къща за гости Дядовата ръкавичка **, Копривщица

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Копривщица
София    1 км
Клисура
София    9.8 км
Панагюрище
Пазарджик    20.2 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    24.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kokondrelia (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.07
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, винаги когато нещо не ми хареса пиша, за да предпазя другите хора. Самата аз разчитам много на написаното във форумите. В този слечай, понеже ВСИЧКО МИ ХАРЕСА ЗА ПРЪВ ПЪТ ), реших да споделя преживяното. Къщата е уникално хубава - не е супер лукс, но има абсолютно всичко необходимо, чиста е, има винаги топла вода (бойлери), камина и отопление, така че там със сигурност няма да ви е студено и да не можете да се изкъпете. Собствениците са много тактични и нито за един миг не са ни се натрапвали. Има масички, на които може да се поседне в градината и да се почива, а гората и планината са отатък улицата. Направо беше вълшебно. Ходила съм и на други места и в луксозни и скъпи хотели, но винаги е имало нещо, което да ме подразни или да не е наред. Винаги я крушка няма да свети, я няма да има отопление или същото ще е пуснато точно преди да отидем и в стаята ще е студено докато си тръгнем. Тук не беше така - мебелите са нови, всичко е поддържано, камината се зарежда колкото пъти искате напълно безплатно, има посуда (ние бяхме в апартамента). Прекарахме чудесно и горещо препоръчвам мястото!!!!

nelly33 (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.03.26
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място, къщата е направена с много вкус и мисъл. Стаята ни беше много уютна, чиста и приятна. Собствениците са любезни и отзивчиви хора, дадоха ни полезни съвети за посещаването на музеите.

Zuzi Natina (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.06.06
20:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятели, тази къща за гости е чудесна. Бяхме там с приятели през пролетта и останахме много доволни. Обстновката е много уютна, стаите са удобни и с ново обзавеждане, а собствениците на къщата са много симпатични и приятелски настроени. Копричщица е уникално място с невероятна природа и нямам тарпение да се върна пак там. Не се колебайте, а резервирайте

Маргарита Петрова
отседнал Април 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.04.30
10:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много останахме доволни. Бяхме в апартамента-имаше топла вода и парно, яйца(защото беше Великден) и чай за закуска. Собствениците не са ни безпокоили нито за минута. )

iliqn stoi4ev2009.09.28 19:59
аз само сам го гледал от саседният хотел и мисля да го посетя някоя седмица
2008.02.12
15:19

mn e dobro !


Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share