ketlin (2)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2014.04.01
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е на много хубаво място, плажът е на 20-на метра, закътано, стаите бяха уютни, почистваха се ежедневно, НО дотук .... не се чувствахме като гости.
Първо, закуската не е на блок маса, а от сет-меню: две мекички с едно медче (ако си поискаш второ медче те таксуват!!!), две пържени филийки, едно кафе или един чай, едно сокче с оцветители (но не и вода!) Просто останахме всичките изумени от предлаганата закуска - остатък от някое и аз не знам какво време, определено един мъж няма да се нахрани.
Сервитьорките като цяло едвам ти говореха, учтиви, но студени. Не ни беше предложена отстъпка в ресторанта като гости на хотела.
В стаите кабелната едвам работеше, едва няколко канала работеха добре, другите на черти, ленти, звезди и пр.

Толкова се надявах, че това е местенцето, което търсех от години...
Повече няма да го посетя.

ценко веселинов стойков
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.01.27
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко е прекрасно и на ниво.Бяхме там със съпругата август 2008г.Там беше най спокойната ,романтична почивка на брега на морето.Това е райското кътче на земята .Повярвайте така е!

2007.08.01
17:23

mnogo e hubav hotela s udovolstvie 6te otsedna


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share