вила Соня, Черноморец

Рейтинг:  2 star rating  2.3 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Капка Цветкова
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.01.31
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да кажа,че горните коментари са пълна лъжа -моето семейство почиваме трета година и тази ще почиваме за четвърта живи здрави!Сградата е нова,стаите са уютни и хубави.Хазяйката е много точна.Всичко в сайта им отговаря,плюс това има и снимки,тоест всеки знае къде отива.Препоръчвам Ви почивка там.

Жанета Митева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.08.08
18:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там миналата година. Всичко което е написала г-жа Павлова е вярно. забравила е да напише, че се намира до кръчма с жива музика и неможе да се спи вечер. Плащахме за дете на 3 години, а нямаше легло за него. Не отсядайте там ще си развалите почивката.

Елеонора Павлова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.03
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужас и кошмар е тази вила, а още по-зле е собственичката. Ако някой се излъже да плати капаро за потвърждение на резервация, отивайки на място реалността ще го халоса като мокар парцал. Ще се сблъскате с една неподържана и поради тази причина полупорутена къща, която уж се намира на някаква улица Витоша 1А.Странно защо само нея я нямаше на сателитната система. Това всъщност е един баир с натрошен цимент и стръмни стълби, откъдето кола не може да мине. Място за паркиране на коли пред къщата няма, въпреки уверенията на стопанката. Дворът е занемарен с полупаднала ограда, стълбището е на цимент, но доста грапав и с бабуни, в които всеки момиент можеш да се спънеш. Собственичката е нелюбезна и на моменти дори нагла и брутална. Всичко, каквото беше потвардила като условия в стаята, се оказа една голаямя лъжа и измама. Стая - 2 на 2, меришеца на стари мебели, със счупен матрак на едното легло, на което беше невъзможно да се спи. Банята беше извън стаята, въпреки, че многократно ми беше потвърдено, че е в стаята. След като видяхме грозната гледка и за миг не си помислихме, че можем да останем там. Въпреки счупия матрак и неизпълнени уговорки, безсрамната собственичка отказа да ни върне капарото за двете предплатени нощувки. При никакви обстоятелства не отсядайте в тази къща.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share