хотел Съни Бей ***, Поморие

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Stefi_74 (1)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица с приятели
2017.07.29
00:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Искам да искажа разочарованието си относно хотела.Храната беше еднотипна никакво разнообразие на основни ястия.За закуска всеки ден ни се предлагаха най-евтини салами,а сирене и кашкавал липсваха от менюто.Като салати ни се предлагаха турший, сурови чушки и кромид лук.През целия ни престой от 7дни нито ведньж не предложиха скара.Ако трябва да се даде оценка за храна пьлна 0.

merian60 (1)
отседнал Май 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.05.10
02:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Искам да споделя съвсем пресно впечатление от въпросния хотел. Наистина като местоположение, чистота в стаите и обслужването - безупречно! Но, всичко свършва до там. Хотела е за около 150 - 200 човека, а местата в ресторанта са за 40-50 души. Бяхме с Аll инклузив, и какво да ви кажа - хората стоят и чакат, за да стане някой. Няма къде да се седне. И все пак се предполага, че хората отиват да прекарат уикенда, да се повеселят, да пийнат по чашка, а не като на пионерски лагер - да се нахранят по най-бързия начин и да стават. Освен това храната беше с много беден асортимент и от най-евтините варианти. За закуска, уточнявам, че бяхме с 2 нощувки - не се смени, салам - телешки от най-евтиния, сирене и кашкавал - млечен продукт, липсваха сладкиши, кекс, а какво остава за плодове! Плодовете бяха "табу". Вечер за десерт имаше само пасти, които на всичкото отгоре бяха нарязани на ивички от около 1 см.

Stefi_742017.07.29 00:15
Здравейте! Искам да споделя мнението си за хотел,, Sany Bey " Поморие.Бяхме за 7дни в хотела на OLL inklusive.Храната беше еднотипна за салати ни предлагаха труший, лук и сурови чушки.За закуска всеки ден едни и сьщи ефтини салами.Ресторанта не отговаря на капацитета на хотела
Трябваше да се храним в фоайето при рецепцията.Ако трябва да се даде оценка за ол инклузива пьлна двойка.
Олег Wsreyjd
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.20
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отдыхали в этом отеле семьей. Впечатления только положительные. Отель отличный, современный. Персонал доброжелательный, кухня очень понравилась, за 2 недели меню не повторилось ни разу. Номера просторные, светлые.
Отель расположен у моря, очень удобно.

galia_filipova_1974
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.12
17:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

попаднах съвсем случайно в този хотел.очарована съм от персонала-много приветливи,внимателни, имаш усещането че за тях си единствен и най-важен клиент.но има какво да си желае още по отношение на чистотата и хигиената,а също така и по отношение на цените- според мен са малко височки за хотел три звезди


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share