела се казваше "Гранд", отвън пише кафе-клуб, пицария, ресторант-механа и пр. а се оказа че всичко това се съчетава в тази дискотека-бар дето са направили, работят точно 2 лампички от общо всички, телевизорите стоят изгасени сякаш заведението е пред фалит. Е нямам думи, това ако му викат ресторант-механа при това с оркестър незнам - или нас са ни излъгали или това е пълна пародия. Там човек може да си пие питието но не и да вечеря (на тъмно). Порното обаче не свърша тук след като сервитьорката реши да разкаже за случката на барманката и да се посмеят за наша сметка, работата е там обаче че бара беше на 2 метра от масата ни и ние чухме всичко. Просто нямам думи, всеки може да си направи сам изводите... Надявам се в бъдеще собствениците да поработят малко върху обноските и начина на обслужване на клиентите си и им пожелавам успех.
Веселина Стайкова
отседнал Август 2008 за 2 седмици с приятели
2008.10.06
16:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там с приятели това лято. Възхитена съм от вниманието на персонала, от чистотата и нормалните цени.
Не пропускайте да го посетите, няма да съжалявате!


Други хотели в СамоковЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share