хотел Елинор ***, Созопол

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.1 км
Созопол - стария град
Бургас    0.7 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.3 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Roomster (1)
отседнал Август 2020 за 3-5 дни млада двойка
2020.08.06
05:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Решавам да потърся, някой от персонала, който да ме реши дребен проблем. Това е по-скоро къща за гости и няма рецепция, чукам на вратата на хазяите. Там няма никой и тръгвам да ги търся из двора. Там се намира откритата площ на неработещия ресторант. В този момент в двора влиза навъсен чичко и ми се провиква с пренебрежителен тон: "КВО, ПРАЙШ ТАМ, БЕ?!" Казвам: "Търся, някой да ми услужи с тирбушон." - "Е, там ли го, търсиш? Нямаш работа, там! ТОВА Е МОЯТА КЪЩА!" Това е хотел, който ще ви хареса, само ако обичате да ви говорят на" БЕ ", да ви се карат и да ви забраняват да излизате на двора. Бай Ганьо е вечен! Отвратителен невъзпитан собственик.

Ice_cream (2)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.05.30
13:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Такова "чудо" не бях виждала. Този "хотел" ни развали цялата почивка в Созопол. Чаршафите,които не ни се сменяха,кошчето,което не бяха изхвърлили през престоя ни.Персоналът беше под всякаква критика.А,да забравих,там не може да се спи.Цяла нощ има някаква гадна музика,която се смесва с музиата от отсрещния ресторант.Нямам думи.

Светослав Тихолов
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2009.07.17
23:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също съм потърпевш от обслужването в хотел "Елинор". Като цяло хотелът изглежда добре - спретнат, скоро ремонтиран, с хубав изглед, но наглед хубавите ябълки отвътре са гнили. Да започнем с един от сервитьорите в ресторант "Холивуд", който още на първия ден направи прекрасно впечатление с мързела си. След като поръчахме една от меко казано оскъдните порции, той веднага, както казват местните, "се опна" с думите: "Абе вие на ресторант ходили ли сте, бе, можеше преди малко да поръчате, сега се връщам от кухнята!". Останалата част от персонала също беше изключително любезна - през цялото време ни се намекваше, че сме платили малко (членувам в театрална трупа и дойдохме на фестивал на преференциални цени), въпреки че офертата беше предложена от тях. В следствие на това ни беше забранено да ползваме климатиците в стаите, държаха се с нас като с измет и ни заплашваха, че ще ни "изправят гърбиците", ако блъскаме вратите от Франция за 400 лева броя, които и без това се затваряха сами, заради течението, което бяхме принудени да правим, за да се разхладим в летните жеги. Покрива в стаите на някои колеги течеше при по-силен дъжд. Освен това не винаги имахме топла вода. Отговорът, получен при отправения към ръководството въпрос беше: "То не може да се къпете, когато си искате, кви са тия работи - по 3 пъти на ден ми се къпете, трябва да има ред!". Това за щастие не успя да помрачи хубавите спомени от Созопол, но моля ви, хора, на отсядайте в хотел "Елинор" на улица "Рила" номер 7.

Яна Миленкова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.07.17
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съгласна съм с Вили , ОТВРАТИТЛЕНО обслужване , да хотела е хубав наистина , но ни забраняваха да използваме климатиците , правеха ни се забележки "че се къпем когато си поискаме" както се изрази и управителя ... и дори си позволи да заплашва хора от компанията .. просто отврат !!! Отнасяше се към нас като в казарма , да ядем под строй , да се къпем в определено време , да се прибираме в определено време , този човек ни развали почивката .. ПРОСТО ОТВРАТ !!! Това е хотел който НОКОГА повечее бих посетила! НИКОГА!!!!

Величка Такева
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.07.17
22:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително обслужване. Потресена съм от персонала, който в целия блясък на наглостта си дръзва да споменава думата "култура" в споровете...
Правеше ни се забележка за късно прибиране, сякаш сме не в хотел, а в библиотека или църква, т.нар. управител така и не осъзна, че в 'невероятния' му хотел пребивават млади хора и би трябвало с настаняването ни да съобрази, че си има работа с шумна компания. Наместо това ни се правеха забележки за всичко, което вгорчаваше иначе приятната ни почивка. Гледаха на нас като на прибрани от улицата, което лично за мен бе безкрайно унизително. Не разбирам как е възможно да направиш хотел, да прибираш парите на хората, а после да им крещиш и да ги псуваш като селяндур.
Никога не бих посетила този хотел отново.

Величка Такева2009.07.17 22:54
Нещо потресаващо, което пропуснах: беше ни даден отчет колко точно литра вода сме изразходвали с директната заповед да се къпем по-рядко. Колко най-рядко може човек да се къпе, отивайки на море, изчислете. Вадете си изводите, приятели.
Николай Сибирски
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2009.07.16
21:22
коментар
Величка Такева2009.07.17 22:44
отговор
Ирина Петрова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.09.11
14:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Персоналът е ужасен. Има една бабичка, която само ходи и ти прави забележка колко време се къпеш. Няма топла вода, не ти сменят чаршафите и лазят всякакви буболечки. Не изхвърлят кошчето с дни. Ресторантът е скъп и мръсен. И въобще не е на 150 м от плажа.

Любов Павлова2009.07.16 10:20
Заблудата в добре спретнатия сайт е самата причина да напрвя своя избор и заведа със себе си 21 деца на(възраст 14-18г)в хотел"Елинор"Евтината примамка ни подхлъзна още на вратата.Грубият тон,забележките,нескончаемите упреци за поведението на децата!Нападките към мен самата..."Лакомията" на децата,които са изяли повече от определения брой порции!Ние не сме хванати от гората и аз не за пръв път водя учениците си в хотел.Климатиците са само за украса и ако има буря и ви е задушно,разчитайте на учестеното си дишане,но пък ако сте в стая с 4 легла,просто дишайте на балкона.Да спите не е задължително"Царица парица"ли е побъркала т.нар.персонал или ниското интелектуално ниво е причина за грозния ни спомен?Може би и двете.Вижте майката,преди да"разговорите" с двамата и сина.Такъв"бизнес"криза не го лови,но след повечко подобни впечатления...кой-знае!
Надежда Иванова
отседнал Юли 2008
2008.08.06
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В сайта на хотела пише,че е на 150м от плажа,което абсолютно не е вярно.Администраторът каза,че сменят спалното бельо на четвъртия ден,но това така и не се случи.В ресторанта храната не е кой знае какво, но цените са леко завишени на фона на останалите ресторанти.
Иначе стаите са хубави.

Севдалина Христова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.26
10:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни харесва в хотел Елинор.За втора година отсядаме там и
всичко е супер.Имаме идея и за напред да резервираме стая там,защото отиваме на сигурно.

Elsinor (1)
отседнал Август 2007 за 3-5 дни млада двойка
2008.06.19
15:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса в хотела и дори мислим това лято да отседнем пак там.Малко не ми допадна обслужването в ресторанта но всичко друго беше на ниво.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share