хотел Смилен ***, Смолян

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    4.6 км
Пампорово
Смолян    5.3 км
пещера Ухловица
Смолян    10.5 км
Чепеларе
Смолян    13 км
желая да следя тази тема за нови коментари
belabelabela (1)
отседнал Януари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.11.26
12:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотелът е приятен но ако си без кола лифта е много далеч освен това персоналът е неучтив и пътят до там е ужасен и ако не си с джип 4х4 не си струва да си трошиш колата до там снегорин минава веднъж дневно а и не чисти много добре също така не оставя след себе си особено количество киселина против заледяване иначе хотелът си го бива уютно е обаче----------

h.n.h. (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.16
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Началото на този месец аз и съпругата ми посетихме хотел Смилен, където прекарахме една седмица.
Хотелът е прекрасен! Мястото е идеално, тихо, с прекрасен изглед и чист въздух. Удобен и просторен паркинг, лифтът е наблизо с кола.
Това, което ни направи най-силно впечатление бяха чистотата навсякъде, вниманието което личеше към всеки един детайл в хотела, прекрасният персонал и хубавият ресторант с тераса.
Като цяло хотелът е много симпатичен, стаите просторни, с чудесна гледка, не е пестено от нищо. Обзавеждането определено е на ниво, имаше дори меню за възглавници!
За кухнята просто нямам думи, стараят се хората да ви угодят по всякакъв начин. Пробвахме разнообразни ястия и всичко беше професионално направено. Голямо удоволствие беше да си пием кафето сутрин на терасата на ресторанта, с внушителната гледка отсреща и свежия въздух, и да наблюдаваме как се събират изпаренията от влагата над боровете покриващи билото на планината.
А иначе "глезотийки" имаше всякакви - и за деца и за възрастни деца, ние с жена ми примерно поиграхме тенис на маса.
Също така наоколо има много и разнообразни маршрути за туризъм. Взехме си карта от рецепцията и успяхме да обиколим голяма част от пътеките. Природата наоколо е просто уникална. Всъщност няма как да е иначе, това е духът на Родопите!
Определено ще посетим хотел Смилен отново и отново.
Поздрави на Ели и Мария!

fenster (2)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.10.28
19:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел.С разчупена архитектура, с прецизно подбрани материали за строителство и обзавеждане.Просто е направено наистина да ти бъде приятно да отседнеш там.Хотелът пасва на точното си място. Невероятно уютно се почувствахме там.Ресторантът и храната получават адмирации от нашето семейство.И наистина си починахме.С удоволствие бихме се върнали отново там.сем. Димитранови - Варна

Таня Кисьова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.22
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това място е страхотно бяхме там с приятели и останахме очаровани.Персонала е много готин супер са,с удоволствие ще го посетим отново.Поздравления!

Петър Велев
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.12
21:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

едно коментарче и от мен..
Бяхме за 2 нощувки в х-л Смилен.
Хотела е много добър.Стаята беше чудесна,гледките са уникални.
Ресторанта е много приятен,кухнята е превъзходна..поздравления на готвача!!!
естествено,много хубаво не е на хубаво...
има някои забележки..
Персонала се държеше малко неадекватно..на втората ни закуска ми сервираха мекиците от предния ден(студени естествено),кафето вече не беше еспресо,а някакво шварц кафе,накараха ме да си платя еспресото съответно..
..също така никой не ни обясни,нито даже спомена за услугите,които предлага хотела/сауна,турска баня и т.н./във въпросния РЕЛАКС ЦЕНТЪР,явно не сметнаха за необходимо,предполагам защото влизаха в цената?!!
Е..не е болка за умиралка,но на фона на всичкия този колорит,тези дребни подробности правят впечатление,и то не добро.

didone (2)
отседнал Май 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.02
00:38
коментар
отседнал за 3 дни
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.12
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме за три дни по празниците хотела е хубав но персонала
е много малък настаняваш се администраторката ти дава ключа след което те обслужва в ресторанта а на другият ден ти почиства стаята.Не може при хотел 3 эвеэди да не отговаряш на елементарни условия эа обслужване.Собственика може би е пропуснал теэи наглед елементарни неща. Успех и дано си вэемат бележка.

Мария и Тодор
отседнал Ноември 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.11.08
22:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Без думи...прекрасен хотел, на прекрасно място и невероятен персонал. Много стил и много уют в същото време. Може би най-добрият от всички в които досега сме отсядали. И кухнята е страхотна
Благодарим ви от все сърце за топлото отношение и доброто посрещане. И много успехи на всеки, който допринася със своя труд и отзивчивост, да се чувстват гостите на хотела като у дома си!
Поздрави от Бургас ))

християна кирилова
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.12
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Готвача вече е сменен и всичко е фантастично.Ще сажалявате ако не посетите хотела и опитате от майсторски приготвените ястия в ресторанта.

ЮЛИАНА БОРОВА
отседнал Юли 2008 за 2 седмици по бизнес
2008.08.07
22:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА Е ПРОСТО НЕВЕРОЯТЕН И СЕ НАМИРА НА УЮТНО МЯСТО КЪДЕТО МОЖЕ ДОБРЕ ДА СИ ПОЧИНЕШ.ИМА СТРАХОТЕН ПЕРСОНАЛ НО Е МНОГО МАЛЪК.А ГОТВАЧА ТАКИВА ВКУСОТИЙ ГОТВИ КАКВИТО ДАЖЕ НЕ СТЕ СЪНУВАЛИ И ТЪИ КАТО МНОГО ХОРА НЕМОГАТ ДО ГО ВИДЯТ ПОРАДИ НЕГОВАТА РАБОТА АЗ ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ Е МНОГО СЛАДИЧЪК И ХУБАВИЧЪК!!!!!НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПОСЕТИТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ!!

Жулиета Хубенова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.06.17
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е перфектен. Гледката която се открива от тераста на ресторанта и стаите е фантастична. Персонала е много мил и се чувставаш като най-желания гост. Може да се насладите на най-вкусните родопски специалтети и отбрани вина. Тук човек наистина релаксира и ако се наложи да работи, има и безжичен интернет. СПА центъра е чудесен. Препоръчвам хотела горещо и пожелавам и на другите гости да се чувстват като мен.

Владимир Попов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.02
23:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е фантастичен с истински екстри - Интернет, сауна, лоби бар, перфектна чистота, уютна обстановка и издържан интериор. Готвача трябва да бъде сменен незабавно !



Други хотели в СмолянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share