хотел Прима Вера **, Приморско

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (3 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Stoqn77 (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.26
17:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е пълна трагедия...Излъгахме се да закупим 5-дневен пакет, които включваше нощувки, закуска и вечеря. Храната. която предлагат е най-лошата по цялото Черноморие - закуската беше една и съща всеки ден за периода на престоя, а вечерята - все едно си на летен ученически лагер. Даже и една чаша вода не ти предлагат към вечерята, а за кафе на закуска и дума да не става. В офертите си пишат, че предлагат и интернет, но в действителност трябва да го прихващаш от близките заведения (което си е направо невъзможно, защото сигнала е много слаб). Цените не отговарят въобще на предлаганото от "хотела". НЕ ПРАВЕТЕ СЪЩАТА ГРЕШКА КАТО НАС!!!

Иван Иванов
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.03
23:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През настоящата 2008 година инах удоволствието да почивам в този хотел в Приморско. Правилно хотела разполага с тихи и уютни стаи, една част от тях са с климатик други не, но всички имат външни ролетни щори което по своята същност намаляват стайната температура до нормалната. За съжааление не мога да кажа нищо за кухнята защото не ми остаана време да я пробвам. Собствениците са готини хора. Цената сси зааслужава. Ние съсс семейството си починаахме добре. За съжааление интернет има само в заведението и се заплаща 2 лева на чаас, това е недостаатъка за мен.

2007.09.11
15:42

Хотелчето е супер,обслужването е на нииво!Стаите са с прекрасен изглед към морето,намира се на пъпа на П-ско и с ресторант с прекрасна кухня!Може само да съжалявате,ако не сте го посетили още!


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share