самостоятелни стаи Леин Котич **, Троян

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    9 км
Троянски манастир
Ловеч    10.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    23.2 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    24 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Реджеп Хашимов
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.09.25
15:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да разбера какви са тези негативни коментари за кипрото хотелче Леин Котич,след като аз си изкарах невероятноимаше абсолютно всичко от което човек има нужда за една приятна почивка на едно невероятно място.

teodora ivanova
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.25
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица бяхме в хотел Леин Котич и останахме много очаровани.Имахме всички необходими удобства от които се нуждаехме което допринесе за нашето невероятно изкарване.С удоволствие бихме посетили отново тази прекрасна къща за гости.

Стефан Христов
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.17
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За мен хотел Леин Котич е Едно ГОЛЯМО разочарование! Чудя се дали това може въобще да се нарече "хотел"! Прочетох коментарите и те далеч се разминават с моите лични впечатления. Първо, това не е хотел, а зле построена къща, която някой аматьор е решил да превърне в "хотел". Снимките лъжат! Аз и съпругата ми бяхме настанени в стая със "самостоятелен" санитарен възел достъпът, до който беше през коридора ползван от останалите посетители/колко удобно/! Изненадите не свършват до тук - тоалетното казанче в санитарния възел не работеше. Не работеше и в санитарния възел на нашето приятелско семейство/явно това е общ проблем/! Интересното е, че смесителната батерия на душа беше неправилно монтирана - студената вода беше топла, а топлата студена! Душъта е абсолютно невъзможно да бъде закрепен на стойката му, така че трябва да си го държите/колко удобно, нали/!Другата изненада: в нашата стая нямаше телевизор, а такъв беше обявен в рекламата и платен от нас. Климатик? - забравете - в нашата стая такъв не видях. В стаята на нашите приятели климатик имаше, нооооооо каква изненада - няма щепсел, който да го свърже със съответния контакт! Какво да правим? Да повикаме персонала на хотела за да реши проблема - ох, какъв смях, няма рецепция, няма персонал! Персоналът/собственикът на хотела/ се появява в началото на настаняването, за да ви вземе парите и после изчезва. Вие сте любители на пълзящите и хапещи насекоми - това е вашият хотел! В моята стая видях такива същества и реших да затворя очи, за да заспя по-бързо и да си спестя "красиви" гледки. Нашето приятелско семейство нямаше такъв късмет - някъде в тяхната стая, вероятно на паянтовия дървен таван, е имало гнездо на оси и през нощта са убили поне 5 насекоми паднали на леглото им, т.е. прекарали са нощта в изключителен комфорт!!! Е, след всичко горанаписано аз бих искал да ви попитам знаете ли какво означава моят коментар? Вие "Леин Котич" сте кръгла "0"! Чудя се на хвалебствията изписани преди за този тъй наречен "хотел". Явно те са написани или от мазохисти или от собственика на Леин Котич. В заключение един риторичен въпрос: бихте ли платили по 25 лв. на човек/50 лв. за стая/ за тези "удобства"?

Валентина Христова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.11
20:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През изминалата седмица бях със семейството си и приятели в хотела...Изкарахме си чудесно.Честно казано не ни се тръгваше.Има всичко необходимо за почивка - както за нас, така и за децата.Тихо и спокойно място.Заслужава си.Успех на Любомир и Емилия - собствениците на хотела.

Емилия Петрова
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с група
2008.05.07
20:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този уикенд бях там с учениците ми и всички останахме много доволни на никого не му се тръгваше!Къщата е на високо и гледката е невероятна, тихо е и е много спокойно.
Благодарим ви за чудесната почивка, Лейн Котич Надявам се да ви посетим отново!

Станислав Иванов
отседнал Март 2008
2008.04.15
10:51

Преди един месец посетих вилата и беше доста хубаво и спокойно като за такива хора които обичат да си почиват на спокойствие, абсолютно всички неща които са показани на предишното меню могат да се видят и обслужването беше доста добро. Благодаря ви за хубавата почивка която ми предложихте.

2008.02.25
14:40

за втори път посештавам този хотел,но нямя да е за последен.Останах впечатлена и възхитена от обновината база,луксозните стаи тишината и спокоиствието и доброто обслужване.

2008.02.19
17:54

миналия уикент посетих хотела останах вьв вьзторг от предлаганото-стаи;кухня;обслужване и отношение кьм мен!!!
природата е изумителна както тишината и спокойствието подходящи за перфектият релакс


Други хотели в ТроянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share