хотел Аполония Палас, Синеморец

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (20 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    1 км
На море в Ахтопол
Бургас    6.2 км
Плажове в близост
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    0.3 км
плаж Липите
Синеморец    1.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Suzza (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2015.07.21
04:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Апартаментите НЕ стават за 4 човека , много неудобни дивани с твърд ръб в средата! При резервацията ме увериха , че апартамента е перфектен за четирима възрастни. Неприятна изненада с паркинга , 10 лв. , никъде не е упоменато в сайта! Няма сешоар в банята , трябва да искаш на рецепцията . Все пак това е четризвезден хотел. Липса на достатъчно развлечения.

Polly988 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.05.03
00:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел! Има стаи със страхотни гледки! Персоналът е невероятно учтив! Хотелът е номер 1 !!! Или поне беше, докато имаше само руснаци и българи не стъпваха! Щом започнаха да ходят българи, започна да се вика на басейна и да се оплакват от цените .. Щом ви е скъпо има и други хотели! Не може да отидете в такъв хотел и после да се оплаквате .. Има бунгала, щом не ви харесва или щом ви е скъпо.. Аз ходя там от 2007 и много ми харесва ..

itest2014.08.03 14:39
Толкова ли ви западна хотела, че сами си пишете оценки? Вижте коментарите на Polly988 малко по-надолу.
viliSof (2)
отседнал Май 2012 за 3-5 дни семейно
2012.06.07
07:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Oчаровани сме от този хотел.Изключително красиво и спокойно място.Апартаментите са много луксозни и уютни.Щастливи сме,че го открихме.Цените са много изгодни.Храната в ресторанта беше много хубава и евтина.Закуска-5 лв. на човек,обяд-7лв.Предложиха ни съвсем прясна риба.С удоволствие ще се върнем отново през м.юни.

ravazonid2012.06.10 15:03
Две поредни години прекарахме семейната почивка в Аполония Палас. Хотела наистина е на прекрасно място проблем става , ако решиш да се разходиш вечер до селото пеша , няма никакво осветление по пътя . Не се знае какво точно ще настъпиш или ритнеш . Стаите са големи и сравнително чисти , само дето миналата година бяха забравили да сложат нощни шкафчета , та се наложи да си ги поискаме допълнително , а и миришеше на мухъл и то в края на юли , представям си какво е било в началото на сезона . Закуската се доплащаше , а за паркинга искаха 10 лв. Всеки има различен бюджет , но за тази година явно ще разчитат основно на руснаците ,който бяха превзели хотела още миналата . Аз и моето семейсто много харесваме Синеморец , но за тази година сме избрали друг хотел .
Polly9882013.05.03 00:53
Той хотела не е направен за селяни! Втори такъв хотел в България няма! Невероятен, спокоен и с много добър персонал! Щом нямате бюджет за паркинг паркирайте на улицата или си намерете хотел според възможностите!
ravazonid2013.05.06 14:14
Благодаря за съвета , точно това направихме миналата година и не съжаляваме . В Синемориц места за паркиране - много , а и няма синя зона и паяци , но дори и в хотели с по - ниска категория , към нощувката има закуска . Това са си факти без да го избиваме на "селска чест" .
viliSof (2)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.27
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме от този хотел!Изключително красиво и спокойно място.Апартаментите са много луксозни и уютни.Щастливи сме,че го открихме.Цените са много изгодни.Храната в ресторанта беше много хубава и евтина-5лв.закуска,7лв.обяд на човек.Предложиха ни съвсем прясна,морска риба.С удоволствие ще се върнем отново през юни.

vaniabayreva (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.04.27
12:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах в Аполония палас лято 2011. Като цяло съм очарована от хотела- голямо пространство,удобно портманто,голяма баня с достатъчно рафтчета и закачалки, обзаведена кухня ( включително и пералня), терасата не беше голяма, но беше достатъчна. Почистваха всеки ден, хигиенистките бяха любезни. Ресторанта им много куцаше, не ми беше вкусна храната. Лошо впечатление ми направиха още при самото пристигане ми поискаха 7 лв на ден за паркинг,та си държах колата отвън. От рецепцията поискаха веднага да платим престоя и когато си извадих картата ми казаха, че нямат ПОС терминал, все пак това е 4 звезден хотел. Персоналът е любезен, вечер не можеш да намериш никой. На басейна още рано сутринта ставаше пренаселено, навсякъде скачащи русначета, нито веднъж за една седмица не видях спасител.
Детския кът вече започваше да се амортизира, играчките не бяха достатъчно.
Като цяло бих отишла отново там, но съм ходила на по-луксозни места за същата цена.

itest (2)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.23
10:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За човека по-долу - не ме интересува личното ти мнение за някой от персонала но щом реши да отвориш темата нека продължа : Персонала си позволява да ползва услугите на хотела (чадъри и шезлонги в неработно време), басейна няма никакъв контрол на достъп (хора от селото и съседни хотели го ползват постоянно), общо взето всеки си прави каквото си иска без да му пука много ... за цената и звездите мисля че това е неприемливо.

sorta965 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.09
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

zna4i moi 4ovek ne dei da pi6e6 ve4e takiva komentari zna4i tozi hotel e prekrasen neznam kuf si ama nedei taka molq te,a i o6te ne6to Megi na recepciqta e mn dobra abe nai dobrata da dora e stra6no hubava

itest (2)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.23
09:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да започна с добрите неща за този хотел:
Стаите са наистина просторни, чисти и много функционално разпределени. Басейнът е голям и чист.
Сега малко критика:
Посрещнати сте с 10 лева на вечер ако искате да използвате подземния паркинг на хотела. Лошо осветен е, по-добре си оставете колата отвън.
"Ваната" или по-скоро пласмасовото нещо което прилича на вана беше откъртено, лампата в коридора не работеше и нямаше интернет в стаята (някой умник е кръстил мрежите в 2те сгради с еднакви имена но различни пароли, при което лаптопа ви ще ви дава грешки ако вижда 2те AP-та).
Всичко това беше оправено на 2рия ден и ни беше даден преносим интернет - сърдечно благодаря за което.
Няма нито един човек на рецепция и изобщо персонал от хотела след 22 часа. Каквото и да стане трябва да се изчака следващия ден. 50% от времето няма спасител на басейна. От 10те дни престой 7 бяха отвратително шумни (ако човек реши да мести стол или маса на 5тия етаж се чува все едно че е при вас). След 4 оплаквания на рецепция всичкия шум продължи като на няколко пъти събуди бебето в часовете 14-16:00. Всички играчки в детския център са изпочупени.

Polly9882013.05.03 01:05
Това да не ви е селски хотел ? Вие да не се имате за много важни, че хората да ви стоят до след 22 часа ? Те не могат да ви помогнат за шума, защото шумът се създава от селяни като вас! Щом не ви харесва никой не ви е вързал да ходите, но мога да ви кажа, че това е великолепен хотел!
itest2013.05.13 01:24
Polly988 - селото и да бяга от коментарите пак ще си остане село ... нали селски? Ако се опитваш да вдигнеш малко рейтинга на един западащ хотел преди летния сезон, чакай да светна хората - повечето апартаменти са купени от братушките ... същите тези братушки които са шумни, не им пука от нищо, бутат се, държат се безобразно и общо взето си правят каквото си искат. Дали ще платя за паркинг си е лично моя работа. Дали това не ми е било казано като съм резервирал стаята говори за супер ниско ниво на обслужване. Възможностите ми са много над твоите ... така че стой си в Синеморец, да те подухва вятъра и не се напъвай много.
Irida (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.06.30
17:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Апартаментите са огромни, хигиената е на ниво, персоналът е много вежлив и отзивчив. Най-хубавото е, че много успешно са съчетани комфортът на един четиризвезден хотел с дивата природа - гора и море. На плажа слушахме птичките /горски, не чайки / и плясъка на вълните. Ако сте почитател на гърмяща плажна музика - това място определено не е за вас
Всяко кътче в апартамента /и в комплекса като цяло/ е направено така, че на потребителя да му бъде удобно. Всеки детайл е добре обмислен и сложен на място.
Най-хубавото е усещането за спокойствие. Няма ревящи DJ-и, аниматори, разни заети с твоето забавляване хора /характерни за ол инклузива в хотелите от този ранг/. Има отзивчив и ненатрапчив персонал, който, без да досажда, е на разположение винаги, когато е необходим.
Изобщо - прекрасно място. Препоръчвам!

lilika (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.05.12
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло хотела е супер,стаите са огромни,ние бяхме в тип Апартамент,но без кухня.Има мнооого място за бягане,скачане на малки и големи,по-скоро се чувствах като у дома,голям телевизор,удобен диван и всичко необходимо,предлагат детска кошарка,но и без нея става да спи малко дете,леглата са достатъчно големи да поберат още един човек,гардероб и много ниши за подреждане .Банята е хубава и чиста,почистват всеки ден,имахме тераса към морето,не много голяма,но достатъчна за 4-ма души.По обяд се хранехме в ресторанта и само там ми е забележката-никаква организация от обслужващия персонал. Имаше един сервитьор,който сам си измисляше цените например поръчани 2 сандвича,цена-6,като след малко ти носят бонус и натурален сок,който всъщност не е бонус,а просто сервитьора си го е измислил,за да ти вземе повече пари.Обедното меню не беше кой знае какво,но и не беше скъпо,пак организацията куцаше-за 4 маси голямо разкатаване.Хубавото беше,че можеп да си вземеш ястие в стаята . Плажа е на 5 мин.от хотела,слиза се по стълби и малко надолнище-излизаш точно на плажа.На нас не ни беше проблем-бяхме с малко дете на 1г.половина. Басейна е страхотен,кристална вода и топла,има спасител,а децата се скъсаха да играят в детския.Има детски кът,открит и закрит,но без аниматори,паркинг за доста коли.Любезен персонал на рецепцията.Като цяло супер,тази година сигурно пак ще сме там.За тези цени е просто супер.Изкарахме истинска почивка.

markoni (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.10.10
14:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И това лято заложихме със Съпругата ми на Аполония Палас в Синеморец като място където да прекараме най чаканото време през годината и отново не сгрешихме
Хотела си е все така тих чист и елегантен
апартамента който наехме в дясното крило беше супер светъл и просторен
за чистотата не е нужен коментар Специални поздрави на момичетата които се грижеха за това
Забележката ни е единствено към кабелната телевизия имаше сривове в сигнала и забиване на някои програми които по брой не бяха много
Доволни сме като цяло беше супер ваканция препоръчваме го !!!

violeta31 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.25
16:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер хотел! Наистина апартаментите са даже големи и супер удобни.
бяхме с моето семейство миналата седмица и останахме много доволни от обслужването.Особенно за малки деца е много удобен хотела. Единствената ми забележка е че малко беше шумно от климатиците които бяха от нашата страна на тересата, но това не е неудобство. Може да се помисли по-този въпрос.Мисля другата седмица да дойда пак ако има места. Хотела е Аполония Палас.


meme (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.28
01:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПЛЮСОВЕ:
* местоположение - наистина е много близо до плажа на 100-тина метра. Слиза се по ени стълби и сте на пясъка. Ако сте с количка, ще ви се наложи да обикаляте дооооста повечко.
* апартамените са доста големи и човек се чувства наистина удобно в тях. Има достатъчно шкафове и гардероби, в които са си разположи принадлежностите.
* терасите са големи и свободно могат да седнат 4 човека без да се блъскат.
* чисти се всеки ден.
* удобни легла.
* закрита и открита детска площадка (без обаче аниматори към тях).
* тенис на маса и билярд.


МИНУСИ:
* няма POS терминал, следователно не може да се плаща с карта!
* няма интернет - т.е. има, но няма свободни IP адреси и следователно не може при никакви случаи да се закачите за мрежата. Освен това сигналът е толкова слаб, че постоянно се disconnect-вате.
* въобще не вярвайте на рекламата "Изглед към морето от вска стая"!
* климатика не охлажда - по принцип във всяка стая има климатик, в нашата работеше, но не охлабдаше. Същото беше положението и в стаята на нашите приятели!
* шум - постоянно се чуваше някакво бучене на машини, от което не може да се чуем морето. А и не съм отишъл на края на света, за да слушам някакви неспирнии вибрационни шумове.
* през вечер миришеше на газ (на промишлена газ).
* не предоставят бебешко креватче.
* покрай хотела е пусто и не е осветено - излизате от оградата на хотела и се оказвате в нищото - няма осветление, няма магазин наблизо, няма кафене...

Като цяло - твърде голяма цена, за услугите, обслужването и удобствата, които се предлагат. ( 80лв. без пансион в сезона).

Reneta Ivanova2010.08.01 22:41
TOVA SA NEVEROYATNI LUJI! Napravo sum izumena, kak moje da se pishat takiva gluposti tochno za tozi hotel! Pochivahme tam semeino i moga da kaja, che byahme izklyuchitelno dovolni ot hotela! Za tova studio, v koeto byahme tzenata e dori niska! Hotela e izklyuchitelno tih, na samiya bryag na moreto, ima podzemen parking, super blizo e do edin ot plajovete v Sinemoretz i pone kogato nie pochivahme se stiga za 3 min. do vuprosniya plaj bez nikakvi stulbi. Byahme s dete na 2 godini i ni dadoha bebeshko leglo. Stayat se chisteshe vseki den i v nashata staya klimatichnata sistema raboteshe.
avoynov (0)
отседнал Май 2010 за > 4 седмици с приятели
2010.05.08
12:06
коментар
markoni (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2010.01.26
16:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече 5ти сезон почиваме в Синеморец с моята съпруга и за пръв път в Аполония Палас от която почивка останахме супер доволни невероятно стилен суперелегантен чист и тих хотел като бонус разположен на най доброто място в Синеморец Усмихнат и дискретен персонал който си върши работата беупречно Прекрасен подземен паркинг голям кристално чист басейн плажа е близо и също чист и добре потдържан Това е мястото където ще се насладите на истинска почивка Обичаме това място

Reneta Ivanova
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.06
19:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е страхотен! Наистина страхотен! Пиша го абсолютно отговорно! Бяхме там с мъжа ми и 2 годишната ни дъщеря в края на Август 2009. Намира се на супер тихо място, на самия бряг и в непосредствена близост до плаж Бутамята. Апартамента се чистеше всеки ден. Персоналът беше много учтив. Препоръчвам го на всеки, който е решил да почива в Синеморец!


Валери Василев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.24
15:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супеееееееер.Много се кефим и сме приятно изненадани.Цената е прилична,пък и за тези удобства е даже ниска но пък и си на края на цивилизацията така че ако беше по-висока нямаше да има посетители.

Татяна Ал Фоади
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.17
21:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много, много добър.Страхотна архитектура....Много високо качество на услугите, за не много високи цени. Спокойно, луксозно, просто супер.... Догодина бихме отишли отново.

Запрян Гледачев
отседнал Юли 2009
2009.08.11
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямат цена на легло и не предлагат стай, с каквото впечатление останах от сайта им. Предлагат единствено и само апартаменти с обявена по телефона цена за Юли - 80 лв без пансион.
Иначе като гледам условията и местоположението на "Аполония Палас" са отлични.

Петър Светославов
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.16
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен! Бяхме там в края на юни - началото на юли и после се върнахме през август. Страхотна панорама, абсолютна тишина и спокойствие. Вечер на терасата се чуват само морето и птичките. Басейна е невероятно чист. Възползвахме се на няколко пъти от офертата да се храниме на блок маса в съседния "Бела Виста". Храната беше добра но не бих отседнал там.
Плажа е на 5 минути пеша.


Гледката от терасата Част от хотела с басейна Панорамния асансьор
Стела Иванова
отседнал Август 2007 за 3 седмици с приятели
2008.05.26
17:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много красив и е на фантастично място.
Обслужването е перфектно.
Той е самостоятелен и не е част от Бела Виста.
Вече е напълно завършен и предлага много атрактивни условия.


vesjul2011.09.04 23:21
За първи път посетих Синеморец,кътче с невероятен дух и вълшебна природа,а тази река ВЕЛЕКА.....ВЛЮБИХ СЕ В НЕЯ,но да споделя за този невероятен хотел-останах очарована,апартамента-просторен,с невероятно разположение-сутрин ме будеше изгрева,а вечер посрещах залеза с чаша вино в ръка на терасата,хигиената в хотела беше на ниво,персонала вежлив,единствената ми забележка беше,че спалнята е с два отделни матрака доближени един до друг и ......загубих време в гонидбата,но за жалост почивката ми беше само една незабравима седмица,но съм си обещала,че догодина отново ще почивам в тоз красив хотел,горещо го препоръчвам на всички!!!

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share