вила Терзиев **, Хисаря

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Хисаря – Момина баня, Топлица, Бистрица, спа проце...
Пловдив    0 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    0.3 км
Сопот - родно място на Иван Вазов
Пловдив    16.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
martinski80 (1)
отседнал Октомври 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.10.06
12:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз бях там тези дни, госпожата по горе е права. И на нас ни беше изчетена 45 минутна лекция! Когато пристигнахме бяхме адски уморени от път защото ходехме по много други градове и т.н. Когато спрях с колата отпред пред къщата за гости или вила, както се води там - веднага ни беше направена забележка и ни беше изчетена 25 минутна лекция как местната власт имат спречквания с тях и прочие. След като хазяйката се смили над нас и ни заведе към стаята се започна и 2-рата част от лекцията която беше около 20 минутки. Колко им била чиста стаята, как вътре да не се влиза с обувки, как да се пуска климатика (аз работя с микропроцесорна техника но дано климатик да знам как да си пусна)! Даже имаше наглостта да пита - цитирам (какво толкова носите в тези багажи)! Започна да прави неуместни коментари за другите гости там и така. В последствие се оказа че не работят или липсват много от електроуредите. Сутрин бяхме будени от продължително и много дразнещо почукване на вратата и прозореца от собствениците. Дори бяхме притеснени и по телефоните! Градчето иначе е прекрасно, но наистина хората са адски недружелюбни. А, да не забравя и черешката на тортата, - в деня и уречения час за напускане (които по мое учудване беше много рано!) 30 мин. преди това ни подбраха 2 лелки да напускаме по- бързо стаята. Само дето не ме нашамариха!

proniceras2013.10.07 04:25
Много неприветливо градче и ужасно скъпо навсякъде...
2007.11.01
21:58

супер е, нямя друга такава квартира на такава цена в Хисар
три стаи със самостоятелни бани/тоалетни , WIFI интернет
задължително ще дойдем пак.

Мария Тодорова2008.11.03 12:54
Къщата е направена добре,обаче собствениците са меко казано не гостоприемни и нямат нищо общо с хотелиерството.
След като ни се изчете лекция как се включва климатика,как трябва да се събуваме в стаята и да обуваме някакви чехли,които кой знае кой е носил,трябваше и да си поискаме хавлии,защото явно тези хора не са наясно,че в стаите се слагат хавлии,сапун,шампоан и т.н.принадлежности.Имаше един течен сапун,който може би се използва повече от месец от всички посетители на стаята,в която бяхме.В сайта е отбелязано,че има паркинг за две коли в двора,но когато си паркирахме колата,бяхме увикани,че там им пречи и трябва да я изкараме на улицата.И последно,но не по важност,не ни беше разрешено да си вкараме количката на детето в стаята,а да я държим на двора,който беше ужасно мръсен и неприятен и най-вероятно се разхождат и мишки.Мога още много да пиша,но мисля,че това е достатъчно.
Не бих се върнала там,а и не само там в града като цяло.Хората в този град са ужасно нелюбезни и обслужването е под сякаква критика
ПАРАШКЕВА ДЖУКЕЛОВА2009.11.12 12:28
отговор
martinski802013.10.06 12:36
да, определено няма друга такава квартира! интернет има ама той не работи!

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share