Хотел Орловец *****, Пампорово

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.1 км
пещера Ухловица
Смолян    15.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Eagleman (4)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.21
17:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-добрият хотел в Пампорово. Ресторантът е изискан. Цените са малко завишени, но като цяло отговарят на стандарта.

Като недостатък мога да отбележа, че водата на басейна не беше достатъчно топла. При едно от посещенията ми хотела беше пълен и вечерята за част от гостите беше организирана в бара на последния етаж с мебели, които по принцип се използват в конферентна зала. Храната беше много вкусна и компенсира всичко.

Със сигурност ще се върнем отново.


Фасада Гледка от терасата
Йолина Станкулова
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2010.02.16
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

прекарах рожденният си ден в този хотел през 2008 година свичко беше като приказка за мен нямаме забележки за хотела,масажиста беше супер персонала също

Катя Попова
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица възрастна двойка
2009.04.14
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела през последната седмица на февруари 2009. Привлече ни пакетната оферта за 6 нощувки с включена ски-карта, която беше на много добра цена. Офертата беше на база нощувка със закуска, но не беше никакъв проблем да ползваме вечеря на блок маса - правихме го почти всяка вечер, тъй като кухнята се оказа добра, а цената - само 19 лв на човек, което си е направо без пари, ако се сравни със заведенията в Пампорово. В хотела преобладаваха чужденците - предимно англичани.
Стаите са големи, банята беше много добра, отоплението - на ниво, дори се наложи да го намалим. Спа центърът е също добре организиран, дори и с малък басейн, но иначе е просторен и светъл. Чистотата се поддържаше много добре.
Хотелът е с модерна архитектура, но добре се вписва в цялостната визия на курорта. Има собствен открит и закрит паркинг. Разположен е срещу х-л Перелик и х-л Снежанка.
Единствено не ни допадна барът на последния етаж, който ни отблъсна първата вечер със синята си призрачна светлина и с миризмата на химически препарати и повече не повторихме - може би не сме били прави.
Недостатък на обслужването, но той не касае само този хотел, беше че в автобусите до ски пистите не се разрешава да сте обути със ски-обувки и това налага да наемате гардероб на пистите или пък да си носите всеки ден оборудването. Изключително неудобно и ни изненада неприятно - вместо да ползваме ски-гардероба към хотела, се наложи да плащаме допълнително за гардероб на ски и обувки на лифтовата станция.
Общо взето впечатленията ни са много добри и вероятно пак ще посетим този хотел следващия сезон.

katerina dimitrova
отседнал Май 2008
2008.05.04
21:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

басеина е много малак това ми е единствената забележка колкото до персона е изключителен обслуйжането е наниво всички са добре инаформирани приятни и комуникативни личности .с удоволствие пак ще посетя този хотел


Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share