хотел Гела ***, с.Гела

Рейтинг:  3 star rating  2.7 / 5 (13 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    7.7 км
Пампорово
Смолян    9.6 км
Чепеларе
Смолян    13 км
пещера Ухловица
Смолян    16.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Bobi0809 (1)
отседнал Октомври 2021 за 1-3 дни семейно
2021.10.17
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да попитам Гн Качаков след като жена му е Търговско Аташе в USA ,защо поне малко опит нее почерпил.Макар че Любка Пазарджишка кокона какво ли разбира от дипломация,затова сме на тоя хал хора плащаме на селяни да си учат децата в Америка с наще парици..
Бях в хотела 2 дни ,искам да попитам кое ви е органик,мисля само яйцата от кокошките щото тичат из двора ви.Месото е от ферма в Кърджали минало та и заминало покрай органика.В конфитюрите ви има кило захар ..
Другите продукти са от Била Смолян ,видях етикетите им , не съм хейтър ама сте голяма смешка , ако има нещо което за което мислите че не съм прав имате ми телефона във компютъра си обаде те се .

ninastoilova (1)
отседнал Август 2020 за 3-5 дни млада двойка
2020.08.24
02:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм от хората, които дават оценки и пишат коментари, предпочитам да запазвам мнението си за себе си, но в този случай ще го споделя. С приятеля ми решихме просто да “хванем гората” и да обикаляме Родопите в последните ни отпускарски дни. В първата вечер от нашето пътуване вятърът ни отвя в село Гела. Нямахме резервация никъде, дори не познавахме района. Проверихме в интернет пространството какви места за нощувка се предлагат, прочетохме и всички негативни коментари относно хотел Гела, но въпреки това нещо ни накара да влезем в това така приятно и уютно място. Не съжалявам, че влязохме, напротив. Бяхме пътували много, собственикът на хотела ни посрещна повече от добре. На следващия ден напуснахме, това така очарователно място, но вечерта отново се върнахме за още 3 нощувки. Искахме до края на почивката си да останем там. Всичко, което опитахме от храната беше уникално вкусно приготвено с екологично чисти продукти. Напитките са домашни, като започнем с билковия чай рано сутрин, преминем през следобедната лимонада от малини и завършим с чаша домашно червено вино край огъня. Относно обслужването, хората там са мили и любезни, ако се е наложило да почакате малко за поръчката си, то не е било нарочно. Замислете се колко от вас/нас биха отишли “на края на света”, за да работят. Човек трудно излиза от зоната си на комфорт. Собствениците и персоналът правят всичко възможно гостите им да се чувстват добре. И ще дам пример. Тъй като с приятелят ми обичаме да се разхождаме из природата, собственикът на хотела е направил лично свои маршрути в приложение, като ги предоставя на всеки решил да се потопи в красотите на Родопите. Стаите се чистят всеки ден и за 5 дена престой веднъж не ни се падна мръсна покривка, вилица или нож. Друг плюс на мястото е, че навсякъде има добра интернет връзка, която е в плюс на много от работещите хора, чиято работа е от компютър. Пиша всичко това не да опровергавам негативното мнение на пишещите тук, а за онези които ще стигнат до Гела, ще видят всичко това и ще пропуснат да отседнат на място, което аз определям като Рай.
Цените напълно отговарят с качеството, което хотел Гела предлага.

dara123 (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.09.01
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Гела е едно изключително разочарование! Неадекватно високи цени за качеството, което се предлага! Собствениците очевидно са се заблудили, че хотелът им се намира в Швейцарските Алпи...Но дори и там сигурно е по-евтино, а качеството е несравнимо по-високо... В хотел Гела храната е оскъдна и прехвалена, нелогично скъпа.За високата цена за нощувка,която плащаш (и която уж покрива вечерята), трябва да доплащаш за много неща от менюто...Покривките са мръсни и с петна, което е непростимо за високите иначе претенции...
Така нареченият "спа център" е отдалечен, много студен и неуютен, като парната баня и сауната се включват, ако изрично помолиш собственика.Персоналът е отегчен, а самите собственици се държат арогантно и сякаш са "над нещата".
Иначе мястото е хубаво и спокойно, но хотелът е с твърде много претенции без никакво покритие...

R.I. (0)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.05
10:48
коментар
tourist family (5)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2011.07.08
22:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Otgovor na sledniqt komentar(predpolaga se,che e na sobstvenika ili blizak chovek,koito vse pak e skril samolichnosta si):
2010.11.14
22:45 ти си луд човек храната е уникална , да закуската е слаба работа, но за другото така да се говори, стига с тази злоба .. гледайте реално, вкусно да -скъпо да НО НЕ ЧАК ПРЕКАЛЕНО , закуска зле- природа уникална, в момена Цените са НАМАЛЕНИ
а как се намира персонал в това село който да е убучван в Hilton? дА ЖИВОТНИТЕ КУЧЕТО И ЗАЙЦИТЕ СЕ ГЛЕДАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕМАРЛИВО НО ХОРАТА НА СЕЛО МАЙ НЕ ОТДАВАТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ НА ТЕЗИ ГРИЖИ, ЗА ТЯХ ТОВА СА ЖИВОТНИ ,, БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ БЕ ХОРА . !


OTGOVOR: NO COMENT, na zdrave na vsichki!

Asen Bachev2012.07.28 13:25
много се кефя на коментарите за това хотелче най смешното е че позитивните коментари си ги пишат собственичката и съпругът драги собственици на накипрена селска къща с зелена морава доста сте се самозабравили толкова нагло и надуто поведение и никакво обслужване не съм виждал и в най мизерниа ефтин хотел жалко ч е си оставих парите при вас нейскам да ви коментирам дано някой ви наблюдава и да ви лищи от правата да оправлявате този бизнес.
plamen71 (1)
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни семейно
2011.07.01
12:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

чета тези лоши коментари и се чудя тези хора явно са свикнали да толкова с полуфабрикатите и аламинутите които хапват на крак в големия град че не могат да оценят това което предлагат в този уникален хотел.Първо да се представя:казвам се Надежда Петрова и съм от Русе.Посетихме хотел Гела през зимата на 2009 с моят съпруг и сме очаровани.Причината да не пътуваме отново до там през тези две години е само тази че изкарах тежка бременност и имаме едно чудесно бебче,но се надяваме скоро отново да посетим Родопите и особенно хотел Гела.Персоналът там е от малко хора, но са отзивчиви уважават личното пространство на всеки клиент и не ти досаждат.Храната е превъзходна!Много малко хотели в България предлагат храни от собствено стопанство а не замразени и полуфабрикати.А за порциите мога да кажа че изобщо не са малки.Помня че двамата със съпруга ми не можахме да се справим дори с една порция пълнена пуйка и от персонала ни предложиха да ни я приберат за по късно ако огладнеем.Стаите са страхотни с прекрасна гледка и много дора хигиена.Обзавеждането е уникално,завивките са от гъши пух.А за кабелната какво да кажа освен че сме на почивка телевизия си имаме и у дома.15-те канала са напълно достатъчни за да видиш новините или някой филм преди лягане.СПА центърът наистина е в отделна сграда но какво по хубаво от това да се разходиш на свеж родопски въздух преди и след сауна.А екскурзиите които ни организираха бяха неповторими.Мога да пожелая на всеки да има шансът поне веднъж да посети това място.

troyan (2)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.10.02
20:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЕХХХХ,ХОТЕЛ ГЕЛА......да бяха повечето хотели в България поне малко толкова уютни,красиви, изпипани и добре менажирани,както е този хотел. Не ходим за 1-ви път в х-л Гела, но не бяхме ходили от 4-5 години. Изключително място,неповторима атмосфера, природа,въздух,обслужване и спокойствие. Ако търсите нещо наистина добро във всяко едно отношение- идете,вижте го и се наслаждавайте на истинска почивка. Незная защо хората не могат да се отпуснат, и да си почиват както трябва,като оценят достойнствата на този сгушен в планината хотел. Аз работя във фирма,която е собственик на верига 4 звездни хотели в цялата страна. Чарът на хотел Гела не може да бъде оценен подобаващо от посредствени хора. Лично аз нямам никакви забелжки. Мъжът ми не е доволен от това,че не се пуши в механата,но..... го преживяхме. Проблем е само,ако е студено времето. Но и за това е помислено- има наравено барбекю навън, като отделна постройка за големи компании, за цър-пър и където може да се пуши. Лично на мен изключително приятно ми беше спането-страшно удобни легла, пухени завивки и възглавници.....направо се размазах от удоволствие. За стаите - нямам думи, трябва да се види.... чудесни са. Кухнята е перфектна-всичко се приготвя на момента- прясно и вкусно. Две симпатични момчета сновяха непрекъсното между масите и много се стараеха.
Спа центърът е направен с много вкус и наистина човек може да релаксира, и въобще не е далеч от хотела. Ако 50 крачки са проблем.....то тогава....не ходете на спа, а играйте на футбол,волейбол или федербал на наистина огромната поляна в двора на хотела. За семейства с деца е приказка!
Като финал - който оценява красивото и вложената любов и старание във всеки детайл, ще хареса хотел Гела!

svetoslavivanov (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.02
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на коментара си искам да кажа, че родопите са едно от най-прекрасните места, които съм посещавал. Нашата почивка съвпадна с 2 - та празника - събора Илинден и джаз фестивала. Отседнахме в хотел гела с приятели и си изкарахме много весело. Много добро съчетание на място, предлагани условия, храна и цена. Атмосферата в хотела е топла и уютна, създаваща предпоставки за релакс и почивка. Гледката от стаите на хотела е уникална.
Единствено имам забележка за Механата, която е много малка и затова препоръчвам да се разшири. Спа центъра е отдалечен от хотела но като условия не отстъпва на другите хотели.

dimchev2010.11.14 22:34
отговор
alex minkov (0)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.09.01
16:13
коментар
mario123 (0)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.01
13:53
коментар
mlka1 (0)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.01
13:35
коментар
nyck (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.29
22:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото където е разположен хотела е божествено ... не може да се опише, трябва да се види и да се усети.
Хотела е чист, стаите са добре, мога да кажа че цената на нощувка отговаря на условията. Има голяма поляна, която е чудесна за игра за децата, спа-то е като всяко друго спа ( по принцип не съм фен на сауни и тем подобни ).
НО разбира се че има НО : храната е неоправдано, безумно скъпа: например суджук на скара е 15 лв. - представлява половин суджук, с няколко купчета варени картофи. За сравнение в Пампорово, в "Бялата къша" ( бих казал едно от скъпите заведения ) суджука е 15 лв, но представлява един цял суджук плюс половинка (половинката която дават в хотел Гела ), без гарнитура. Съшо така има точно десет неща за ядене - при по-продължителен престой менюто омръзва.
Второто НО е: като цяло като питате персонала къде може да отиде, какво да се разгледа обясняват любезно, но нещо гледат накриво, сърдито, ще кажеш че те имат да ни дават пари а не ние на тях ... може да минат някой курс за обслужване на клиенти в хотели и ресторанти. Може би ни гледаха накриво защото не бяхме достатъчно VIP за тях. (парадираше се че ходят много VIP ). Изглежда нашите 900 лв. които оставихме там за 5 дена не са достатъчно VIP.
Жалко е ... когато пристигнах там си казах: следващото лято сме пак тук .... уви не ... не знам кога е обслужването в Българя ще стане на ниво ...

tourist family (5)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.29
19:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Selo Gela e edno izkluchitelno krasivo miasto s unikalnata Rodopska priroda,koeto opredeleno zaslujava da se vidi!
Kolkoto do hotel "Gela" mojem da kajem,che staite sa chisti i priqtni,banqta i toaletnata syshto.Lqtnata gradina obache e spored nas dosta nekomfortna,kym masite za hranene sa dobaveni peiki,koito nqmat dori oblegalki ?!Ima golqm dvor,koito e neizpolzvaem,v nego ima otdelna-?! sgrada,koqto igrae rolqta na spa centyr vypreki minusovite temeraturi na samoto pomeshtenie.
Menuto na restoranta e napraveno s edna cel-pechalbarstvo.Supite se servirat v detski porcii,koito prilqgat za edin detski party club perfectno,pechenoto agneshko e okolo 100 gr s 1 supena lujica drob sarma-15 lv.,naistina beshe vkusno prigotveno,no moje bi v porcia pone po 3!Cqloto menu e super skupo za kyshta hotel zaobikolena ot palavi mechoci .Zakuskata e tragichna,ako moje da se nareche izobshto zakuska.Pulna tragedia,da ti e neudobno da se sybudish i da slezesh da hapnesh,ta kamoli da ponesesh nedrujelubnoto otnoshenie na servitiora.
Za staq ot 140 lv nqma hladilnik,taka vsichki sa obrecheni da porychvat ot menuto na troini ceni(za sravnenie posle bqhme v h-l Orlovetz,Pamporovo,koito e 5 zv i cenata na apartament ot 60 kv e 140 lv,a syshto i luks hotela Shiroka luka v raiona-vip staq-140 lv.?!).Kabelnata tv e chastichna,ima okolo 15 kanala.Ponqkoga toplata voda spira....
Inache vsichko e prekrasno i vyzduhut e mn chist,no ako ostanete 1 sedmica semeistvo s dve deca si prigotvete sumata ot 2500 lv.,ako decata obichat pecheni teleshki kufteta-2 br sus surova kartofena salata e 10 lv..Obshto vzeto hotela e izlagacia i kojoderstvo!

dimchev2010.11.14 22:45
отговор
dimitrov (0)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.27
16:30
коментар
Staneva (0)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.26
14:59
коментар
display5 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.22
10:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Purvo molia da me izvinite, che ne picha na kiriliza, no prosto ne razpolagam s takava. Nadiavam se, che tova niama da poprechi tozi komentar da izpulni poleznata si funkzia.

Goliamo razocharovanie ot Hotel Gela!

Mnogo skup za bulgarskite standarti, no ne otgovaria na zenata. Purvo - izkluchitelno locho obslujvane - personalut kato zialo dava vpechatlenie, che e otegchen, no sustevremenno se durji arogantno. Ne e otzivchiv.

Vtoro - SPA zenturut. Toi e otdalechen ot hotela, za da se stigne do nego triabva da se mine prez nasipi ot stroitelni materiali. Namira se v niakakva obstestvena sgrada (chitaliste, ako ne se luja), na prizemnia etaj. Ne raboti postoianno, a samo v opredeleni chasove, za koeto otvariane klientut triabva spezialno da se pomoli. Vutre e studeno i miriche na muhul. Chovek ne moje da se otpusne i da se relaxira pri takiva uslovia.

Treto-informaziata za vuzmojnite razhodki e podnesena v stil -"Platete si i ste vi zavedem"....

Restorantut e mnogo skup, zakuskata - nedostatuchna i za vsiako dopulnitelno kafe se plasta..navsiakude drugade chovek vse pak moje da ima pone dve napitki na zakuska, osobeno pri takava zena na paketa.

Staite sa bazovo oborudvani, niama nikakvi extri, a ako si vzemete apartament s dve stai - samo v ednata ima televisor..

Nadiavam se, che tozi komentar ste posluji na budestite turisti v selo Gela! Ima drugi - po-hubavi i po-evtini mesta ot tozi hotel!

AnMaria2010.08.23 05:42
Уважаема г-жо Мина Драганска и г-н Брук Райли,

Не смятах да отговарям на провокацията Ви, но не мога да подмина беззразлично факта, някой да злослови и нагло да се опитва да руши имиджа на хотел Гела.
Искрено съжалявам, че Ви приехме да бъдете наши гости и за това, че Ви направихме 10% отстъпка от цената.
Изненадан съм от факта, че можете да сипете куп лъжи за да компенсирате 100 лв, които платихте на дърводелец от Смолян, който бе специално извикан поради ваше настояване/ 37 км от Гела/ за да извади пръстена на съпруга Ви попаднал "случайно" под дюшамето на стаята Ви, разбира се изгубен от самия него.
Радвайте се, че не извикахме полиция заради действията на съпругът Ви, който с цялата си наглост беше разглобил част от первазите и таблата на спалнята, включително нанесъл поражения на пода без да уведоми персонала от хотела за да търси пръстена си.
Да не говорим, че отнехте няколко часа от времето на нашият персонал и на мен лично да си говорим по телефона, опитвайки се да Ви решим проблема.
За подобно действие в Белгия, където живеете или в Англия откъдето е въпросния господин със сигурност щяхте да отнесете най-малко глоба или да изкарате няколко дни поправителен труд в някоя тухларна за разпореждане и увреждане на чуждо имущество.
Със сигурност допускаме грешки и не твърдим, че сме перфектни, но поне се стараем.
Радвам се, че хотелът ни е пълен и в момента от хора, които не попадат във вашата категория и нямат подобни проблеми.
За ваша информация от началото на месеца са минали над 500 човека. Все пак това е семеен хотел с 9 стаи и 3 апартамент!!!
Какви са българските стандарти-базово оборудване ? Апартамент 36 м2 с две самостоятелни стаи ,тераса с отличен изглед, WC,биде, душ, телефон, безжичен интернет, ТВ САТ, пухени завивки 90% гъши пух, автентично оборудване и мебели от широколистно естествено дърво, органична храна и т.н
Прилагам и линк от апартамента в който сте били за да не заблуждаваме читателите: www.hotelgela.com/bg/summer/#/rooms/aparment-with-balcony-152
Ценaтa включва допълнително към пакета BB (Нощувка и закуска) или HB (Нощувка, закуска и вечеря):
Безплатно ползване на фитнес, зона за релакс, сауна и парна баня в СПА център, застраховка, туристическа такса, 20 % ДДС, безжичен интернет Wi-Fi.
Взимам си бележка, че във втората стая няма ТВ!
Повече информация www.hotelgela.com
Вярно е, че Спа центъра се намира в съседна сграда, но никой не Ви е карал да минавате през двора на съседа.
Не можем да се разпореждаме с чужд имот. Има отличен асфалтов път и 50 те метра досега на никой клиент не са били проблем.
В Спа центъра температурата е 20 С, и досега подобен коментар не е получаван. Ще му обърнем специално внимание.Не можем да си позволим СПА центъра да работи денонощно, защото е със собствено топлоподаване и при тези цени, за това има регламентирано работно време, което е обявено навсякъде и е съобразено с желанието на туристите.

Изненадан съм от факта, че коментирате нашите предложения за разходки.
Самия аз Ви изпратих е-мейл с разработените от нас туристически маршрути на български и английски за да може да сте информирани. Навсякъде е написано, че може да се разходите сами или срещу заплащане, когато е със водач.
Надявам се, че не сте забравили, че лично аз Ви връчих разработена от нас карта с най-добрите места, които не бива да пропускате, както и Ви дадох конкретни напътствия. Съжалявам, че не мога да ги прикача към текста.
Ресторантът е скъп, защото за разлика явно от местата, които посещавате храната при нас е селектирана, органично чиста и не замразена.
Навсякъде другаде в Европа ще Ви се сервира шварц кафе, докато при нас кафето е "Верняно" еспресо и се съмнявам, че някой Ви е поискал пари за второ кафе.
Надявам се този коментар да послужи на много хотелиери да започнат да пишат за такива клиенти като Вас, а защо не и да въведат регистър на клиентите, които да не се допускат на никаква цена?





Оставям на читателите да се забавляват!

Bibi Boyadjieva (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.18
01:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съжалявам за хората, които са се излъгали да си оставят парите в този хотел.Пълен непрофесионализъм с единствената цел да се изперат някакави неща.

AnMaria (0)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.09
22:01
коментар
fani (0)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.09
11:27
коментар
BAN1984 (0)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.07
17:17
коментар
mursy (0)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.06.05
11:30
коментар
turistka (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2010.05.17
15:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да, действително, скъпотията е страшна, а нивото на обслужване ниско. Киселото мляко на закуска е топло, което е недопустимо. А влизащата в цената на стаята - 140 лв., закуска е просто обидна-само една порция или две мекици. За такава цена на стая закуската би трябвало да е обилна. Имам голяма забележка и към поднесените ястия - личи си, че ги готвят друг път, а сега само ги размразяват. Качамакът е ужасно мазен, краставиците в салатата - увехнали. Иначе стаите са добри, не може да се отрече. Но момчетата, които въртят хотела, сякаш падат от Марс...Държат се сякаш са ни обидени за нещо!?

did_diva (1)
отседнал Май 2008
2008.05.05
23:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в този хотел!Там подбилат гостите според броя им и потенциала за поръчки , които могат да дадат, сядайки на маса(Ако сте двама не само няма да ви забележат,но и след 30 мин.чакане някой да ви удостои с поглед/а не с меню/,при вида на влезналата 8-10 души развеселена компания нагло и присмехулно ти казват,че масата е резервирана И ТО ОТ ПРЕДИШНИЯ ДЕН!!!!По - отвратително отношение и обслужване не бяхме виждали с приятелят ми(Отиваш с парите си на 1500 м.надморска височина и би трябвало да получиш съответното любезно и почтително отношение, което явно не е познато в х-л Гела!!!Това беше първият и последен път , когато кракът ни ще стъпи на това място, препоръчвам същото и на тези, които бих искала да предпазя от нашето разочарование и обида!!аса

subversive2009.03.24 14:24
ох, там ми беше надеждата.. можеш ли да ми кажеш тогава някои други добри места за преспиване там, защото с приятеля ми сме решили да отидем август месец- казаха ни, че тогава имало някакво надсвирване с гайди и било много интересно
Боби Бояджиева2009.05.07 16:20
Една година по късно мога да потвърдя първия пост на 100% по отношение на ресторантчето. Обслужването включваше: 1.Кисела жена в домашно облекло, която явно беше скарана с българския език, защото промълви едва няколко думи, като нито една от тях не беше "добър ден" или "довиждане"; 2.Поднасяне на две боб чорби за 30 мин., като едната беше леко топла, а другата много гореща; 3. Безкофеиново капучино, което представляваше кафе с малко мляко и със сигурност не беше безкофеиново; 4. Обслужване на собственичката Качакова и мъжът й веднага при появата им по анцузи в ресторанта, като останалите поръчки автоматично минават на втори план.
За хотелчето не мога да дам оценка, но има странно за мен разположение, тъй като рецепцията и ресторантчето са в едно помещение и за влизане в стаите се минава покрай хранещите се хора. Да не говорим, че собственичката Любка си преобу маратонките до рецепцията, но при гореупоменатото разположение беше на метър от първата маса...
Ще спомена още едно нещо, което затвърди неприятното впечатление. При появата на две англоговорящи моми на средна възраст, собственикът /съпругът на Любка/ коренно промени досегашното си поведение на пренебрежение и незаинтересованост към случващото се в ресторанта му и видимо се разтече в обувките си, опитвайки се да говори на английски. Мъжът ми им даде последен шанс за реабилитация с едно довиждане на излизане, но това остана глас в пустиня, явно защото беше казано на български език.
Не знам защо си мислех, че един образован човек би успял да избяга от клишето в обслужването на родния туризма, но този случай категорично ме опроверга. Сбогом, хотел Гела, сбогом " мила родна картинка"! Сега си давам сметка, че имахме късмет, като не отседнахме там, каквити бяха първоначалните ни планове. Едва ли има по- голямо разминаване от това между Любка Качакова и професионализъм в хотелския бизнес.
Траян Тодоров 2009.07.19 01:07
От този по надут хотел-ресторант не бях виждал
Омлет -6,90лв.
Перачница на пари !!!
От там насетне си правете сметката ...!
Ивелина Петрова2009.08.06 18:18
Абсолютно подкрепям горните мнения.С мъжът ми резервирахме две нощувки. При пристигането ни никой не ни обърна внимание близо 20 минути, след което се появи "жената в домашни дрехи" видимо неориентирана какво трябва да прави и след дълго обяснение ни показа стаята. Базата е хубава стайте са чисти и приветливи, ресторанта и прилежащите територии са много красиви, но за сметка на тези блага персонала е отвратително неуважителен към гостите си, собствениците са надменни и цените изключително високи за това което предлага хотела (двойна стая 150лв, минерална вода 4лв) Определено сме разочаровани и не бихме се върнали там.
dimchev2010.11.14 22:41
отговор

Други хотели в с.ГелаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share