вилно селищи Вълеви Къщи ОК **, с.Чифлик

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    5.5 км
Троянски манастир
Ловеч    16.3 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    18.6 км
Клисура
София    19.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Paciella (1)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.30
14:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-отговорно заявявам, че нищо от написаното по-долу не е вярно! Преди седмица се завърнахме от "Вълеви къщи" със съпруга ми, където бяхме 5 дни и още тъгуваме за това местенце. Първо ни посрещнаха и изпратиха прекрасно. Стаята ни и банята бяха повече от чисти, колкото до басейна- водата е проточна, но с голямо количество сяра от която са оцветени и банските ни. Водата е лечебна, градината е вълшебна природата е прекрасна! Изживяхме 5 прекрасни дни, благодарим за отношението и на жената , която се грижеше за нас- Цецка и на собственичката на комплекса! Ако имаме възможност с радост ще се върнем и горещо Ви препоръчваме да посетите "Вълеви къщи"! Има толкова забележителности в района, които да видите!


Atanaska Hristova (1)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.06
22:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е прекрасно! Препоръчвам го на всеки, който търси спокойствие и тишина. Красиво е, къщите са чисти и удобни, басейнът се ползва 24 часа в денонощието, джакузито -също. Персоналът /камериерката Цецка/ е внимателен,любезен, възпитан и ненатрапчив. Ако някой му е криво, че е направила забележка породена от поведение, което пречи на останалите гости - намирам, че точно това се очаква от нея. Почиваме там вече 4 години. Мислим,че това е нашето място! Поздравления за собственичката и успех!


gost123 (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.26
07:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОРА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!Това е едно ужасно място, оставено на произвола на една чистачка. Там друг персонал освен една селянка която нарече себе си камериерка няма. В басейна освен мръсотия друго няма, в джакузито плува един пръст жълта пяна не искам да си представям от какво. Оказа се, че осветлението от нашата стая се командва от ключ, който явно се намираше в съседен апартамент, защото както си бяхме легнали изведнъж лампите започнаха да светват и да гаснат и това представете си посред нощ. Изобщо по-мръсно и ужасно място не съм виждала.Вземете си противогази, защото в банята без такива ще ви е невъзможно да влезете-миризмата на канал е ужасна.

svetlio2013.09.02 11:54
Аз така като го чета тоя коментар си мисля ,че по-скоро става въпрос за отмъщение на "gost123" към вълеви къщи от колкото за реална ситуация.Със семейството ми ходим там всяка година и това което искъм да кажа е ,че мястото е райско ,тихо и спокойно и в никакъв случай мръсно.Плува жълта пяна от сярата в минералната вода когато се пълни с истинска минерална вода благодарение на която кожата и косата ти се подхранват и стават меки.Незнам какво обслужване се очаква от къща за селски туризъм но към нас персоналът винаги е бил гостоприемен и отзивчив и същевременно не ти се натрапва.Изкарахме си една страхотна семейна почивка в която наистина успяхме да си починем и да се насладим на спокоиствието на балкана и златната гореща минерална вода.Поздрави на стопаните.
Paciella2013.09.30 15:11
Написаното тук е абсолютно тенденциозно. Мила госпожо "чистачка и селянка" не са обидни квалификации, а в случая комплимент , защото преди седмица беше много чисто и да живее човек на село оказва се е за предпочитане, четейки написаното от гражданка! С толкова претенции си водете лична камериерка и отсядайте в по-висок клас хотели.Но едва ли цената която трябва да заплатите ще е същата. Мотото на "Вълеви къщи" е като в къщи и ние наистина се чувствахме така. Аз мога да напиша и трите си имена, защото заставам зад думите си, а Вие можете ли?
liliya1973 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.10
01:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес си тръгнахме от Вълеви къщи,където прекарахме няколко дни семейно.Очаровани сме от доброто обслужване,при първа възможност отново ще ги посетим.

svetlio (2)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.24
21:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се прибрахме от Вълеви къщи и още сме обсебени от това място.Искрахме си страхотно със семейството ми.Минерална вода , гора,чист въздух и спокойствие направо уникално.Къщите са нови и са може би на най-доброто място в този район,хората, които ни посрещнаха бяха много мили и усмихнати.Има нещо като механа на самообслужване където можеш да си приготвиш всичко.Условията са добри имаше хора които почиваха там от 2 седмици.Като чета негативните мнения направо се чудя как може да има такива хора или са объркали мястото или са преднамерени.
Къщите си заслужават бяха чисти и всичко бе ОК ,а и има толкова много места и еко-пътеки за разходка ,че мислим да ги посетим отново.


басейн-джакузи къщите механата стаята
botio (0)
отседнал Април 2011 за 3-5 дни семейно
2011.04.11
11:54
коментар
Hota (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.15
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте всички, които търсите уютно местенце, където да отдъхнете от ежедневния стрес и напрежение. Горещо ви препоръчвам Вълеви къщи OK в к-с Чифлика. Там ще се потопите в домашния уют, съчетан със спокойствието на Балкана, а романтиката на вечерите, прекарани в топлото джакузи под едрите звезди и кристалния въздух са незабравими. Пълен релакс в сърцето на Балкана със всички удобства на нашия бит.

kamity862010.07.23 14:38
zdr kajete mi ima li basein v koito moje da se pluva?ako ne v kompleksa to nqkade drugade i mqsto kadeto da se peche 4ovek ima li?
kakva e cenata na drugite baseini?
blagodarq za otgovora predvaritelno
eli parvanova
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.09
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ni6to ne e taka kakto go pi6at vav saita goliama zabluda i ne e taka 4isto i podredeno.vsi4ko pada zaka4alki toaletki petna po vazglavnicite ot gornite stai preliva vodata ujas.niamat filtri da pre4istvat baseina mizeria samo edno djakuzi i edno barbekyo.nie stoiahme tam edna cedmica edvam iskarahme i biahme sas malko dete cialoto se obrina ot gadni bobule4ki i paiaci.tova e na nas ne ni haresa.priatno PREKARVANE na vsi4ki na koito ne im puka.

Стефан Георгиев
отседнал Март 2008 за 3-5 дни семейно
2009.02.10
21:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място.Незабравима почивка далеч от големите и шумни хотели.Предлагат се всякакви удобства. Цената наистина е най-актуална в района и отговаря напълно на предоставените условия.Прекрасно барбекю и вълшебно джакузи, просто е незабравимо.Който не ги е посетил Вълеви къщи не знае какво е загубил...

Марина Христова
отседнал Януари 2009 за 1 седмица семейно
2009.01.24
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поздравления.Къщите са разкошни-уютни, чисти и удобни.Бяхме за Новогодишните празници там- възползвахме се и от барбекюто и джакузито. Пролетта смятаме да отидем отново там с приятели.

станислав христов христосков
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.06
08:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много малък басейн висока цена иначе е добрееееееееееееееееее няма заведения якккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк

красимира михайлова2009.01.23 10:00
Цената е една от най- ниските за комплекса. Басейна е наистина малък, но има комфортно джакузи.Който желае да плува може да ползва големият басейн с олимпийски размери, намиращ се само на няколко метра от къщите. В непосредствена близост е най- предпочитаният ресторант на Веника, а на лято вече и Вълеви къщи ще имат собствена механа. А какво по-голямо удоволствие от това да си направиш барбекю пролетта/ с каквото обекта разполага/, сред уюта и чистия въздух на Балкана.с

Други хотели в с.ЧифликЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share