kleveta (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.09.09
13:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това беше най-ужасния хотел в който съм бил.На рецепцията те посреща една сърдита наборсучена бабка.Стаите нямат нищо общо със снимките личи си че е играл яко фотошоп.Хигиената е под всякаква критика,в банята каналите миришат.5 дена няма кой да ти смени чаршафите,хавлиите бяха на черни петна,тоалетната хартия сигурно втора употребе,хладилника не работи,климатика смърдеше яко,душа работеше когато си искаше трябваха ти много усилия да го пуснеш.Просто останах много разочарован,а да не говорим за цената,в сайта пише 30 лв на вечер за двойна стая,а като отидеш на място 35 за какво за тази мизерия ли?И къде ви бяха трите звезди?А?На рецепцията виси грамота за 1 звезда.Та вие и толкова не заслужавате.

kiketto (0)
отседнал Май 2013 за 3-5 дни сам турист
2013.09.09
12:59
коментар
sarak4ieva_87 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.26
10:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

kato cqlo hotela e dobur,no obslyjvaneto e pod vsqkakva kritika.edna sardita lelq te posre6ta,ne smeniha edna havliq za 5 dni,da ne govorim za 4er6afi,leglata bqha nabiti s pqsuk,nokato se izkly4at tezi podrobnosti be6e hubavo.ina4e vsi4ko e kato na snimkite.

gali (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.22
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гостувахме в този хотел една седмица с моето семейство и съм много доволна. Хотела е супер, с удобства и в ресторанта готвят страхотно, а и цените са както в Русе( понеже аз съм от Русе). Освен това се намира на централно място, до Общината и като излезеш от хотела си на централните улици. Плажа е на 15 мин и е много хубав. Така че, който реши може да отседне там без никакво притеснение. Аз имам дете на 1г и 8 месеца и сина ми също беше с нас, и детето доволно, така че и за дете е удобен хотела.

Румяна Николова Великова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.18
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Герджика" е истински приказен оазис. Да летуваш, да почиваш и да релаксираш в него си е направо голямо удоволствие. Собствениците му, а и целият персонал обгръщат всички с нужното внимание, държат се винаги приятелски настроени. Тук и малки, и големи намират своите приятели, прекарват чудесно и обикновен, и празничен ден. Удобството и чистотата са уют и комфорт за тялото, а топлото посрещане и приятелското държане - наслада за душата.
Да се храниш пък в ресторанта на хотела е охота за стомаха - винаги топла и много вкусна храна, с цени - посилни за всеки българин.
Благодарим ви, Дидо, Гане и Кольо! Това не ни е първо, няма да е и последно пребиваване тук. Ще чакаме с нетърпение и следващото лято, за да се насладим отново на истинска и пълноценна почивка.

sofra diana2009.08.30 18:58
БЯХМЕ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ХОТЕЛА И МОГА САМО ЕДНО ДА КАЖА ´´ТОП´´.ПЕРСОНАЛА СУПЕР ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН,ОБСЛУЖВАНЕ НА ВИСОКО НИВО, В РЕСТОРАНТА КУХНЯТА МММММММ ВКУСНО:СТАИИТЕ ОБОРУДВАНИ С ВСИ4КО НЕОБХОДИМО ,4ИСТОТАТА Е НАПИСАНА С ГОЛЯМА БУКВА. БЯХ СЬС СИНА СИ 3 ГОДИНА И ПЛЕМЕННИКА МИ 7 ГОДИНИ И ДВАМАТА СЕ 4УВСТВАХА КАТО У ДОМА СИ.
А ЦЕНИТЕ, МАМА МИА, КЬДЕ ВСЕ О6ТЕ ИМА ТАКИВА ЦЕНИ ,ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР ,СУПЕР НАРОДНИ.МОЯ ФАВОРИТ Е ХОТЕЛ ГЕРДЖИКА. ИДЕТЕ И САМИ СЕ УВЕРЕТЕ. ДИДКО ДО СКОРО.ПОЗДРАВИ ОТ ГЕРМАНИЯ

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share