къща При Митака *, Кранево

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Кранево
Добрич    0.3 км
На море в Златни пясъци
Варна    6.5 км
Плажове в близост
Кранево - Централен плаж (Ванила Бийч)
Кранево    1.6 км
Нудистки плаж - резерват Балтата
Кранево    1.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
trevi4ka (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.15
23:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За тази къща неискам и да се сещам повече.По голяма мизерия от това не съм виждала и с/у мизерията и пари ти искат е това просто е нямам думи.Микровълновата просто е нещо по зле и от градска тоалетна стаята няма нищо общо със снимките от нета мирише на застояло и всичко вътре в стаята е на доизживяване.Пълен кошмар и отврат ама да ме пита човек защо,като я видяхме на какво прилича въпреки,че се бяхме обадили не си тръгнахме,а останахме в тази мизерия през септември квартири да искаш все нещо сто пъти по добро със сигурност щяхме да си намерим в цяло Кранево.До догодина съвсем още по мизерно ще стане просто от нас оценката е една голяма О не отсядайте там даже и да няма къде другаде.

lulu-lala2011.10.08 16:17
втори път не бих и припарил до тая стара и неподдържана къща, камо ли да заведа семейството си. Всичко е адски старо- и мебели, и килими , и електроуреди, и канализация, и водопроводи....Мирише на лошо. Единствено ново е басейна , ама и той е със съмнителна чистота...Абе , трагедия.
kotarak132011.10.23 21:56
Това лято и ние почивахме тук, за жалост. Подведохме се от снимкие в нета, но реалността е доста различна, затова на всеки, решил да отсяда в тази къща , нека първо да посети на място обекта, да се убеди на място , че ще му хареса и чак тогава да плаща. За да не остане неприятно изненадан и да не си провали почивката.
rumyna krotneva55555 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.05.23
20:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

всичко е супер миналата година идвахме нямаше нито хлебарки или подобни глупости незнам откъде ви идват на ума.това лято 2011 пак ще ходим някъде 3-4 юни.

daniboy-london (4)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни млада двойка
2011.02.23
16:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

minalata godina vav na4aloto na sezona sas priatelkata mi otsednax me tam,kato purvi turisti za 2010,moga da predostavia na budeshtite klienti slednata informacia,,lubezni i korektni domakini,zemni xora moje da se razgovaria sas tex,narodni ceni,centar,spokoino mesto,predlojixa ni parking za cabrioleta,za koeto gi pozdraviavam i blagodaria,tuk ot london,bixme se varnali kato klienti,jelaia im uspexi vav biznesa i vsi4ko nai....daniboy-london

petko7412011.08.18 17:46
absoliytna izmama ot vidyanoto vav internet. ne pogelavam na nikogo da otsyada tam.
trevi4ka2011.09.15 23:31
А ти ,като си дошъл от Лондон как пък реши точно при Митака да отседнеш,като има толкова хубави и наистина чисти и спокойни хотели,а не дупка като тази.
Iveto Ilieva (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.11.02
09:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Що за глупости, чета тук...
Къде видяхте мизерно,буболечки и тем подобни глупости.
Две години подред със съпруга ми и детенцето сме там.Даже тази година 2 пъти.Супер е.Басейна си е басейн и то голям ,стаите са големи,хубави,чисти.Това,че след няколко дена престой си ги правите вие мръсни е друг въпрос.Барбекюто е на разположение 24 часа в денонощитето.А за детският кът няма да говоря).Детенцето си играе и даже забравя за нас.Дори и да ти се наложи нещо Митака и Ирина са толкова услужливи хора, просто невярвам,че има все още такива
Мисля,че за тия цени мястото си е супер.На който не му изнася да си търси хотел голям и скъп...
С удоволствие ще се възползваме и догодина живот и здраве
Ще кача снимки за доказателство))


басейна през деня басейна през ноща
nursel (0)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.20
23:12
коментар
иван алексиев
отседнал Август 2009
2009.09.16
10:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято и аз имах неблагоразумието да отседна в "къща при Митака ", подведен от приятели , видяли ниската офертна цена. Не , че съм очаквал кой знае какво за тия пари, но това, което заварих ме потресе.Бях разбит.Първо, от снимките в интернет не се вижда мръсотията, не се виждат старите дюшеци /т.е. нещо подобно на дюшек, сложено върху зле скована рамка /Не се виждат хлебарките щъкащи навсякъде Не се виждат старите войнишки одеала смърдящи на гнило Не се виждат хладилниците " МРАЗ"непочистени откакто са слязли от конвейра А колкото до басейна- за него нямам думи-в него може да се запознаете с болни от гонорея или трипер дошли да си карат кефа на тънката тарифа Пред мен едно наркоманче едва не се удави оплело както поглед така и крачета Изобщо тук отсядат хора от нисшата прослойка държащи на всяка цена да видят морето без да се интересуват от условията при които ще го направят Например таванските стаи не стават за настаняване- освен ако не сте виетнамец - нямат балкон и вероятността да получиш клаустрофобия е напълно реална А иначе ако сте решили да се забавлявате в " къщата при митака "ще се скъсате от смях - има какво да се види : и наркомани / и проститутки дошли и те да изкарат някой лев на морето /и пияндета Липсва само един гид и картинката ще е пълна Затова ако догодина ми е тъжно- обещавам че пак ще дойда за да си оправя настроението А колкото до хвалебствията изказани по-долу убеден съм че Митака сам си ги пише за да не му пада рейтинга и да набира балъци Ако сте балък или имате излишни пари за да се забавлявате - това е вашето място Айде до догодина

Митака Краневски2009.09.25 22:19
отговор
Ивайло Илиев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.20
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято отседнах в тази къща и беше наистина много добре, стаите са чисти и спретнати с климатици, басейна е готин и е достатъчно голям не само за деца а на който му трябват по голям морето е наблизо. Проблеми с паркирането също не съм имал а домакините са супер вежливи. И като се има предвид разумните цени на стая които предлагат си е едно доста привлекателно местенце. Ако има свободни места и следващата година ще отседна при тях. Специални поздрави на леля Гинче.

Петя Красимирова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.17
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ехоо, за едно и също място ли говорим?
Какви са тези измислици - нямало условия, имало изкоп в средата на двора, нямало кът за деца??
Аз вече две години отсядам в къщата със семейството си и съм повече от очарована.

Не ми става ясно защо чета тук тези негативни коментари, след като къщата е с много удобствата и това е видно и от самите снимки.
Както се казва, на крив човек не мож му угоди!
Курорта е страхотен и къщата е приказна!

Поздрави на Митко и Иринка.

Камен Занев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.07
17:45
коментар
Гюлден Халилова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.07
10:43
коментар
Димитър Христов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.03
11:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме една седмица там, хареса ни! Двора е хубав, има уют, чувстваш се в домашна спокойна атмосфера

Александра Николаева
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.05
11:50
коментар
Галина Милчева
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.01
15:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е много стара и зле поддържана.Плажа е далече и може да се отиде само с кола. В двора има стар необезопасен изкоп.На една крачка от него беще единственото място за простиране,което можеше да ползваме.Стаята ни беше таванска,без балкон,с едно малко прозорче на пода, опасно за малкото ни дете(собственика знаеше предварително,че отиваме с дете).Тавана беше скосен с една колона по средата-стая трудна за обитаване.В банята се влизаше през общо антре и беше в окаяно състояние.Трябваше да си искаме тоалетна хартия. Хладилника беше общ с още 3 стаи. Паркинг за гости няма.Ако паркираш в двора, следващата кола те запушва откъм тротоара.Принудихме се да сменим стаята си по средата на почивката си.В квартирно бюро се учудиха,че има стаи без балкон.Единственото съвпадение с рекламата беше климатика.Съвета ми е да потърсите новите комплекси,които за малко повече пари предлагат доста по-добри условия.

2008.02.02
19:08

Беше супер.Много сме доволни от обслужването. специални поздрави на леля Гинче!

Станимир Стефанов2008.09.13 14:47
За втора поредна година,аз и семейството ми ,отсядаме в" къщата на Митака".Това е така,защото тук намираме нужното спокойствие и домашен уют.А гостоприемството на лъчезарните хазяи Митко, Ирина и леля Гинче правят почивката ни незабравима!

Други хотели в КраневоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share