хотел Сириус Бийч ****, Св. Константин и Елена

Рейтинг:  3 star rating  2.5 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Аладжа манастир
Варна    4.8 км
На море в Златни пясъци
Варна    6.2 км
Плажове в близост
плаж Сахара
Варна    0.3 км
плаж на Гранд Хотел Варна
Варна    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
violeta123 (1)
отседнал Юни 2019 за 2 седмици семейно
2019.07.04
04:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя прекараната почивка със семейството ми.
Чистотата е под всякаква критика.Във ресторанта чашите и чинийте не бяха добре измити със петна по тях,не както те казваха при забележка,че това са капки вода.Пода във ресторанта лепнеше от мърсотия.Храната от лоша по лоша.Някакви праскови развалени слагаха,никакви плодове,ябълки развалени деляха на парченца/мизерия/Самия хотел хигената беше от лоша по лоша.Чаршафите мръсни на петна
скъсани и тесни които не покриваха изцяло леглото.Плажа за да вземеш шезлонг и чадър най-късно до 6.30-6,45.След това всички/които не са достатъчно за хотела/шезлонги след 7.00 чса са покрити със кърпи и не може да си намериш място.Детския център със изпокъсан мокет. Със две думи никога повече на почивка във този хотел.

Aleksi Donchev (1)
отседнал Декември 2018 за 3-5 дни семейно
2019.01.01
03:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекраен хотел , с топла минерална вода и на самия плаж ! Хубава храна и любезен персонал . СПА зоната е нова , външния басейн е горещ с невероятна гледка ...

stamenov (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2014.01.04
16:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Новогодишно празненство със семейството (2 деца и съпруга).
Рекламата на страницата на хотела беше прекрасна.
Пристигането в хотела-обективната реалност. Мръсно, студено, неорганизирано и всичко негативно което можете да избълвате срещу един хотел.
Запазвам добрия тон, но това може да се случи само в България. Съвет-не ходете никога там.
Новогодишната вечер премина в "планове" на излъганите гости по какъв начин да набият собственика или персанола и така цяла нощ.
До всички туристи-дори и не си помисляйте да ангажирате стая в този хотел.........!!!

Viktoriq Ivanova
отседнал Ноември 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.05
19:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е ужасен!Категори4но не отговаря на категоризацията от 4 звезди.Никой не предупреждава,4е рекламираната минерална вода е не само в басейна,а и в баните със силна миризма на сяра,много неприятна.Постоянно има проблеми с топлата вода и 4есто такава няма.Баните не са по4истени добре,сифоните запушени.Обзавеждането в стаите е елементарно и 4есто възникват техни4ески проблеми.Половината места в ресторанта са с офис столове,като цяло доста неприветлив.Хотелът със сигурност незаслуйажа 4-те си звезди и цените са абсолютно неоснователни!!!

Мая Дикова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.25
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
За персонала почиващите не са гости, а брой туристи. Хигиената в банята беше под всякаква критика - имаше следи от предишните почивали. Водата, която тече от чешмата е минерална със силна миризма на сяра - и топлата и студената (на втория ден дъщеря ми отказа да се къпе, защото каза, че й мирише лошо). След като се настанихме повече не заредиха сапуни в банята. В този четиризвезден хотел смятат, че 2 сапунчета са достатъчни за 5 дни за двама възрастни и дете. Обяснението на персонала беше, че "положението е сложно". На моя приятелка пък казаха, че се полагат още сапуни в случай на крайна нужда. Интересно как я преценяват. Басейнът е невзрачен, а мястото около него тясно. Плажът пред хотела не е хубав. Единственото хубаво нещо беше храната. Имаше изобилие на плодове. Пропуснах, че на рецепцията просто не поздравяват - явно е фирмена политика.

ЛЮБКА ГРИГОРОВА
отседнал Май 2007 за 3-5 дни млада двойка
2009.02.06
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЕДНО СТРАХОТНО МЯСТО.ПОСЕЩЕНИЕТО НИ В ТОЗИ ХОТЕЛ БЕШЕ НЕПОВТОРИМО.ПЕРСОНАЛА УВАЖАВА ГОСТИТЕ СИ.ЧУСТВАШ СЕ КАТО В КОРАБ,ИМА ОГРОМНИ ТЕРАСИ КОИТО СА КАТО ПАЛУБА.ТОГАВА НИЕ БЯХМЕ ПРИЯТЕЛИ,СЕГА СМЕ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО И ИМАМЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ТРИ МЕСЕЧЕН СИН С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМЕ ДЕНЯ В КОЙТО ЩЕ ПОЧИВАМЕ ТРИМАТА В ЛЮБИМИЯ НИ ХОТЕЛ !/стая 610-любимата ни стая/

ILUSIONISTA2009.10.12 10:59
ОТИДЕТЕ ТАМ....ХОТЕЛА Е ВЪРХА,А МЯСТОТО Е СТРАХОТНО
Прекрасен хотел,стилен,интересен...с невероятен изглед към морето,страхотен персонал,перфектно обслужване и незабравими спомени...Гордеем се,че в България има хотел на такова високо ниво във всяко едно отношение!!!Благодарим Ви,че допринесохте за нашата незабравима почивка!!!

Други хотели в Св. Константин и ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share