ivoferdinandov (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни сам турист
2010.08.16
18:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително съм доволен от престоя си във вила Тракия. Гостоприемството на домакините е неуспоримо, и двамата са много симпатични, любезни и отзивчиви хора. Стаята беше чиста и оборудвана с всичко, което ми беше необходимо.
Относно коментарите по-горе... всеки има претенции, но важното е да имаш елементарна култура. Когато се ползваш от дома и гостоприемството на други хора, независимо от това, че си платил цена, необходимо е и да не се държиш като задник и отвързано куче. Този манталитет трябва да си оставиш вкъщи, а не да го демонстрираш пред хора, които ти предлагат уют и условия за почивка.
Благодарен съм на домакините! Желая Ви здраве и до нови срещи! Поздрави, Иво

Евгени Гогрев
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с група
2008.08.27
23:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято бяхме в тази вила на почивка. Съветът ми е да потърсите хотел вместо да гледате подобни оферти за вили с цел да ви излезе по евтино. Вилата е ужасна. Ремонтирана е само частично. Собственикът и е голям скъперник. Персоналът е състевен само от собственикът и съпругата му, но поради наднорменото тегло на собственика единствен обслужващ е съпругата му. Създаваха проблеми при всяко пускане на вода или какъвто и да било електрически уред. Въпреки е всички плащаха еднакви пари за нощувка, в някои от стаите имаше климатици, а в други - вентилатори. Всичко това предполагам ще бъде достатъчно да си направите извод дали бихте избрали точно тази вила за да прекарате вашата почивка на морето.

zlatcaa2008.09.22 23:51
Лицето направило горния коментар не е посмяло да се изпише с истинските си имена,а също така и верния период на отдих.Не е възможно възпитани младежи с претенции да поставят диня в мивката и да я охлаждат с течаща-питейна вода до завръщането от плажа, при наличие на хладилник.В същия момент да включиш климатика в стаята и балконската врата да е отворена в продължение на 6-7часа. Такива тарикатчета от типа -Платил съм ще троша- в моя дом не желая,нека ги приюти някой друг.
Митко Добрев2008.10.18 20:15
Единственото хубаво нещо във вила Тракия е ротвайлерът Стоянчо (по принцип не обичам кучета, но това ми беше симпатично)
Моля всички които са се насочили към тази вила да знаят, че правят колосална грешка и че както стана на въпрос има много проблеми и неща, които могат да развалят настроението ви
И понеже трябва да бъда конкретен ще кажа само, че при цялото ми старание да не влизам в конфронтация със собственика (с когото е много лесно да се скараш), бях много неприятно изненадан от коментара от негова страна "Ша ви натроша кокалити"... Е, сега като се замисля това май беше най-приятният от неприятните ми спомени свързани с вилата, обстановката в нея и собствениците и
гост на вилата2009.04.01 13:03
За да не гледаме едностранно на нещата да се включа и аз.Момчета да започнем от начало."Гадният собственик" дойде и ви посрещна на ЖП Гарата и ви натовари на колата , защото някои от вас вече трудно ходеха.При молбата му да си починете първо и после да продължите с нормалните купони - вие си взехте няколко каси бира и се довършихте ( не говоря за всички).След което извадихте и наргилето за капак на всичко.Въпреки неколкократните нормални забележки , продължихте.След всички свинщини ( включая и гасене на цигари по масите) излязохте на терасата ( 3 етаж) и клатейки се на задните крака на стол - бяхте на косъм да паднете долу.И това не е всичко.При изришното обяснение да не се ходи при кучето ( въпросният ротвайлер - които далеч не се казва Стоянчо) и който за това е във вътрешен двор с висок каменен зид - вие търсехте всяка възможност да го закачате.Извинете , че говоря за всички , но нямам "честта " да ви познавам поименно.Защо не споделите , че след като си тръгнахте - никой от компанията ви не ви последва.Пази боже от такива почиващи като вас.Ако аз бях собственик - още на ЖП Гарата щяхте да си търсите друг хотел.Успех в изборът ви на по-добри места за почивка!
Извинете , че стана малко дълго!
Ivan Georgiev2009.06.29 15:03
Аз също летувах във вила Тракия и мнението ми съвпада изцяло с коментарите на другите летували там. Просто не знам откъде да започна. Обстановката е ужасна. Вилата е буквално пред разпадане, а за собствениците каквото и да се каже няма да е достатъчно... За съжаление страната ни продължава да гъмжи от шарлатани, които са готови на всичко за някой друг лев
Petar Zahariev2010.06.06 16:03
Ето как коментарите могат да те откажат да посетиш хотела...А собствениците изобщо не се замислят, че с това отношение нищо не печелят...
zlatcaa2010.07.10 10:26
Здравейте Господине,успяхте да ме провокирате-Благодаря за което.Мълчах и не коментирах нападките от много време и естествено със загуби.Не желаех да влизам в словесен двубой с тези 18-19год.момчета и момичета-софиянци,които бяха преди 2год. в нашата вила.В тази голяма организирана група те самите едни други не се познаваха,желаеха да си организират безконечен,бурен,без задръжки морски купон.Поради нашето постоянно присъствие и осъществен донякъде контрол,това желание не се осъществи,което е резултат на по-горните коментари.
Не вярвайте на всички коментари,убедете се сами.
Заповядайте

Други хотели в Златни пясъциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share