хотел Орбита, Китен

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    1 км
На море в Приморско
Бургас    3.1 км
Плажове в близост
Китен - Северен плаж
Приморско    0.5 км
Китен - Южен плаж
Приморско    1.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mutley (0)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.03
20:37
коментар
evdeni (1)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.07.04
23:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За непретенциозни, не е супер лош хотела. Стаите са добре, но баните са просто ужасни. Действително доста често нямаше топла вода, особенно за по-късно прибиращите се от плажа. Къпеш се направо с ледено студена вода. В описанието на хотела навсякде пише, че има детска площадка, което е малко подвеждащо. Има една люлка, която е по-стара и от мен. За персонала не мога да кажа нещо лошо, въпреки, че на моменти се държаха доста дръпнато. Погледнато реално е разбираемо защото се скъсваха момичетата от работа, но почиващите не са виновни. Включената храна към нощувките на мен специално не ми хареса, може би закуските горе-долу бяха на ниво. Вечерното меню в повечето случаи беше безмесно и поне за мен безвкусно, използваха се евтини продукти. Като цяло НВ си беше претупан с евтини продукти. Друго, което беше неприемливо, че закуската беше от 08 до 09 часа. Нормално е да е до 10. Едва ли не те задължават да се вместиш в този час и ако седнеш 5 минути преди 9 часа, персонала гледаше на криво, шушукаше и т.н. За да го напиша, значи прави много лошо впечатление, защото не се случи едн или два пъти. Иначе казано, ако обядваш и вечеряш на свободно към механата, забележки никакви....порцийте големи и много вкусно беше всичко. Мисля, че двамата младежи, които се занимават с хотел Орбита се стараят, но има какво да се желае. Например има страхотно пространство да се направи детска площадка, задната част на хотела може да се осъвършенства. Като цяло изкарахме добре, но можеше и по-добре да бъде. Не знам кой и как пише тук, но аз съм сигурна, че много хора, които са с нормални претенции ще потвърдят това като мен. Аз в случая потвърждавам написаното от господина по-горе. Все пак не е отчайващо има и доста по-зле, но за тези пари може да си намерите нещо доста по-добро.

С.Стоилова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2010.03.13
09:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може да не е толкоз снобарско, като в повечето хотели на бг черноморието, но си изкарахме една чудесна и спокойна почивка без да ни липсва каквото и да било.А колкото до персонала бяха неангажиращо мили и любезни.

Върколака - Христо Пенев
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.16
19:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скапана история всичко което го пише е написано от собствениците. Не се хващайте на лъжите им.
Липсва топла вода, храната е оскъдна и голям пиянски шум от барбекюто и по коридорите!

Aneta Deleva
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.18
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е спокойно,кухнята е задоволителна,чисто е,обслужването е добро.Подходящо място за семейства с деца.Плажът е на близо.

Kitaicheto (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица сам турист
2009.04.15
14:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Подвръждавам това което казват другите почиващи в хотел Орбита, спокойствието и прохладата те карат да си починеш истински.

2007.10.17
18:04

Страхотна отпуска прекарах със семействто си.Посетете го.

Надя Стоянова2009.04.06 14:18
Чудесно място за лятна почивка. Спокойствие и хубава кухня. Препоръчвам го на семейства, който искат да изкарат хубава отпуска.

Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share