комплекс Албена ***, Хисаря

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (9 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
rosica_n (1)
отседнал Август 2018 за 3-5 дни с приятели
2018.08.27
02:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка във вашия хотел и изобщо не сме доволни в офертата пишеше за два басеина - външен и вътрешен да имаше ги но водата беше много студена нищо общо с тези 39 градуса.Да не говорим за спасителя момче на видима възраст 18год.На басеина идваха от съседен хотел ромчета / момичета/ и той постоянно ходеше при тях.Във външния басеин почити никой възрастен не се къпеше и всички се възмущаваха от студената вода и мръсния басеин.
закуската беше една също за 4дни а вечерята под всякаква критика. едната вечер ни сервираха гювече с вмерисано пилешко месо.
Много от почиващите бяха разочаровани и ние също

повече никога няма да отседна при Вас.

stoichkov (21)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.02.05
02:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът много ни хареса. Много вежлив персонал и много ведри хора са там. Задължително ще бъде посетен отново от нас.

Eli23 (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни семейно
2013.04.18
18:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Bqh sus semeistvoto v hotel Albena minaliq weekend, mnogo ni haresa! Polzvahme vunshnoto jakuzzi ili parilka kakto pishe. Imahme zakuska i vecherq vlkucheno, zakyskata beshe bogata (na blok masa), vecherqta beshe mnogo vkusna(ot 1 menu si izbirash i ti go gotvqt na momenta)dovolni sme ot vsichko, lqtoto sus sigornost shte doidem pak.

oglidov (1)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.12.26
14:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

след дълго търсене на подходящ хотел за почивка в хисаря попаднахме на хотел албена и се оказа че сме ударили джакпота не сме очаквали такова гостоприемство и обстановка като за хотел и цени всичко беше перфектно ичистотата беше навсякъеде а менюто в ресторанта беше превъзходно и просто недоумявам как може да има хора които да не харесват този хотел били сме на много места но мога смело да заявя че отсега нататък живот и здраве нашият избор за почивка ще бъде един хотел албена в хисаряпожелаваме на собствениците и персонала весели празници щастлива нова година и много много туристи бъдете живи и здрави и все така добри няздраве

Turist Albena (1)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни семейно
2011.05.26
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този уикенд бяхме гости на хотела и останахме доста разочаровани от обслужването.
Миналата година пак бяхме там за майските празници и бяхме много доволни от всичко, но тогава цената беше 65 лв за стая със закуска, а сега е 65 лв за стая със закуска и вечеря. Това явно води до икономии от персонал и консумативи, от което куца и обслужването.
Базата като стаи и басейни е страхотна, нямам забележки в това отношение.
Едното от нещата, което ни подразни най-много беше крайно нелюбезното отношение на рецепционистката, възрастна жена, която се държеше с нас все едно и спим в къщата и ядем яденето и и на всичко отгоре ползваме и басейна. На въпрос до колко часа вечер се ползва закритото джакузи, тя се развика, че не стига, че ползваме външния басейн, който по принцип го пълнят от 01 юни и тогава цената на стаята става 75 лв, а ние плащаме сано 65 лв, а искаме и въртешното джакузи да ползваме (което по принцип си е включено в цената). Останахме изумени и без думи. Подобно отношение не сме срещали никога досега в хотел. Освен това си поискахме касова бележка първия ден, каза, че апарата не бил приключен и трябвало колежката и да дойде да го приключи и да издаде бележка. До 4-тия ден колежка така и не се появи, а на 4-тия ден, когато приятелското ни семейство отново поиска бележка отговора беше същия. На всичко отгоре пред мен (явно не знаейки, че сме заедно) започна да ги плюе и обижда на висок тон – какви хора имало, как смеели касова бележка да си искат, как можело в последния ден да си уреждат финансовите взаимотношения и все в този смисъл. Явно, че укриват данъци, но чак толкова нагло отношение към клиента е нетърпимо. От друга страна беше супер любезна с външните хора, които ползваха басейна срещу 4 лв. Явно и ние трябваше да си го плащаме за да получим такова отношение.
Другото нещо беше недостигът на сервитьори в ресторанта. Чакахме по 30-40 мин да ни вземат поръчката, още толкова да ни се донесе нещо, а ние бяхме с малки деца, които не могат да седят толкова време на едно място и цялото чакане беше доста изнервящо. От друга страна външни лица се обслужваха с доста по-бързи темпове. Миналата година, когато нямаше включена вечеря обслужването беше бързо и точно.
Много е жалко, че впечатлението от подобна база се разваля с такова обслужване и ние определено няма да бъдем отново гости на хотела, поне докато не си промянат персонала и политиката на обслужване.

mahonito LALA
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.12
16:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пуснато на 12 авг 2008 01:01

След 6 години в Турция и Гърция решихме да видим как е в България.Хубава нова сграда басейн и градина.Решихме и резервирахме.....Но хубавото бе до тук.За 5 дни стаята не бе почистена нито веднъж.За кърпи се молихме 2 дни(имаше само 2 за тяло а бяхме 3ма)Тоалетна хартия си купувахме....Басейна мръсен и неподдържан.Едно циганче си ближеше сладоледа в него и той капеше вътре...В ресторанта за 1 таратор се чака средно по 45 минути....И това за 80 лв на ден

hera3 (2)
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.17
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно е! Заслужава си да се посети, всичко е перфектно! Обслужването е професионално! Със сигурност ще посетим този хотел отново.

Katimax (1)
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.05.11
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел.Няма по-добро място в Хисаря за сем. с малко дете. Идеален пакет от цени. Стаите просторни, леглата огромни, храната в ресторанта - да си оближеш пръстите.Домакините перфектни. Бяхме там в началото на Май.
Пак ще отидеме.


Христозови2009.08.09 14:27
Останахме очаровани от почивката ни в хотел "Албена". Обслужването е на ниво, стаите са много хубави с големи легла, климатик, телевизор и хубава тераска. Много тихо и спокойно местенце, особено за почивка с малко дете. Водата в басейна е топла. Храната в ресторанта наистина е много хубава, а вечер има и жива музика. Горещо го препоръчвам!
2008.03.10
00:01

Хотелът е прекрасен. Обслужването е абсолютно професионално и храната в ресторанта е великолепна. Басейна, сауната, тангенторите са супер. Стаите са просторни (не като присъщтите за всички нови хотели тесни стаи малки легла)Празнувахме 8 март и останахме изключително доволи. Лятото сигурно тук е великолепно-голям открит басейн, градини, открит ресторант. Посетете го и ще останете доволни. Собствениците са изключително любезни и приятни хора.

Вероника Иванова2010.02.15 11:20
Не за първи път със съпруга ми отсядаме в този хотел - но този път надхвърли всичките ни очаквания! Ако човек отива за купон-безкрай става но когато си отишъл за да почиваш!!!!!!!!!!! Най-неприятното е че се оплакахме на рецепцията- минаваше 12 часа музиката беше ужасно силна на горния етаж вратите се блъскаха хората викаха легла се разöестваха над главите ни и никой не взе мерки и не въдвори ред! И тъкмо към 2 часа позатихна шумотевицата - някакво бездомно куче под прозорците се разлая и нямше кой да го изгони близо половин час! Огромно разочарование на връх Свети Валентин

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share