къща за гости Бабачеви **, Смолян

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (3 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
2008.03.08
10:05

Райско кътче за морски хора.Изключителна красота, уют, чистота и незабравими спомени с гостоприемните домакини .Многобройни туристически маршрути,природни забележителности, езда, вкусни оригинални гозби и звучни родопски песни и всичко това организирано и приготвено от истинските и темпераментни Васко и Таня.

2007.12.04
15:41

Изключителни домакини грижещи се и за най-малките ви прищявки целящи се да ви накарат да се почувствате максимално добре.
Ако искате да релаксирате, обичате природата и търсите удобство придружено с внимание и грижа за ВАС това е мястото където всичко това се слива в едно.
Посетето го и няма да съжелявате.

2007.10.31
13:24

Къщата е на самия бряг на река Арда - на 5-6 км от извора. Хората са чудесни - чувстваш се като специален гост - така се грижат за тебе. За закуска ти предлагат мекици, пържени филии, клин, марудник, за обяд и вечеря - кюфтета от диво прасе и сърна (Васко е председател на ловната дружинка), пататник, чеверме, сюндюрме и други родопски вкуснотии. Най-хубавото обаче е, че има много маршрути за пешеходен туризъм - сравнително леки за ходене, но разнообразни като изживяване и гледки - изворите на р.Арда, Агушевите конаци (те са реституирани, но Васко се договаря със собствениците и те пускат вътре срещу скромно заплащане), пещерата Голобоица, в която влизаш облечен с рибарски гащеризон, плуваш с лодка в 7 метра дълбоки езера и газиш потоци до кръста (удоволствието се организира от млади ентусиасти от с.Смилян), в с.Смилян може да си купиш истински смилянски боб, благоустроената пещера Ухловица, пикници на Узунов камък, връх Ком (не е старопланинския - има запазени основи на стара църква и нечие обещание, че ще се възстанови), неблагоустроената Надарска пещера (влиза се с петромакс), Лютенските водопади и много други. Има страшно добър водач - Милко, който води и се грижи за групата.


Други хотели в СмолянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share