хотел Хавана ****, Златни пясъци

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Златни пясъци
Варна    0.5 км
Аладжа манастир
Варна    1.9 км
Плажове в близост
Златни пясъци - Централен плаж
Кранево    0.6 км
кк.Чайка - плаж Кабакум
Златни Пясъци    2.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
andreana ivailova
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.03.10
13:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ожасна храна маистор готва4а маи се казва6е ми6о отвратителна ли4ност е не е за там тои махнете го дано тази година като доида да не е тои много хора от израел се отказват да идват зарди него дори и 6аи знае това

Ексцентричния2009.07.07 18:33
Ужасен хотел,отваратителна обстановка . По добре да бяха направили казино и палатки на поляната .. Хараната под всякаква критика , недостатъчно персонал, на фона на останалите хотели в курорта изключително амортизиран.Имах възможност да си говоря с хора от хотела тъжно е когато се прави бизнес на базата на икономии което със сигурност води до западане. С подобен паразитен тип хотели златни пясаци ще продължава да бъде четвърторазреден курорт.Хигиена също под всякаква критика незнам как бихте се почувствали при вида на хлебарка в стаята ви ... Ако искате да си прекарате добре почивката изберете друго място !
йовчо йовчев2009.07.24 15:44
отговор

Други хотели в Златни пясъциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share