винарски комплекс Старосел ***, с. Старосел

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
kalinakr (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.08.28
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплексът е страхотен! Бяхме резервирали за 2 дни, но репихме да удължим престоя си с още 2, защото бяхме много впечатлени от стаите, хигиената, персонала, минералните басейни... В градината обикалят сърничка, еленче, няколко зайчета и пауни, костенурки и безброй пиленца, пуйки, патици - истински рай за децата, които не спираха да им се радват! Комплексът има външен басейн и джакузи, много свободни шезлонги и чадъри и вътрешен минерален басейн с няколко тангентора, както и отделна обособена част с джакузита. Супер е! Водата беше много приятна (без примеси!). За включената към цената закуска предлагат избор от няколко неща (за всеки вкус - мекички, мюсли, печени сндвичи или препечни филийки с масло, сирене, кашкавал, сладко, маслинки и зеленчуци) и всичкп беше вкусно, богато и пресно. Дават и плодове според сезона. Можеш да опиташ невероятно вкусния им здравословен хляб от лимец, натурален сок от бъз, домашното им грозде и смокини... Излишно е да споменавам, че виното им е невероятно и ви предлагат страхотен винен тур. Има интернет, така че може и да поработиш :-) Имахме вана в стаята, използвахме я. Хигиената е много наниво! Кърпите не миришат на препарати, а на някакъв хубав омекотител. Сменят ги абсолютно всеки ден и хвърлят боклука.
Забележките ни са минимални - имаше неща в минибара, но цени не видяхме никъде (може в другите стаи да има). Имаше само 1 резервна възглавница, но като поискахме ни донесоха. В ресторанта е малко скъпичко, затова често ходихме до Хисаря. Цените на виното в самия ресторант са скъпи - по-добре си купете от рецепция - там са на нормалните си цени...

Петя Йонова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.22
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен е комплексът! Очарована съм!Всичко е направено с много стил и вкус и е много уютно. Персоналът е невероятен, кухнята е много вкусна. Прекрасно място за почивка. Всички от пърсонала бяха много мили и със сигурност ще го посетим отново,защото ни спечелиха и останахме с прекресни спомени от там.

мария груйчева
отседнал Май 2008 за 3-5 дни сам турист
2008.05.02
09:20
коментар

Други хотели в с. Старосел

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share