вила Бор, Елена

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Христовски водопад - р. Мийковска
Велико Търново    14.3 км
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    24.4 км
пещера Бачо Киро
Габрово    29.3 км
Дряновски манастир
Габрово    29.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
merimilk72 (3)
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.10
10:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 6.11. 2009г имахме удоволствието да отседнем във вила Бор.Бяхме голяма компания от 14 човека.Изкарахме невероятно.Обзавеждането и условията са прекрасни.Собсвениците са много готини хора. Това е едно райско кътче скрито в дебрите на Еленския балкан. Имаш усещането,че времето е спряло.Сякаш се пренасяш години назад във времето.Препоръчвам го на всички, които имат нужда от тишина и спокойствие.
Благодарим за гостроприемството!
Поздрави от цялата компания.

sesil19752011.09.06 21:46
Това са пълни глупости!!Природата е супер, но само това може да се каже, че е положителното! Снимките, които се виждат са направени в тази част на къщата, която е най-приветлива. За съжаление обаче те доста подвеждат. Верно, че кътчето е райско и евентуално хората , с които си, може да са готини. Условията в тази бялата къща обаче далеч не са прекрасни. Освен това е хубаво да се знае, че не се намира в гр. Елена, а в едно село на 15 км от гр.Елена- с. Дрента!Лично ние не сме доволни от условията- неподдържано и МРЪСНО! Ако някой иска повече инфо нека пише
Silviya Dimitrova
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.04
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотна вила!Природата е невероятна!Обслужването е на ниво, обзавеждането също.Всичко, което ви е необходимо за отлично изкарване на почивката ви е на лице.


Други хотели в ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share