хотел Арапя Кораба **, Царево

Рейтинг:  1 star rating  1.2 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    2.6 км
На море в Лозенец
Бургас    3.1 км
Плажове в близост
плаж Арапя
Царево    0.3 км
Царево - Попски плаж
Царево    1.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Lili popova (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.15
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди да отидете в този хотел, прочетете коментарите за него. Аз прочетох, не повярвах и изкарах най- лошата почивка в живота си. УНИКАЛНО МРЪСНО е,матраците са стари , не можеш да си починеш и наспиш. Никога не отивайте там. Поискахме и среща със собственика, той се покри в миша дупка. После разбрахме, че това е маниера му и поведението спрямо всички клиенти.

i.kayryakova (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.27
10:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди седмица се завърнахме от престоят си във въпросният хотел и трябва да ви кажа, че съм безкрайно разочарована. Ние сме тричленно семейство като синът ми е на 6 години, за който
трябваше да има отделно легло, но вместо това счупен разтегателен фотьойл, за който дори не ни бяха приготвили спално бельо. Трябваше два пъти да моля докато ми предоставят чаршафи, но това се случи чак на следващият ден.
Хигиената е на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО ниво, а паркинга от описанието по хотела не съществува. Спирането в полето около караваните не е паркинг. На регистратурата (ако може да се нарече така кабинката пригодена за това) дори не ни регистрираха не изискаха никакъв документ за самоличност. Цената, която се заплаща е доста завишена, сумата от 75 лева на вечер за гледка от терасата и неоправдана.
За тези, които са решили да посетят Арапя и не са съгласни да се примирят с мизерни условия Ви препоръчвам да се насочите към някоя вила или бунгала.

k_mihaylova (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.06
12:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, през месец юли 2014 бяхме гости на хотел Кораба, Арапя с моето семейство.Още с влизането ми в стята в горния ъгъл над врата видях голяма паяжина. Влезнах в стята и отворих хладилника, беше ужасно мръсен. "Меката мебел" в стята беше много мръсна и прашна. На чаршафите имаше жълти петна. Стаята като цяло беше много мръсна. През шесте дена в който бяхме, един път не дойдоха да ми почистят стаята. Единствено събираха боклука-поне това. Само местоположението и гледката са хубави, но за цената която плащахме не си заслужаваше. Поне да бяха включили и free wi-fi в нея, за което трябваше да платим 1 лв. Не препоръчван този хотел на никой. Много е мръсен.


Паяжината на вратата мръсния хладилник жълтите чаршафи

Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share