Кривиралчева къща **, Копривщица

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Копривщица
София    0.1 км
Клисура
София    9.6 км
Панагюрище
Пазарджик    20.4 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    23.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kalink (1)
отседнал Май 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.05.12
07:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наехме къщата за 1 вечер за ергенско парти. Кунчо беше изключително любезен и отзивчив, като разговорите с него бяха адски приятни. Помогна ни с намирането на къщата и с приготвянето на вечерята. Механата и стаите бяха идеално отоплени, чисти и не липсваше нищо, от което да имаме нужда. Леглата бяха удобни и се спеше приятно.

Единственото, за което съжаляваме, беше, че нямахме възможността да останем повече на това място. Определено препоръчвам Кривиралчевата къща на всеки, който иска да прекара няколко хубави дни в Копривщица

Rumianad (0)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни по бизнес
2016.01.30
02:01
коментар
saseda2016.02.24 02:37
отговор
Rali4kata (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.05.04
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Автентичната атмосфера и уют на къщата могат да се видят и от снимките. Но усещането да гостуваш там... трябва да се преживее. Не мога дори да говоря за "обслужване", а за едно гостоприемно, приятелско и изключително отзивчиво отношение - от момента на запитване за свободни места, до момента на "Довиждане" преди отпатуването от там.
Имах притеснения дали скромната резервация за една нощувка в разгара на празниците на града не възпрепятства една по-значителна резервация за домакините. Отговорът, който получих беше: "това въобще не е обект на този разговор"... Тогава ми стана ясно, че ще бъде специално място. Факт!
Благодаря за страхотното преживяване и със сигурност - Довиждане!

сем. Мишеви
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.29
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За пореден път престоят ни в Копривщица и разбира се в Кривиралчева къща е на ниво.Тази къща абсолютно допълва магнетизма, който ни обхваща на това място. Невероятно обслужване, безупречно чисто и топло. Бяхме там със деца, няколко приятелски семейства и всички се чувствахме перфектно. Приветствам решението за механата, която може да се ползва от гостите с всички необходими екстри и съдействие от страна на собствениците и най-важното без ограничения за начало и край на ползването.Пожевам на собствениците много здраве и усмивки. А иначе ние пак ще отидем и то в най-скоро време. Препоръчваме ви и на вас.

В. Велкова2009.07.28 20:58
Миналото лято нощувахме там със съпругът ми и детето. Домакинът е много любезен. Посрещна ни в края на града и ни заведе до къщата. Всичко беше много чисто и подредено. От цялата къща лъха уют. Интериора чудесно съчетава стария бъграскки стил със съвременните удобства.На тръгване съм си забравила пръстена там и домакинът беше така любезен да ми се обади, и да ми го изпрати с куриерска служба. При това за негова сметка.
сем.Петковски
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.05
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя ни в къщата.Страхотна обстановка и чистота. Няма да съжалявате ако идете!!!!

МИТЕВИ - Плевен
отседнал Май 2008 за 1 седмица с приятели
2008.06.03
13:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Браво на собствениците на къщата! Бяхме компания от 10 души, с малки деца и се чувствахме изключително уютно при престоя си в тази къща. Изключителна чистота, приятно внимание от страна на домакините, всички удобства за почивка. В къщата има самостоятелна механа, която гостите ползват по собствено усмотрение. Домакините са много интелигентни хора, които ненатрапчиво следят за удобствата . Удоволствие е да контактуваш със собственика Кунчо Андонов, млад човек, с изключителен финес. Горещо ви препоръчваме тази къща. Не се колебайте и ще си почините така, както не сте и мечтали!

2008.03.19
12:59

Относно коментара на Боряна Кръстева бих казал ,че само малка част от него отговаря на истината-резарвацията бе направена по интернет и колата им беще нова.Разочерованието на въпросната компания бе от това къщата не е в центъра на града,а практически не е възможно всички къщи да са в самия център/от къщата до центъра се стига за 10мин./,целия град бил в калдаръмени улици и това щяло да похаби новите ботушки на едната от дамите/за първи път идвали в грКопривщица /,а по въпроса за топлината на стаята от 22-24 градуса е въпрос на лично виждана дали е топла или не.

2008.03.04
10:04

Напълно съм разочарована. Резервирах по интернет. Къщата е същата ,но в двора неможеш да минеш.Кал до колене.Отпред са поставени чували / наелонови /, а вътре голям студ.Ако си с по-хубава кола, недей да ходиш!!!!Счупихме си колата.Този къща се намира най-накрая на Копривщица.До центъра неможеш стигна!


Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share