апарт хотел Вила Парк, Боровец

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (12 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Боровец
София    0 км
Национален парк Рила
София    10.1 км
връх Мусала
София    10.1 км
Говедарци
София    10.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
krasikostadin (1)
отседнал Август 2018 за 3-5 дни семейно
2018.08.25
10:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е изключително занемарен и деградирал за последните 2 години. Стаите са мръсни, чаршафите скъсани. Водата в басейна е с жълт цвят и е пълна с химикали от които ти люти на очите. Джакузито е повредено и е пълно с кафява вода. Парната баня не работи, фитнеса е няколко счупени уреда. На вечеря предлагат вкиснала леща и вкиснал таратор, всичко се приготвя от нискокачествени продукти. За сметка на всичко това в хотела беше настанена група от 20 - 30 деца от социален дом каращи там нещо като летен лагер и вдигащи постоянен шум и врява.

kuze (1)
отседнал Януари 2017 за 1-3 дни семейно
2017.01.30
00:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвън хотела изглежда добре, местополужението му също е ок, въпреки че е далече от пистите и няма шатъл бас до там.Това изчерпва добрите коментари за хотела.
Стаите са мръсни и занемарени, остарели и изтърбушени матраци.
Персоналът е много нелюбезен и неотзивчив.
Храната е малко, като свърши не се изкарва повече. За закуска сервират мюсли, но без мляко.
Имат спа център, който не можеш да ползваш, по простата причина, че почти нищо не работи. Сауните са изгорели (по вина на туристите разбира се-ако питате момчето, което отговаря за тях,защото поливали камъните с вода). Басейнът е със студена вода. Джакузито е мръсно, с жабуняк, водата не се сменя. За капак, човекът които отговаря за спа центъра върви постоянно след гостите на хотела, обяснявайки им колко са мръсни и некъпани, и цапат водата.
Детския център (заради който избрахме хотела) не е всъщност детски център, а стая с детски килим и електронни игри,платени разбира се.
и за капак цялото това удоволствие за почти 100лв на вечер.

eliza77 (1)
отседнал Януари 2017 за 1 седмица семейно
2017.01.28
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела има хубаво местоположение. Хубавото свършва с това. Може да е бил хубав и чист, но изцяло е занемарен. Много студен и не че парното не е пуснато, а лошо строителство и по-точно дограмата. Толкова духа, че стаите няма как да стоплят. При въпрос към персонала, че е студено и духа и сме сложили одеяла по прозорците не са те виновни за лошото строителство, а защо ни настаниха в такъв апартамент, вдигат рамене. Много мръсно в стаите, мъх, косми не се мете. Хавлиите са захабени. Джакузито цяла седмица не смениха водата беше черна и с пяна водата и момчето което отговаряше за спа центъра, вместо да я сменя всеки ден, се разправяше с хората, че били влизали не къпани и от това се замърсява, тя и от това се замърсява, ама не може в джакузи 1 м/1 м. да влязат 200 човека и да не е мръсна водата. В ресторанта, храната е малко, свърши ли не се изнася нова. В лобито барманката ни направи забележка да не сядаме на една от масата, защото персонала ще седи там. В детския център почти няма нищо. Няма много персонал, за такъв хотел са много малко и ходят облечени с анцузи. Ако имаше кой да управлява и подържа хотела щеше да е ОК. Пълна разруха.

edna76 (1)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.11.15
00:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очарована от чистотата,обслужването и храната в ресторанта /бяхме с ваучер/.Очарована от басейна и спа центъра.Ателието беше комфортно,чисто и имаше всичко от....до /вкл.сол/.
За нас двамата ще остане едно от любимите места за отдих,надявам се,че скоро ще отидем поне за 5-6 дни за пълен релакс.
Препоръчвам с две ръце.
Единственият минус,който отчетохме е температурата на водата в басейна.Малко беше студена 27градуса.

nelina14 (1)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.11.21
20:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето мнение е негативно - разочарована съм от престоя. Стаята, в която ни настаниха, не беше изчистена, кошчето беше пълно с боклуци, завивките не бяха сменяни, хавлиите - също. Обидно отношение. Не го препоръчвам!

deskata_sum (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.09.12
12:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,бяхме за два дни в хотела и впечатленията са ми много добри.Уютен и чист хотел.Хубав SPA, който влиза в цената без допълнително заплащане.
Ресторанта е добър, не пропускайте да опитате ШОКОЛАДОВИЯТ ПАЙ, който съм снимала за съжаление почти изяден )).Порциите са с включена гарнитура и добра цена.(примерно извън хотела ядохме една наденица за 6.50 без гарнитура, в хотела свинско филе с гарнитура беше 7.40)
Ще посетя хотела със сигурност и през зимният сезон.
Единствено паркингът пред хотела е малък и мисля, че не би побрал капацитета на хотела.
А!Малък минус за Рецепционистката, усмивките и бяха КЪТ )).


уникален!!
mterr (1)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.11
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За хотел Вила Парк Боровец може да се каже само хубаво, поне от моето гостуване беше така. Хората бяха изключително любезни и внимателни. Самият хотел е на спокойно място между борове, стаите са неочаквано добре за цената на която ги предлагат - даже неочаквано бих казала. Всичко новичко, чистичко, подредено и със стил. Басейнът и джакузито са на идеалното ниво за релакс. Който отиде в този хотел, няма да сбърка. Цените са прилични и определено си заслужава.

Зорница Димова
отседнал Април 2008
2008.04.07
17:48

П.С. Моля да не правите коментари за хотелската част тук. И се извинявам за грешките допуснати в предишния коментар.

Зорница Димова
отседнал Април 2008
2008.04.07
17:43

Моля Рени Трифонова също да обарне внимание на правописа си, но в момента не сме в час по правопис.Да наистина се доплаща допълнително но за това пък услпвичта са много по-добри и ако не желаете закуска и спортен център цените са по-ниски,а на рецепцията цените са по-високи.Това е обява на частно лице и отговарям само за моито студио.

РЕНИ ТРИФОНОВА
отседнал Март 2008
2008.04.06
18:02

моля Елеонора Димитрова да се научи да пише защото ни трябваше 1/2часа да го прочетем и да каже чйя теза защитава
вярно лие е че когато не платиш на рецепция жсичко останало се доплаща защото е наето от собственик
моя приятелка беше там и е много доволна

Елеонора Димитрова
отседнал Март 2008
2008.03.25
18:27

Апартхотел означава,че в комплекса има студиа и апартаменти на сопственици които сами си ги отдаваме под наем и хотелска част .Значи всичко тожа което сте писали съм сигурна,че се отнасия
за хотелската част в която влизат спортниа център,рестуранта ,лобибара и общите части които се менажират от ''Тхотелите''
В саита по долу има тяхна регистрация и встчки тези критики,че
закуската е под всякаква критика,цените в бара и рестуранта са
много високи ,лъжите за детскиа кът и т.н. много ви моля ги пишете там защото това си е политика на Тхотелите менажиращата фирма на хотелската част.Ние собствениците се стараем всичко да е наред в нашите помещения.По обвинението,че е студено в комплекса не съм съгласна дори мога да твърдя,че е един от най-топлите в курорта.За това,че в апартаментите има вградени фурни а в студията микровълнови които имат функциите на голямата съгласете се,че няама как в едно студио което е наполовината на апартамента да се слож и голяма фурна.Също така искам да допълня,че нашите цени принципно са за нощувка на помещение
и вече допълнително нешите гости,ако желаят си доплащат за закуска .Затова внимавайте каде си правите резержацията и на чия обява пишете небивалици.

БЛАГОДАРЯ БИ 25

2008.03.17
10:28

Върнахме се вчера от хотела. Незнам как ги раздават тия звезди по хотелите. Всички гости бяха възмутени, не само аз.
Няма халати в хотела.
Няма сешуар в стаята. Има един оборотен минисешоар-Домо, мисля беше. Отиваш не рецепция, записват номер на стая и трябва бързо да го върнеш, че за друг гост няма да има.
Детска стая- естествено няма.
Интернет в стаите - няма.
За тези неща пиша, т.к. в един от сайтовете видях изрично, че ги пише, че ги има.
Закуска - трагедия. Няма чаши за кафе. При забележка към сервитьорката, отговора беше "ами няма чаши". Ами поне пластнасови да сложат.
Закуската ужасно бедна. Не смееш да си вземеш хляб, че бяха останали само 2-3 филийки. Много бавно зареждане.
Цени в ресторанта и на бара - ужасно високи.
По коридорите-доста студено.
Иначе апартамента, в който ние бяхме имахме доста обурудване - тостер, ел. кана за вода, вградени ел. уреди и всякакви тенджери, чинии, чаши и т.н. В другите апартаменти не беше така, обаче. Имаше кафемашина и микровълнова печка.
Според мен, хотела не е лош, но трябва да се коригират звездите и цените. И да вземат да си пооправят кусурите.

мария иванова2010.02.13 18:13
Бяме там миналата пролет,всичко много ни хареса обслужването беше на ниво,само дето басейна не работеше((

Други хотели в БоровецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share