хотел Роял Рио ***, Варна

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (14 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Аладжа манастир
Варна    2.1 км
На море в Златни пясъци
Варна    2.5 км
Плажове в близост
кк.Чайка - плаж Кабакум
Златни Пясъци    0.9 км
Златни пясъци - Централен плаж
Кранево    2.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Silvia9910 (1)
отседнал Юли 2017 за 2 седмици с приятели
2017.08.13
11:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-отвратителното място ! Собствениците са изключително нагли и дразнещи хора. Мястото е спокойно и има потенциал но персонала е нелеп . Това което ти се полага го няма а ако си го поискаш все едно си им взел от чинията. Единствения вариант да ти е спокойно с тези хора е ако си алкохолик и вечер се напиваш с тях. Честно да ви кажа според мен тези коментари в който го възхваляват или са на техни приятели или на неадекватни хора. Всеки влиза и излиза къде си поиска без да се съобразява . Това което те наричат басейн не се поддържа и цвета му мина от мътен към кафяв на зелен. Тези три звезди са яко измама.Хора не се лъжете има къде къде по добри места на същата цена.

diana_02 (1)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни млада двойка
2011.07.15
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел,чист,спокоен и тих. Много приятни собственици и добър персонал.Има всичко необходимо за приятна и спокойна почивка.

PAV1 (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.06.19
19:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доволни за пореден път !
4 години/летен сезон/ по 1 път месечно застаряващата ни
бойна дружина отсядаме в хотела.
Определено се подмладяваме-природосъобразна кухня,но има
и ястия за "ценители".
Стаите са повече от добри спрямо категорията !!!
Тишина,спокойствие и релакс - има басейн,перфектно поддържан!
Собствениците са много отзивчиви и интелигентни хора.
Персонала си върши перфектно задълженията без да натрапва
присъствието си.
За малките деца има АНИМАТОР,който запълва времето им с игри.

Браво!Продължавайте така !
Нека за Вас да няма криза!
Следващия месец пак сме на линия!

Александър
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.07.06
17:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз, лично съм страшно доволен от всичко в този хотел, като започнем от собствениците и стигнем до условията.
Странно ми е като чета отрицателните коментари, хората са супер и се държат съвсем гостоприемно-независимо колко пари имаш и колко поръчваш от ресторанта.
За мен е чудесно място да изкараш отпуската си за малко пари!

Петя Донкова
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.04.22
09:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно място, доволни сме от обслужването, цените си бяха както и обявените, нямаме никакви забележки! Може би като "минус" оценяваме факта,че в близост няма болница или аптека. За съжаление и това се налага понякога....

дарина колева
отседнал Ноември 2008
2009.01.21
15:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела си е супер.постоянно отсядаме там и сме много доволни от обстановката и от обслужването.стаите са страхотни,персонала също.цените са нормални.никога сме нямали проблеми там.и никага не ни е пречило че е по-далече от свободния.

hotel_zdravec (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.09.14
23:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидох в хотела с предубеждение от това,което прочетох като отзиви,но се оказа,че са преувеличени или направо неверни.Интернетът наистина струва 6 лева на час,но ако ползваш лаптопа на хотела(проверка на поща е безплатна).Със свой лаптоп или телефон интернета е безплатен.За тризвезден хотел стаите са идеални.Цените в сравнение с другите хотели са чувствително по ниски,така че си заслужава...

ivan stoqnov
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.28
22:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

този хотел го препора4вам на хора с много здрави нерви,за6тото персонала там много трудно мойе да се изтарпи нямам думи просто.за един сапун от 0.20 ст спорихме цял ден, а камо ли да поиска6 не6то като лед за питието си 6те те накарат да се 4увства6 като 4е си престапник. госпожата там мисля 4е бе6е рускиня през цялото време седи и ти говори как не правите оборот как не е дожолна от жас колкото и да ядете и пиете . просто хора които нямат никаква идея как да те накарат с мерак да си хварли6 парите там, а за стаите не знам но нас ни взеха 70 лв на ве4ер . желая касмет на жси4ки ентусиасти които са ре6или да отседнат там но аз ве4е ли4но преустанових деионост

почти отседнали
отседнал Август 2008
2008.08.28
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е ужасно място, по-добре не ходете там! Ние направихме резервация по телефона и всичко изглеждаше повече от добре. Проблемът се появи когато пристигнахме в хотела - първо ни трябваше повече от час да открием мястото. Звъняхме на рецепцията и всеки път ни даваха абсолутно объркващи обяснения. Най-накрая след 1 час обикаляне по табелите на чуждите хотели, който се използват за ориентир, (защото собствениците явно са си спестили пари и усиля за поставяна на табели)- пристигнахме. Отидохме на рецепцията, където чакахме още петнайсет минути г-н Администратора да се наговори по телефона и да ни обърне внимание. Получихме ключ от стаята. Тук започва пълният ужас - стаята се намира на приземния етаж (нещо за което никой не ни беше споменал при телефонните разговори и което според мен би трябвало да се направи). В стаята нямаше климатик, беше видимо мръсно и занемарено. А за Интернета, който е обявен се плаща 1 лев за 10 минути и 6 лева за един час. Това е доста абсурдно - обявяват ти го като екстра, която уж е част от цената, а после като се хванеш на хорото започват да те доят. Веднага си тръгнахме от мястото под язвителните забележки на "Администрастора", който дори за миг не се поинтересува какъв е проблемът, за да го реши. Даже напротив той ехидно заяви "Вие какво си мислите аз ще си продадм стаята!". Направо съм възмутена. Силно съветвам бъдещите клиенти на това място, (ако има такива) да потърсят алтернативи и да не рискуват да си провалят почивните дни в тази мизерия.

Daniela Iasenova
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.27
10:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Един прекрасен хотел. Спокойствие и уют. А собствениците са страхотни хора.......... Другото лято ако мога пак ще отида....


Галя Георгиева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица възрастна двойка
2008.08.26
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също съм разочарована от този хотел.Закуската и вечерята бяха отвратителни и нямаше никакъв избор на различни менюта!Вдигаше се постоянен шум и всички наши опити да се разберем с персонала бяха напразни!Господин Емил Донев-собственика на хотела-постоянно ни тормозеше за пари и трябваше да си доплащаме!За една седмица доплатихме над 300лв.

xxxl (3)
отседнал Август 2008 за 1 седмица по бизнес
2008.08.22
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина предлага спокойствие и тишина- относно това не твърдя обратното. Но все пак нека изложа и фактите, с които доста неприятно започна почивката ми там. Да, цената в официалния сайт на хотела е 20 лв, но на мен "любезно" ми бяха поискани допълнително по още 5 лв на човек ( бях с още един човек) за закуската, която от написаното в сайта много ясно личи, че е ВКЛЮЧЕНА в обявената цена.Предполагам че просто "изведнъж" цените се промениха след като видяха, че моят приятел е чужденец.Странното е, че в предварителния ни разговор, касаещ он-лайн резервацията и "специалните"цени за чужденци, последните бяха отдавна отпаднали. Трябва да отбележа, че аз лично направих резервация и това, което прочетох от сайта и това, което ми потвърдиха от там пасваха едно към едно....и хоп...появява се един "неговорещ" български език...и условията се променят. Както и да е. Стана МНОГО МНОГО неприятно. Иди обяснявай защо се налага доплащане от "този тип"...!
Ако не държите на хигиената, това е идеалният хотел за вас. Персоналът минава и почиства като "лисица с опашката си". Нещото, което не мога да приема е, че има неща, които трябва да се направят и, които са наистина минимумът...като например ОСНОВНО почистване на тоалетната/банята ВСЕКИ ДЕН, НАЛИЧИЕ на САПУН(0.30 ст в магазина)в банята(ако не става за друго, то поне става за почистване на ръцете), СМЯНА на кърпите и чаршафите ПОНЕ през ден ако не всеки ден ( взимам предвид цената от 20 лв на нощувка). Не споря, че цената е супер спрямо останалите хотели, но изброените по-горе "дейности" са наистина МИНИМАЛНОТО, което трябва да бъде осигурено на гостите в хотела- ДОРИ И ТЕ ДА СА БЪЛГАРИ (колко ме боли само като казвам това последното!.
Отношението им към мен и моя "небългарски" гост наистина не ми хареса. А после се питат по БЪЛГАРСКОТО Черноморие защо нямало българи отпускари. Ами да..., като че ли българите се чувстват по-уважавани като гости на други хотели, в чужди курорти, но не и в собствената си страна.

maria danailova
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.07
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ako cte lubiteli na spokoistvieto i otlicnite uslovia za po4ivka posetete tozi uyuten hotel s prekrasna gradina.moeto semeistvo se nasladi na prekrasna vakancia v na4aloto na uni mesec i goresto go preporu4vame na vseki koito se 4udi kude da prekara liatnata si otpuska

Simona Doneva
отседнал Май 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.04
21:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам на всеки да посети този хотел.Той предлага спокойствие,тишина,удобство и приятна почивка на много добра цена.Подходящ е за семеен отдих и за хора,които обичат тишината и спокойствието.

кристина христова2009.07.03 23:17
Чета коментарите и не мога да повярвам. Въпросната госпожа с чужденеца направо е прекалила , аз също съм хотелиер много си обичам клиентите и те мен , обаче тази госпожа направо ме разби , всеки ден основно почистване на баня , смяна на чаршафи през ден , сапуни и незнам си още какво и това за 20 лв на нощувка , много се извинявам с тези изисквания резервирайте 4 или 5 звезди за над 120 лв на вечер , и тогава ще имате право да обиждате собствениците.

Други хотели във ВарнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share