blondi (1)
отседнал Юни 2017 за 3-5 дни млада двойка
2017.06.14
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Видяхме в интернет оферта за хотел Black Sea в Слънчев Бряг която беше доста примамлива и решихме да се възползваме и закупихме 6 валчера за двама човека за 3 нощувки. Ето каква беше точно офертата:
ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 39лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек и включва:
(важи за периода от 01 до 28 юни 2017)

Една нощувка в двойна стая
Изхранване на база All Inclusive
Ползване на басейн
Шезлонг и чадър на басейна (при наличност)
Фитнес
Спортна площадка
Интернет
Паркинг
Туристическа такса
Ето какво се случи при престоя ни във въпросния хотел Блек Сий в Слънчев бряг. Първото нещо което ни направи впечатление беше че всички хотели наоколо са пълни с туристи а само в нашия хотел беше изцяло празен. Имаше само в две стаи почиващи и ние, общо три стаи в целия хотел.Бяхме си платили за All Inclusive и очаквахме такъв или нещо подобно, въпреки съмнително ниската цена която заплатихме за All Inclusive. Веднага ни стана ясно че няма да има шведска маса или нещо подобно, след като в хотела има само 6 човека гости. Самото изхранване беше следното: Сядаш на масата и чакаш, идва сервитьора и директно ти носи супа,салата, основно и десерт. Които ние не сме си поръчвали, т.е. нямаш право на избор, каквото ти донесат това трябва да ядеш иначе трябва да гладуваш ако си разчитал на All Inclusive и не сте си взели повече пари за ресторант. Относно храната, под всякаква критика,възможно най-евтината и ниско качествена храна която можете да си представите и никакво разнообразие. Закуската всеки ден едно и също, салам който е кисел, кашкавал и сирене от имитиращ продукт, масло,яйце и домат.За обяд се предлага супа която беше направена от пилешко месо което се използва за направа на дюнери, тази супа я бяха нарекли пилешка.Основното е или постно или задължително има пилешко месо. Лично аз обичам пилешкото месо, но това пилешко месо което ни предлагаха от хотела всеки ден за обяд и вечеря беше много странно на вкус и миризма и неможех да го ям.Незнам защо така лъжат хората че отиват на All Inclusive, но изхранването не беше дори и на сет меню, защото нямахме право на избор за храната която ни се даваше за ядене. Безалкохолните напитките които се предлагаха от хотела бяха от машина и имаха вкус на STEP-чета разредени с вода. Трябва да се отбележи че можеше да се поръчва бира и друг алкохол неограничено. Единственото положително в хотел Блек сий беше любезния и усмихнат персонал.Смятам че 234 лв за 3 дни не са никак малко и това което получихме като храна не отговаряше нито на All Inclusive , нито на сет меню. Един съвет към всички които си търсят хотел с All Inclusive. Никога не избирайте малък и непознат хотел , за който няма мнения в интернет. цени от 39 лв също са съмнителни за All Inclusive.

2007.12.01
21:50

хотел бляк сии ми е любимия хотел

blondi2017.06.14 11:52
С какво по-точно ви е любим? С "вкусната" храна ли?

Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share